reklama
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Sylha gratulacje oczywiście podwójne
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Gratulacje Dziewczyny ) Żabka ładna betka
Sylha, po prostu brak słów !!! ))
Sylha, po prostu brak słów !!! ))
ulala
Dziewczyny jestem jestem :-) i jest dobrze, albo wręcz bardzo dobrze :-), będą bliźniaki :-)
Gratulacje !!! no to już wiem teraz dlaczego tak te piersi i wszystko bardziej Ci rosło niż nam dokładaj jeszcze jeden suwak ale zaskoczenie na 100% bliżniaki??? to za te dwa lata czekania dwa szczęścia będziesz miała
Pozostałym które dziś zobaczyły fasoleczki i serduszka również gratulacje a ja dalej leże
pola.
Sylha podwójne gratulacje!! Alez sie pozytywnie zrobiło na naszym wątku.
Ja dziś poinformowalam szefa... Najpierw omowilismy budżet na rok 2012 a pózniej moja premie, która ma być naprawdę wysoka! A na końcu powiedziałam o ciazy... Muszę przyznać ze reakcja była fajna. Mój bardzo groźny i wymagający szef nawet mi pogratulowal i obiecał ze nie wycofa sie z obiecanej premii
Ufff kamień z serca...
Ja dziś poinformowalam szefa... Najpierw omowilismy budżet na rok 2012 a pózniej moja premie, która ma być naprawdę wysoka! A na końcu powiedziałam o ciazy... Muszę przyznać ze reakcja była fajna. Mój bardzo groźny i wymagający szef nawet mi pogratulowal i obiecał ze nie wycofa sie z obiecanej premii
Ufff kamień z serca...
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Gochaa ja też ślub miałam 18 wrzesnia będziemy razem świętować rocznicę
reklama
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
Ufff kamień z serca...
O to moja droga emocje były ale fajnie, że szef tak zareagował. Moja szefowa dzisiaj mnie podwiozła po pracy po wyniki do labu i zaraz dzwoniła czy już coś wiadomo. Na szczęście to Cud kobieta i się ucieszyła.... mimo iż zdaję sobie sprawę z tego że będzie jej ciężko jak mnie nie będzie bo mnie zastępu
je jako bakteriolog. Będzie miała bardzo dużo pracy, ale sama mnie na drugie dziecko namawiała
Sylha wielkie gratulacje!!!!
Podziel się: