reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
czesc

ja tak na szybko bo zaraz musze sie przygotowac do szkoły - jezykowej.
Dzis musialam oddac moje auto do serwisu i nie uwierzycie ale BMW X1 zamienili mi na Mini :)) czułam sie jak w maluchu. Na szczescie to tylko dwa dni:-D
Z objawow to mam bol piersi, czeste siusiu i powoli robie sie glodna :/
Boje sie tego uczucia:baffled: obawiam sie ze i tym razem przybiore z 26kg:nerd:
Zaraz przygotuje sobie jakis posilek a potem wskakuje do auta i wracam po 21 padnieta i spiaca.
Spie spokojnie ale w nocy musze wstac do toalety :)

Co do wakacji to my w tym roku wybieramy sie na Lazurowe Wybrzeze :) Bedzie ciekawie bo ja kocham slonce a opalac sie raczej nie bede :)) Damy rade

Zazdroszcze Wam tych wizyt, ja musze odczekac 2 tygodnie

super!!! MASZ FOTKĘ CZY TYLKO NA MONITORZE WIDZIAŁAŚ? co lekarz mówił?:)
jakie badania lekarz zlecił?

więcej szczegółów prosimy! :)

Dzien Dobry Wszystkim :)

Pozwolicie że się dołączę. Ja już dosć mocno odczuwam ciaże mimo tego że to początek. Mam problem przede wszystkim z mroczkami przed oczami i mdłościami. Od 1,5 tyg nie jeżdżę samochodem. Miałam trzy dni urlopu a potem Alicja zachorowała na zapalenie oskrzeli i siedze z nia w domu do piątku. Potem 26.03 mam wizyte u ginekologa i usg po nim jak będzie wszystko ok obiecał mi ginek dać zwolnienie L4. W pracy mam troche dzwigania i dużo nerwów wiec nie chce się narażać a dodatkowo do pracy z domu mam 30 km a jak nie mogę jeżdzić wlasnym aytkiem przez te mroczki to busem tym bardziej nie będe się poniewierała. To tak w skrócie moja opowieść :-D
Cieszę sie że tu dotarłam bo jak mam być szczera to zobaczyłam te super suwaczki i one mnie przywabiły i tak zostałam :)

witam nowe mamusie:-)

Zapomnialam napisac ze procz tego ze jestem blada to mam problem z tradzikiem :))Nie jest strasznie ale juz to kiedys przechopdzilam i myslalam ze drugi raz mnie to nie spotka:-D

reklama
Maria2008 gratulacje - fajnie, ze kolejne serduszko jest na forum!

MamaAlisi witamy serdecznie.

Jeszcze tylko kilka maili do wyslania i koniec pracy na dzis - wiec za jakas max godzinke do domu zmiatam :-)

Czy jeszcze dzis ktos oprocz Marii mial wizyte?

Do góry