reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ulala a bierzesz luteinę? mi pomaga tez wczesniej bolało mnie mocno podbrzusze i obawiałam się krwawienia więć dostałam i na razie działa

Wizytę mam dopiero w środę luteiny nie biorę od dziś ten duphaston ,już miałaś wizytę ?

Ostatnia edycja:
reklama
witam nowe mamy:-)

ulala
- myśle, ze dupek ci pomoze, ja tez biorę cały czas

Crazy Girl
- u mnie ok, jedynie dokucza mi senność i ból piersi

Gosiagro mi także senność dokucza...wstałam dziś około 9 potem przed 12 drzemka i od 2-4 znowu drzemka:szok::szok::szok: tylko poduszkę do głowy przyłożę... no i wieczorem padam.. Mąż zawsze jakiś film włączy a ja chwila i śpię... w pierwszej ciąży aż tak nie miałam...

Gosiagro mi także senność dokucza...wstałam dziś około 9 potem przed 12 drzemka i od 2-4 znowu drzemka:szok::szok::szok: tylko poduszkę do głowy przyłożę... no i wieczorem padam.. Mąż zawsze jakiś film włączy a ja chwila i śpię... w pierwszej ciąży aż tak nie miałam...

moja dziecko od 2 dni urządza pobudkę o 4 rano i już jest gotowa do zabawy:baffled::baffled::no: ona zawsze była rannym ptaszkiem, ale 4 to już przesada:szok::-D
wczoraj podczas jej drzemki dziennej też się położyłam dzisiaj nie miałam jak, więc pewnie zaraz pójdę spać:shocked2:

Twoja córeczka jest w "wymagającym" wieku... Pamiętam swoją w tym wieku... Nie myślałam o następnym dziecku - wręcz przeciwnie... teraz jes super.. 3,5 roku.. sama sobą się zajmie nawet na kilka godzin.. nie znaczy to że ja nie poświęcam jej wcale uwagi bo tak nie jest ale jest inaczej.. Aha no i przesypia ładnie nocki - sama zasypia - wstaje okolo 8-9.. a to też ważne :)

reklama
Twoja córeczka jest w "wymagającym" wieku... Pamiętam swoją w tym wieku... Nie myślałam o następnym dziecku - wręcz przeciwnie... teraz jes super.. 3,5 roku.. sama sobą się zajmie nawet na kilka godzin.. nie znaczy to że ja nie poświęcam jej wcale uwagi bo tak nie jest ale jest inaczej.. Aha no i przesypia ładnie nocki - sama zasypia - wstaje okolo 8-9.. a to też ważne :)

dobrze powiedziane "wymagający wiek":-D:-D
ja chciałam żeby różnica wieku nie była zbyt duża i się udało u nas będzie to 2,5 roku:)
u nas nocki tez ładnie przesypiane, z zasypianiem nigdy nie było problemu, opowiadam jej bajkę wychodzę i zasypia sama, jedyne to ze wcześnie wstaje:) i to niezależnie od tego czy pójdzie spać o 19:30 czy 21:00

Ostatnia edycja:
Do góry