reklama
hanoos
Aktywna w BB
nanulika, chyba Ty robiłaś harmonogram wizyt na jutro? Ja mam jutro ok.17.00 ;-) jestem pełna nadzieii, że zobaczę serduszko i trochę się uspokoję.. Póki co ostrych mdłości ciąg dalszy.. jak tak dalej pójdzie, to się wykończę...
T
taycia
Gość
Hejka!
Witam sie z Wami z pracy. Dzisiaj o wiele lepsze samopoczucie niz wczoraj.
Maria 2008 - gratuluje serduszka i zdrowej fasolinki!
Nanulika - ja tez juz sie tak stresuje,ze chyba nie zasne w nocy. Kurcze,ciekawa jestem ,ze szok... no,ale juz jutro... :-) My na wakacje wybieramy sie na poludnie Hiszpanii. Niestety bede musiala wziac zaswiadczenie od lekarza,ze moge latac,wiec mam nadzieje,ze ciaza bedzie zdrowa i bede mogla poleciec,bo samolot juz zarezerwowany i chatka tez... rok temu przesiedzialam na zwolnieniu,a potem urodzil sie Synus,wiec w tym roku chce sobie odbic... oby:-)
Pozdrawiam Was serdecznie!
Witam sie z Wami z pracy. Dzisiaj o wiele lepsze samopoczucie niz wczoraj.
Maria 2008 - gratuluje serduszka i zdrowej fasolinki!
Nanulika - ja tez juz sie tak stresuje,ze chyba nie zasne w nocy. Kurcze,ciekawa jestem ,ze szok... no,ale juz jutro... :-) My na wakacje wybieramy sie na poludnie Hiszpanii. Niestety bede musiala wziac zaswiadczenie od lekarza,ze moge latac,wiec mam nadzieje,ze ciaza bedzie zdrowa i bede mogla poleciec,bo samolot juz zarezerwowany i chatka tez... rok temu przesiedzialam na zwolnieniu,a potem urodzil sie Synus,wiec w tym roku chce sobie odbic... oby:-)
Pozdrawiam Was serdecznie!
sylha
mama bliźniakowa
hanoos- witaj w grupie, mój emek dzisiaj o bułce i zupce kuksu, bo mnie tak mdli, że nawet obiadu nie jestem w stanie gotować. A oprócz rzyganka to regularne spanko i tak mi dzień mija. Teraz dopiero po koktajlu truskawkowym jest mi trochę lepiej.
Za wszystkie jutrzejsze wizyty moooocno trzymam kciuki, za serducha jak dzwony i duże dzidzie!!!!!&&&&&&&&&&&&&
Za wszystkie jutrzejsze wizyty moooocno trzymam kciuki, za serducha jak dzwony i duże dzidzie!!!!!&&&&&&&&&&&&&
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Ja na pewno będę kciuki trzymać za Was jutro też już mam stresa przed czwartkową wizyta...
Dziewczyny ja tez mam wielkie problemy ze spaniem zasypiam wcześnie ale od godziny ok.2 w nocy spac nie moge juz do rana... Tak samo miałam z pierwszą ciążą i potem w domu mały się w tych porach budził i nie spał i trudno było go oduczyć tego.
Co do zaparc ja nestety je mam ale zawsze z tymi sprawami miałam problem.
Co do zaparc ja nestety je mam ale zawsze z tymi sprawami miałam problem.
reklama
dziewczyny ja też nie umiem spać ! Śpię po południu bo padam na twarz a w nocy dzisiaj od 4 nie mogłam spać ! Do tego doszły mdłości i jest masakra ! Ale dla maluszka chyba wszystko przecierpię.
Trzymajcie kciuki jutro za nas ! Strasznie się denerwuje
Trzymajcie kciuki jutro za nas ! Strasznie się denerwuje
Podziel się: