reklama
T
taycia
Gość
Mal_, Groszek - witam Was w naszym gronie:-);-)
Crazy Girl - udanego pobytu i ladnej pogody!
coraz wiecej Nas... super
Crazy Girl - udanego pobytu i ladnej pogody!
coraz wiecej Nas... super
Ja tez od wczoraj łapę popołudniowe drzemki, ot przed chwilą wstałam Najgorsze jest, że jak sie obudze to nie mogę dojść do siebie, czuje się jeszcze gorzej zmęczona Ale moja teoria jest taka, że ta senność nie tyle wynika z "ciąży" co z odstawienia kawy. Piłam 2 kawy dziennie, jak się dużo uczyłam to nawet 3 , a teraz musze przetrwać bez i chyba stąd ta senność...
Wczoraj moja gin zapytana o picie kawy w ciąży powiedziała,że dozwolone mam dwie z dużą ilością mleka, więc nie zmieniam nic w mym kawowym życiu Nadal rano pijam latte
Drzemkę to i ja mam codziennie... Chociaż godzinkę po pracy.. Właśnie się obudziłam :-) i biorę się do pracy.. Muszę spakować walizki bo jutro prosto po pracy wyjeżdżamy na weekend na samo południe irlandii ;-) oby nam pogoda dopisała.. Zajrzę do Was pewnie we wtorek wieczorem u już się obawiam że naprodukujecie stron do czytania na 5 godzin..
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia
Miłego weekendu!!
Miłego weekendu Ja zamierzam sobotę spędzić z S. spacerowo.... Może odrę wzdłuż trochę przemierzymy
Ale Wy macie tępo, ja niestety cały czas jestem nie do życia. Najchętniej spałabym cały dzień.
Hanoos ja w sumie też mam troszkę mniejsze mdłosci, mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej.
Nanulika zdrówka życzę! :-)
A ja nie wytrzymałam i umówiłam się do gina na jutro (miałam iść najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia), ale jestem ciekawa co jutrzejsze usg pokaże, proszę o kciuki :-)
Dzięki Alicja i trzymam kciuki za wizytę czekamy na wieśći!!!
Cześć dziewczyny :-)
Dopisuję się do was, jeszcze nie byłam u lekarza, ale z pewnością załapię się na listopad Wstępne wyliczenia wskazują na 19.11. Ciągle jeszcze nie mogę wyjść z szoku, że będę mamą
Witamy serdecznie!!!
ale mnie brzuchol zaczął kłuć.... może za aktywnie dziś spędziłam dzień.... dwa prania, odkurzanie, mycie podłóg, zakupy, 2daniowy obiad, sprzątanie szafy i...... kłuuuuje:/
wzięłam magnez, położę się.....
Ostatnia edycja:
własnie w usg tak wyszło, no i może się zgadzać bo tylko pęcherzyk maluteńki.....
a tak w ogóle to jestem strasznie rozczarowana ta wizytą, poszłam do tego gina z polecenia ponieważ on robi cesarke na życzenie... a ja rodzic normalnie nie zamierzam! ale wizyta trwała niecałe 10 min i nic konkretnego sie nie dowiedziałam, i 100 skasował!!! wrrrr
Czytam i wierzyć się nie chce - cesarka na życzenia to - moim zdaniem - jakaś masakra!!!
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Hej witam wszystkie nowe dziewczyny
miałam dziś wizytę, widziałam pęcherzyk i serduszko widziałam i słyszałam wszystkie badania ok data z usg zgadza się z ta wyliczoną przeze mnie czyli 15 listopad
miałam dziś wizytę, widziałam pęcherzyk i serduszko widziałam i słyszałam wszystkie badania ok data z usg zgadza się z ta wyliczoną przeze mnie czyli 15 listopad
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Mi tez jest cieżko nadrobić z czytaniem Was. Ja dzis odebralam wynik Bety po 9 dniach od poprzedniej i zastanawiam sie czy nie jest za niska. Wg kalkulatora bety pokazuje niby ze jest w normie przyrost - widocznie nie tak mocno mi przyrasta. W 36dc była 680 a w 45dc 7200.
Nanullika a Ty jaki mialas przyrost bo pamietam , ze tez kilka razy robilas. Niby w piatek miałam USG i był zarodek ale znowu sobie wkrecam ze powinien byc większy przyrost a nie bede znowu robiła bo za drogo tu w UK to kosztuje. Zastanawiam sie czy nie przyspieszyć kolejnej wizyty USG i isc moze znowu w tym tygodniu tylko chciałabym juz usłyszeć serduszko wiec nie wiem czy to nie za szybko?
Mi tez jest cieżko nadrobić z czytaniem Was. Ja dzis odebralam wynik Bety po 9 dniach od poprzedniej i zastanawiam sie czy nie jest za niska. Wg kalkulatora bety pokazuje niby ze jest w normie przyrost - widocznie nie tak mocno mi przyrasta. W 36dc była 680 a w 45dc 7200.
Nanullika a Ty jaki mialas przyrost bo pamietam , ze tez kilka razy robilas. Niby w piatek miałam USG i był zarodek ale znowu sobie wkrecam ze powinien byc większy przyrost a nie bede znowu robiła bo za drogo tu w UK to kosztuje. Zastanawiam sie czy nie przyspieszyć kolejnej wizyty USG i isc moze znowu w tym tygodniu tylko chciałabym juz usłyszeć serduszko wiec nie wiem czy to nie za szybko?
Cześć dziewczyny- dopiero wracam ze spotkań do domu totalnie padnieta i nie miałam siły wszystkiego przeczytać
Gratuluje izabelli83 serduszka i witam wszystkie nowe mamy.
Dzis miałam dzień jakbym w ciazy nie była, nawet brzuch nie pobolewal nic. Może Fasolka uznała, ze mama w biegu, to nie będzie przeszkadzać oby!
A co do kawy - ja jedna z mlekiem przeciętnie co drugi dzień pije, a raz nawet na colę sobie pozwoliłam.Wiem świństwo szkodliwe...
Dobrego wieczoru wszystkim!
Gratuluje izabelli83 serduszka i witam wszystkie nowe mamy.
Dzis miałam dzień jakbym w ciazy nie była, nawet brzuch nie pobolewal nic. Może Fasolka uznała, ze mama w biegu, to nie będzie przeszkadzać oby!
A co do kawy - ja jedna z mlekiem przeciętnie co drugi dzień pije, a raz nawet na colę sobie pozwoliłam.Wiem świństwo szkodliwe...
Dobrego wieczoru wszystkim!
Ostatnia edycja:
T
taycia
Gość
Izabella83 - super ! gratuluje udanej wizyty!
Lola - mysl pozytywnie! bedzie dobrze...
Uwielbiam kawe. Pilam w pierwszej ciazy i teraz tez pije... chociaz dzisiaj wypilam decaf,bo troche sie boje,ze za bardzo podniesie mi cisnienie
Lola - mysl pozytywnie! bedzie dobrze...
Uwielbiam kawe. Pilam w pierwszej ciazy i teraz tez pije... chociaz dzisiaj wypilam decaf,bo troche sie boje,ze za bardzo podniesie mi cisnienie
reklama
ulala
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny
zobacz pod moim suwakiem jakie ja miałam ale uważam że twoja jest super i chyba nie powinnaś nawet porównywać my już próbowałyśmy i wyszło że są dużę różnice a u każdej było ok każdy dzień robi dużą różnicę a każda miała w innym dniu cyklu owulację i zapłodnienie stąd te różnice
Podziel się: