sylha
mama bliźniakowa
Anisiaj- będzie dobrze
Nanulika- świetny ten maluch!!!!
Nanulika- świetny ten maluch!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj to już chyba za późno, bo jestem po śniadaniu, ale jutro zrobię. dzięki
właśnie doczytałam, że tutaj jedzenie nie ma znaczenia, o proszę
Ja juz po! Lekarz oczywiscie mnie zbadał i stwierdził ze ciąża jest. Dodatkowo pobrał mi cytologie ale za to bede musiała zapłacić. Dostałam skierowanie na badania: morfologia, mocz, glukoza na czczo i wr. W sumie mało tych badań w porównaniu do waszych skierowan.
Boje sie trochę tych moich częstych badań ginekologicznych i usg. Mam nadzieje ze w żaden sposób to nie zaszkodzi fasolce
Serduszko było widziałam na monitorze moją fasolke.
Jutro z rana badania z krwi i moczu:-)
Dzien Dobry Wszystkim
Pozwolicie że się dołączę. Ja już dosć mocno odczuwam ciaże mimo tego że to początek. Mam problem przede wszystkim z mroczkami przed oczami i mdłościami. Od 1,5 tyg nie jeżdżę samochodem. Miałam trzy dni urlopu a potem Alicja zachorowała na zapalenie oskrzeli i siedze z nia w domu do piątku. Potem 26.03 mam wizyte u ginekologa i usg po nim jak będzie wszystko ok obiecał mi ginek dać zwolnienie L4. W pracy mam troche dzwigania i dużo nerwów wiec nie chce się narażać a dodatkowo do pracy z domu mam 30 km a jak nie mogę jeżdzić wlasnym aytkiem przez te mroczki to busem tym bardziej nie będe się poniewierała. To tak w skrócie moja opowieść
Cieszę sie że tu dotarłam bo jak mam być szczera to zobaczyłam te super suwaczki i one mnie przywabiły i tak zostałam
Oto i WIZYTOWNIK:
1) gochaa 10:30
2) taycia 15:00
3) nanulika 16:50
4) hanoos 17:00
5) izabella83 - czwartek
DZIĘKI ZA KCIUKI I PROSIMY O WIĘCEJ !!! bo stresola mamy coniektóre mega!!!
Jestem jestem wróciłam z wizyty ja chyba mam je najczęściej ale wiadomo dlaczego albo będę bardziej zestresowana z tego powodu albo uspokojona
Więc tak kartę ciązy załozyliśmy nadrobiliśmy wszystkie zaległe wpisy badania wszystkie rewelacyjne śluzy brązowawe juz prawie niewidoczne USG było , serduszko bije nadal z czego jestem bardzo zadowolona słyszałam dziś serdunio moje kochane po tym krwiaku rozwarstwieniu już prawie śladu nie ma maleńki śladzik więc pozwolił mi już wstawać z łożka mam uważac na siebie ale mogę po domu już się szwędać miesiąc przeleżałam w łóżku więc teraz dla mnie ta wiosna jest radosna
Ja juz po! Lekarz oczywiscie mnie zbadał i stwierdził ze ciąża jest. Dodatkowo pobrał mi cytologie ale za to bede musiała zapłacić. Dostałam skierowanie na badania: morfologia, mocz, glukoza na czczo i wr. W sumie mało tych badań w porównaniu do waszych skierowan.
Boje sie trochę tych moich częstych badań ginekologicznych i usg. Mam nadzieje ze w żaden sposób to nie zaszkodzi fasolce
słuchajcie, może dla Was to będzie śmieszne pytanie, ale czy pierwsze usg zawsze jest dopochwowe? nie wiem czy zabrać mojego M w sobotę na samo badanie, bo to nie wygląda zbyt przyjemnie...jak to było u Was?