reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sylha super tak myślałam, ze bedą blizniaki :) a Tobie jak on wyliczył ta ciaze - na ktory tydz i dzien? Mialas jakies wymiary podane?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny co dziś wizytowały wszystkim wam gratuluje!!!! Coraz więcej bijących serduszek, extra:-):-):-)

syla- to ci dopiero wiadomość, podwójne gratki!!!:-)

my wybieramy się na weekend do moich rodziców a potem do tesciów i im powiemy o fasolce:-)

Dziewczyny wszystkim dziękuję!!!!:-D
Lola- ciążę mi wyliczył tak jak na suwaczku mam, pęcherzyki 14 i 16 mm, jedynie mnie martwi, że dzidzie w nich ledwo, ledwo, oczywiście kazał się nie martwić, ale......

Cześć wszystkim mamuśkom!!!
Tyle naprodukowałyście stron, że czytałam i czytałam, aż zapomniałam co chcę napisać ;-)
Ale przede wszystkim gratuluję udanych wizyt, tego serduszka bijącego którego ja nie mogę się doczekać (ale jeszcze tylko 5 dni i mam ogromną nadzieję, że w końcu zobaczę)
sylha bliźniaki ;-))) super !!! podwujne szczęście ;-) ogromne gratulacje !
A co do nieudanych wizyt, to powiem Wam, że przeraża mnie że istnieją tacy lekarze o jakich już kilka z Was pisało...
Mdli mnie już drugi dzień, ale co ciekawe popołudniu i wieczorem. I całe szczęście, że mogę normalnie funkcjonować w pracy.

Hanoos- troszkę mnie uspokoiłaś, fakt na tym etapie to zmienia się codziennie wszystko. Kolejną wizytę mam na 27 marca i mam zamiar odebrać najpiękniejszy prezent urodzinowy w postaci 2 bijących serduszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, czy którąś z was boli jeszcze brzuch?
mnie dziś boli całe popołudnie :( już odchodzę od zmysłów ...

reklama
Sunovia,, mnie boli znowu. Kilka dni było przerwy i znowy podbrzusze boli. Troszkę słąbiej niż przed miesiączka, ale jednak. A w ogóle, to jeździ mi ostatnio ciągle po jelitach...

Do góry