reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
a u mnie aż 12 lat chciałam by była mała różnica wieku ale 3 kolejne ciąże niestety poroniłam a kiedy już nie planowałam to samo się pojawiło:) duża różnica będzie o ile wszystko się dobrze będzie układać ale to może też zaleta :)

Witam nowe dziewczyny :)

co do samopoczucia to nieźle, tylko tez dokucza mi senność a od kilkiu dni piersi zaczęły boleć :(

ulala ja usg jeszcze nie miałam bo itak jest za wcześnie, miałam poczekać do 8 tygodnia ale że byłam po luteine gin kazał mi przyjść na przyszły tydzień i wtedy zobaczymy...stresuje się chciałabym żeby wreście się nam udało, żeby dzieciątko było zdrowe, chce bete zrobić może się uspokoję trochę. Co do dupka to dzxiała chyba na tej zasadzie co luteina więc powinna Ci pomóc

a u mnie aż 12 lat chciałam by była mała różnica wieku ale 3 kolejne ciąże niestety poroniłam a kiedy już nie planowałam to samo się pojawiło:) duża różnica będzie o ile wszystko się dobrze będzie układać ale to może też zaleta :)

Pewnie że zaleta :-)

co do samopoczucia to nieźle, tylko tez dokucza mi senność a od kilkiu dni piersi zaczęły boleć :(

ulala ja usg jeszcze nie miałam bo itak jest za wcześnie, miałam poczekać do 8 tygodnia ale że byłam po luteine gin kazał mi przyjść na przyszły tydzień i wtedy zobaczymy...stresuje się chciałabym żeby wreście się nam udało, żeby dzieciątko było zdrowe, chce bete zrobić może się uspokoję trochę. Co do dupka to dzxiała chyba na tej zasadzie co luteina więc powinna Ci pomóc

Uda się :tak:;-) Trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&;-)

Zjadłam dziś tuńczyka i po fakcie przeczytałam że powinno się go unikać :baffled:- także pamiętajcie dziewczyny..

Nawet nie wiedziałam o tuńczyku dobrze wiedzieć:-) Ja się czuje nawet nawet czasem mam małe zawroty głowy ale to takie lekkie:-) narazie to tyle:-)

Hej dziewczyny.
U nie tez bedzie dosyc duza roznica, moj syn ma 9 lat ,ale bardzo sie cieszy ze bedzie mial jeszcze jedno rodzenstwo. Ja ogolnie dobrze sie czuje tylko bola mnie plecy na dole, i caly czas mam te plamienia. Martwi mnie to... :baffled:

reklama

Ja powinnam mieć nicka panikara :) ciągle sprawdzam czy piersi mnie jeszcze bolą choć powiem szczerze że we wcześniejszych ciążach bolały bardziej niż teraz ,senna owszem jestem kilka dni leżałam więc i dużo spałam innych dolegliwości na razie nie mam plamienie na razie nie widoczne oby tak dalej środy nie mogę się doczekać wiem że może nie widać jeszcze serduszka ale coś się dowiem czy jest w macicy czy rozmiary są ok może mnie uspokoi wizyta, najchętniej betę robiła bym co drugi dzień by wiedzieć czy dzieciątko żyje .

Monikaj miejmy nadzieje że wszystko będzie dobrze może za mc dwa będziemy już spokojne o nasze maleństwa początki zawsze są trudne :)

Do góry