reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A ja znów w kolejce u lekarza. Robie ostatnie podejście do lekarza ktory przyjmuje na NFZ. Jeśli tym razem również nie dostanę skierowania na badania to chyba sie poddam. Męczące jest to stanie w kolejkach i proszenie sie o to co mi sie należy.

reklama
Dzień dobry jak zwykle z metra w drodze do pracy;) dziewczyny powodzenia dziś na wizytach - wracajcie z dobrymi wiadomościami. Pola powodzenia w walce z NFZ :)

Dziś u mnie dobre nastroje, choć objawów nadal brak, prócz lekkich boli w dole brzucha.

Miłego dnia

Witam dzisiaj bardzo wiosennie a pogoda jakaś taka niemrawa mój synuś zrobił sobie wagary musiałam z nim do lekarza jechać co jest że tak wszyscy chorują teraz mąż chory syn chory obym ja przeszła bez szwanku mało kiedy choruję i mam nadzieję że przetrwam bez choroby .
Powodzenia dziewczynki :)

Czego Jaś się nauczy – Demotywatory.pl

genialny dzieciak:)

-----------------------------------------------<><><>---------------------------------------------

Wizytownik na dziś:
1) pola. - właśnie siedzi w poczekalni:) 3mamy kciuki!!!
2) gochaa 10:30 - już tuż tuż!!! czekamy na wieści!!!!
3) taycia 15:00
4) nanulika 16:50
5) hanoos 17:00

Ostatnia edycja:
Witam nie wiosennie- od ran szaro i mży, bleeee ja chce słońce!
A mnie przeszły mdłości od wczoraj i wczoraj w pracy cały dzień jadłam jak szalona i najeśc się nie mogłam.
Ale migdały i herbatka miętowa nadal sa w menu więc pewnie to przez to-polecam więc taki zestawik.
Ja na szczęście nie rzygałam-więc współczuje.
A brzuszek też mi się robi już, chociaz przez te mdłośi schudłam.
W pierwszej ciąży do 7 miesiąca w swoich spodniach chodziłam- a teraz pewnie szybko bedę musiała ciążowe kupić.No i tylko 10kg przytyłam- ciekawe jak teraz .....:dry:
Też jestem spiochem a teraz budzę się przed 7 i spac mi się nie chce.
cycki też bolą nadal................a z sikaniem nie mam problemu w nocy-jak w pierwszej ciąży- w nocy nie wstawałam.
Cera się pogorszyła-zaskórniaki ale maseczki peelingi pomagają-ddomowej roboty-potem wrzucę Wam kilak fajnych przepisów.Jestem kosmetyczką i wizażystką z zawodu :happy2:
Trzymam kciuki za pomyślność. wizyt.Ja dopieor w poniedziałek ide 26 marc a o 16 :00-doczekąć się nie mogę.

ja właśnie po kapieli,
zrobiłam sobie na twarz peeling z cukru.... dosypałam go do mojego żelu do mycia twarzy Clinique.... jakaś czystsza buźka się wydaje....

Dziewczyny, jak często robicie betę na początku? wizytę mam dopiero w sobotę, robiłam betę raz w pon, jutro będzie dobrze, jak zrobię kolejną?

reklama
Do góry