reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Hej. Ja mam termin na 1 listopada. Jestem w 6 tygodniu. Zaszlam w ciążę ze spirala, która lekarz mi dzisiaj wyciągnął. Teraz mam dwa tygodnie oczekiwania co będzie. Czy się utrzyma czy nie.

Dziękuje wam słowa otuchy kto już po przejściach jest to rozumie że ta radość wielka która powinna być kiedy dowiadujemy się o ciąży zamienia się w obawy ale co ma byc to będzie nie przygotowałam się na ta ciążę bo nigdy bym nie przypuszczała że bez leczenia się pojawi przez 16 lat małżeństwa nigdy tak naturalnie w ciąży nie byłam zawsze leki leki w środę mam usg mam nadzieję że dobre wieści tu przyniosę i troszkę mi ulży :)

Zaczynam panikować rano zauważyłam przy podcieraniu śluz taki brązowawy spanikowałam zadzwoniłam do kliniki ale mojego lekarza nie ma więc kazała mi pielęgniarka duphaston zażyć a akurat zostało mi po wcześniejszych leczeniach na razie zażyłam i leżę oby to było naturalne ale jeszcze lepiej by się wcale nie pojawiało bo działa to na mnie bardzo stresująco.

Hej dziewczyny:-).
Przyłączam się do was ;-)
Termin wychodzi mi na 7 listopad a wizytę mam 15 marca wiec zobaczymy jak wyliczy mi lekarz
Monikaj trzymam za ciebie kciuki, też miałam spirale ale wyciągnęłam ja po trzech latach kiedy zdecydowaliśmy się na maluszka. Jak długo miałaś wkładkę i zaszłaś w ciążę???

ulala a bierzesz luteinę? mi pomaga tez wczesniej bolało mnie mocno podbrzusze i obawiałam się krwawienia więć dostałam i na razie działa

reklama
Spirale zalozylam po urodzeniu drugiego dziecka czyli prawie 5 lat temu. W zeszłym roku byłam na kontroli sprawdzić czy nic się nie przesunęło, i było idealnie. A wczoraj jak byłam to lekarz pokazał mi na usg ze spirala była całkiem przesunięta do końca prawej strony. A dzidzius się usadowil po stronie przeciwnej. Dlatego nie było przeciwwskazań na usunięcie spirali. Ale trochę się boje bo cały czas troszkę plamie.

Do góry