reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dziewczyny jestem jestem :-) i jest dobrze, albo wręcz bardzo dobrze :-), będą bliźniaki :-)

Gratulacje !!! no to już wiem teraz dlaczego tak te piersi i wszystko bardziej Ci rosło niż nam :) dokładaj jeszcze jeden suwak:) ale zaskoczenie :) na 100% bliżniaki??? to za te dwa lata czekania dwa szczęścia będziesz miała:)

Pozostałym które dziś zobaczyły fasoleczki i serduszka również gratulacje :) a ja dalej leże :)

Sylha podwójne gratulacje!! Alez sie pozytywnie zrobiło na naszym wątku.

Ja dziś poinformowalam szefa... Najpierw omowilismy budżet na rok 2012 a pózniej moja premie, która ma być naprawdę wysoka! A na końcu powiedziałam o ciazy... Muszę przyznać ze reakcja była fajna. Mój bardzo groźny i wymagający szef nawet mi pogratulowal i obiecał ze nie wycofa sie z obiecanej premii :)

Ufff kamień z serca...

reklama
Ja dziś poinformowalam szefa... Najpierw omowilismy budżet na rok 2012 a pózniej moja premie, która ma być naprawdę wysoka! A na końcu powiedziałam o ciazy... Muszę przyznać ze reakcja była fajna. Mój bardzo groźny i wymagający szef nawet mi pogratulowal i obiecał ze nie wycofa sie z obiecanej premii :)

Ufff kamień z serca...

O to moja droga emocje były ;) ale fajnie, że szef tak zareagował. Moja szefowa dzisiaj mnie podwiozła po pracy po wyniki do labu i zaraz dzwoniła czy już coś wiadomo. Na szczęście to Cud kobieta i się ucieszyła.... mimo iż zdaję sobie sprawę z tego że będzie jej ciężko jak mnie nie będzie bo mnie zastępu
je jako bakteriolog. Będzie miała bardzo dużo pracy, ale sama mnie na drugie dziecko namawiała :)

Sylha wielkie gratulacje!!!!

Do góry