reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
czesc

ja tak na szybko bo zaraz musze sie przygotowac do szkoły - jezykowej.
Dzis musialam oddac moje auto do serwisu i nie uwierzycie ale BMW X1 zamienili mi na Mini :)) czułam sie jak w maluchu. Na szczescie to tylko dwa dni:-D
Z objawow to mam bol piersi, czeste siusiu i powoli robie sie glodna :/
Boje sie tego uczucia:baffled: obawiam sie ze i tym razem przybiore z 26kg:nerd:
Zaraz przygotuje sobie jakis posilek a potem wskakuje do auta i wracam po 21 padnieta i spiaca.
Spie spokojnie ale w nocy musze wstac do toalety :)

Co do wakacji to my w tym roku wybieramy sie na Lazurowe Wybrzeze :) Bedzie ciekawie bo ja kocham slonce a opalac sie raczej nie bede :)) Damy rade

Zazdroszcze Wam tych wizyt, ja musze odczekac 2 tygodnie

super!!! MASZ FOTKĘ CZY TYLKO NA MONITORZE WIDZIAŁAŚ? co lekarz mówił?:)
jakie badania lekarz zlecił?

więcej szczegółów prosimy! :)

Dzien Dobry Wszystkim :)

Pozwolicie że się dołączę. Ja już dosć mocno odczuwam ciaże mimo tego że to początek. Mam problem przede wszystkim z mroczkami przed oczami i mdłościami. Od 1,5 tyg nie jeżdżę samochodem. Miałam trzy dni urlopu a potem Alicja zachorowała na zapalenie oskrzeli i siedze z nia w domu do piątku. Potem 26.03 mam wizyte u ginekologa i usg po nim jak będzie wszystko ok obiecał mi ginek dać zwolnienie L4. W pracy mam troche dzwigania i dużo nerwów wiec nie chce się narażać a dodatkowo do pracy z domu mam 30 km a jak nie mogę jeżdzić wlasnym aytkiem przez te mroczki to busem tym bardziej nie będe się poniewierała. To tak w skrócie moja opowieść :-D
Cieszę sie że tu dotarłam bo jak mam być szczera to zobaczyłam te super suwaczki i one mnie przywabiły i tak zostałam :)

witam nowe mamusie:-)

Zapomnialam napisac ze procz tego ze jestem blada to mam problem z tradzikiem :))Nie jest strasznie ale juz to kiedys przechopdzilam i myslalam ze drugi raz mnie to nie spotka:-D

reklama
Maria2008 gratulacje - fajnie, ze kolejne serduszko jest na forum!

MamaAlisi witamy serdecznie.

Jeszcze tylko kilka maili do wyslania i koniec pracy na dzis - wiec za jakas max godzinke do domu zmiatam :-)

Czy jeszcze dzis ktos oprocz Marii mial wizyte?

Do góry