reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Kobietki :)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty !!! Będzie dobrze :))
Ja mam znów wizytę za tydzień z wynikami. Mam nadzieję, że wyjdą ok.

Co do wakacji to w tym roku w grę wchodzi raczej polskie morze, ja lubię jeździć w różne miejsca, byłam w różnych krajach, ale boję się latać heh. Póki co nic zaplanowanego nie ma, a ja muszę sobie wyrobić nowy paszport :-/

Rano też mi było niedobrze w pracy, jak coś zjem to lepiej. Ale mimo wszystko zaczynam szybko odczuwać głód i co chwilę muszę coś przegryźć.

reklama
Dziewczyny ja rowniez bede jutro trzymać za Was wszystkie kciuki. Na pewno bedzie wszystko dobrze i uslyszycie serduszka. Ja chce isc na kolejna wizytę tez jakos za tydz bo tez chce die upewnić czy bedzie słychać serduszko:)
Dzis dostałam listy ze szpitala i mam w 10 tyg pierwsze badania krwi a w 12 tyg pierwsze planowe tu USG( moje bedzie 3:) . To bedzie badanie prenetalne , ktore tutaj robią każdej kobiecie.

Mwini81 ja rowniez mialam zaparcia i silne bóle jelit jak i bol po prawej stronie na wysokosci pépka ... mi pomoglo pite siemie lniane, teraz mam tylko klucia z lewej strony tez na wysokosci pépka :/

ja tez zle sypiam, doszlo wstawanie na siusiu ... doszly lekkie mdlosci (dzis po activi), ogolnie nie mam apetytu prawie wcale co sié wczesniej nie zdarzalo heh.
co do wakacji to tez sié nie wybieramy, no chyba ze do pl na 2 tyg ... ja mazury a moj K z bieszczad :)

Trzymam za Was kciuki dziewuszki :)

qwas- mazury i bieszczady- to super urlop;-) tylko sobie go odpowiednio podzielić!!!!My jeszcze nad urlopem się nie zastanawialiśmy, ale pewnie w tym roku raczej PL zostanie.
Echhh ja z tymi mdłościami to dopiero wieczorem zaczynam odżywać, ale wstawania na siusiu w nocy nie mam jeszcze

a ja odwrotnie, rano mdłości, ale poza tym czuję się ok, za to wieczorami masakra nie mam na nic siły i boli brzuch :(

Jestem jestem wróciłam z wizyty ja chyba mam je najczęściej ale wiadomo dlaczego :) albo będę bardziej zestresowana z tego powodu albo uspokojona :)

Więc tak kartę ciązy załozyliśmy nadrobiliśmy wszystkie zaległe wpisy badania wszystkie rewelacyjne śluzy brązowawe juz prawie niewidoczne USG było , serduszko bije nadal z czego jestem bardzo zadowolona słyszałam dziś serdunio moje kochane po tym krwiaku rozwarstwieniu już prawie śladu nie ma maleńki śladzik więc pozwolił mi już wstawać z łożka mam uważac na siebie ale mogę po domu już się szwędać miesiąc przeleżałam w łóżku więc teraz dla mnie ta wiosna jest radosna :)

Wakacje moje jak tylko będę mogła jechać to jedziemy na tydzień do karwi co roku tam jeżdzimy do domku nikola polecam bez ściemy do moża 100m przechodzi się na druga stronę ulicy przez któtki lasek i morze dla mnie rewelka zawsze z moim yorkiem jeżdzimy więc 10 razy na dzień na plarzy jestem jak z pieskiem na spacer idę do lasku:)

Sylha - ciesz się ciesz że jeszcze nocnych wędrówek nie masz oby ze zdwojoną siłą nie przyszły bo to masakra ledwo wracam i już mi się chce a jeszcze każą mi dużo pić :)

Hanoos - będzie dobrze wierzę w to :)

trzymam kciuki za te jutrzejsze wizyty:)
żeby jak najwięcej z was zamiast śpiewu ptaków w pierwszy dzien wiosny usłyszało bicie serduszka bo to chyba najbardziej uspokaja mamusie :) kiedy widzi że dzidzia żyje i ma sie dobrze :)

Sunovia - martwisz mnie tym bólem brzucha niby byłas u lekarza a jakos nie jestem spokojna może pójdz do innego za wiele leków to na ten czas nie maja ale żeby tak ciebie ciągle bolał to tez nie dobrze chyba żę taka twoja uroda ciążowa i minie .

Ostatnia edycja:
w ciagu dnia mnie nie boli, dopiero wieczorami. a rano budze sie z bolem zoladka, ale potem przechodzi. ja zawsze mialam problemy z brzuchem, bardzo bolesne @ i inne niewyjasnione bole, lezalam w szpitalu, mialam gastroskopie, usg i inne badania i nic nie wykryli- moj maz twierdzi, ze to tych historii ciag dalszy, a ja sama nie wiem. bo poza tym to wszysto inne wydaje się ok.

aha i jeszcze mam hemoroidy i z tego co widze w ostatnich dniach to mi pekaja, chociaz nigdy mnie to jakos strasznie nie bolalo. czasem nawet nie czuje tylko pozniej widze krew.

Mój S. właśnie poszedł do apteki po wodę morską w sprayu - ponoć dobra na katar. Polecana sól fizjologiczna do zakrapiania nosa się nie nadaje bo od razu spływa do gardła..... i nic nie daje tym samym....
Pomyśleć,że jutro o tej porze będzie już po wizycie.... heh.... mam nadzieję na same dobre newsy!

reklama
w ciagu dnia mnie nie boli, dopiero wieczorami. a rano budze sie z bolem zoladka, ale potem przechodzi. ja zawsze mialam problemy z brzuchem, bardzo bolesne @ i inne niewyjasnione bole, lezalam w szpitalu, mialam gastroskopie, usg i inne badania i nic nie wykryli- moj maz twierdzi, ze to tych historii ciag dalszy, a ja sama nie wiem. bo poza tym to wszysto inne wydaje się ok.

aha i jeszcze mam hemoroidy i z tego co widze w ostatnich dniach to mi pekaja, chociaz nigdy mnie to jakos strasznie nie bolalo. czasem nawet nie czuje tylko pozniej widze krew.

Jesli wcześniej miałas takie historie może faktycznie to nic złego czasem są takie nie wyjaśnione bóle które mijają i pojawiają sie po jakimś czasie trzymam &&&& za twoja fasoleczkę :)

Do góry