reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
bylam w szpitalu od srody bole brzucha mialam ....
zrobili mi usg widac pecherzyk 7mm
ciaza 5 tydzien
beta 189
takze wczesna ciaza .... za 2 tyg mam isc do lekarza ktory bedzie mnie prowadzil :)

napiszcie mi dziewczyny tych ktorych nie ma na liscie na kiedy macie terminy porodów:)

Heja..

Matyjasowa dopisz mnie na 10 listopada;-) Sama nie wiem dokładnie kiedy to będzie (może po jakimś usg sie zmieni) ale na razie niech bedzie 10 :-) A nie wiem jaką datę podać jako pierwszy dzień ostatniej miesiączki bo mi się owulacja przesunęła o półtora tygodnia...

A mnie dziś dopadła taaaaaka biegunka z rana że szok:szok::baffled::baffled: Myślałam że zemdleję normalnie...:-( i porzygam się do tego.. Jeszcze nigdy nie mialam takich rewolucji.. strasznie mnie ściskało:baffled: Na razie ok.. Obu się nie powtórzyło...

bylam w szpitalu od srody bole brzucha mialam ....
zrobili mi usg widac pecherzyk 7mm
ciaza 5 tydzien
beta 189
takze wczesna ciaza .... za 2 tyg mam isc do lekarza ktory bedzie mnie prowadzil :)

napiszcie mi dziewczyny tych ktorych nie ma na liscie na kiedy macie terminy porodów:)

Ja już nie wiem jak ta bete liczą każda ma inną w tym samym tyg :) zastanawiam się czy robić jeszcze raz w poniedziałek czy już nie ??

Jesli chodzi o mój termin hmmm jeszcze dokładnie nie wiem ale z internetowych obliczeń 29 Pażdziernik

no mialam bole brzucha niby nic groznego ale poczatek ciazy wiec wzieli mnie na oddzial :)
kazde laboratorium ma inne normy dla mojej 189 wychodzi 2-3 tydzien czyli 5 od miesiaczki i to sie zgadza ... z usg tez wiec teraz czekam na nastepna wizyte w sumie 6 marca mam juz pojde zobaczymy co mi powie

AhA;-)

Mi w czwartek w przychodni pewna pani powiedziała że przez 3 miesiące może boleć... Dopóki nie ma krawawienia to wszystko jest ok

reklama
kurcze ja tu nie mam takiego dojścia do ginekologa:sorry2: Czuję jakiś dyskomfort "tam" ale nie swędzi, nie piecze...po prostu coś - nawet nie wiem jak to określić. Zaparzyłam sobie rumianek do przemywania i mam nadzieję że pozbędę się tego dziwnego odczucia... Trochę się martwię ale może to żadne zapalenie..

Do góry