reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A ja siedzę dziś jak na bombie zegarowej zrobiłam drugą betę i czekam na wyniki na meila maja mi podesłać tak się boję chyba nie umiem się cieszyć większy strach mnie ogarnia niż radość już z samego rana pojechałam do Jana Pawła do sanktuarium dziękować za cud i prosić by to nienarodzone dzieciątko tym razem pojawiło się na świecie by wszystko było ok tak bardzo się boję .

Ostatnia edycja:
reklama
ulala ja tez jestem po dwóch poronieniach więc łatwo nie jest ale tak myślę, że grunt to dobre nastawienie i się niestresować, trzymam za nasze dzieciąiątka mocno kciuki wiem, że musi sie udać :-D pisz jak Ci beta wyszła, ja chyba tez w przyszłym tygodniu zrobię

pola witaj na forum mam nadzieję, że u Ciebie betka tez ładnie wzrośnie

matyjasowa a więc ciąża potwierdzona teraz tylko czekać na dziciuchnę z maleńkim serduszkiem

memete gratuluję drugiej kreski, a nakiedy masz termin?

agnieszka trzymam kciukasy za testowanie, daj nam znać co wyszło

rozrab gratuluję :-)

Jest wynik dzisiejszy 1403,9 przedwczoraj miałam 588,7 to chyba dobrze ? co wy o tym myślicie ciąża jest na pewno ale czy przyrost jest oki ?

witam wszystkie nowe mamy:-) i gratuluje fasolek:-)
coraz nas więcej

Jest wynik dzisiejszy 1403,9 przedwczoraj miałam 588,7 to chyba dobrze ? co wy o tym myślicie ciąża jest na pewno ale czy przyrost jest oki ?

bardzo ładny przyrost, nie masz co się martwić, w ciągu 48 godzin powinien być min 66% a ty masz ponad 200%

reklama
Pozdrawiam Wszystkie Listopadóweczki!!! Życzę Wam zdrowych Fasolinek tym zaistniałym i tym co w tym miesiącu zaistnieją!
My zafasolkowaliśmy 1 marca dokładnie rok temu, dziś moje dzieciątko kończy 3 miesiące:-) POWODZENIA!!

Do góry