reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lola super gratuluję:))) ja też się zakręciłam bo miałam dużo pytań i w koncu zapomniałam dokładniej zapytać o zdjęcie, jak to interpretować.

Hehe:)Rowniez gratuluje:) tak to jest tyle pytań a tam sie o wszystkim zapomina. A wyliczył Ci ktory to tydz? Masz jakies zdjęcie i wymiary?
Jak spytałam sie Pani doktor czy brać witaminy dla kobiet w ciazy czy sam kwas foliowy to powiedziała , ze lepiej sam kwas foliowy bo witaminy mogą szkodzić i dopuero po 12 tyg. A tez mam Femibion 800 i chyba skończę go brać

Sylha co u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Lola, Wesoła Kobietka - gratki z udanych wizyt!!! super,że u Was wsio ok :-)
Ciekawe jak tam u Sylhi... witam nowe Mamuśki!

Hehe:)Rowniez gratuluje:) tak to jest tyle pytań a tam sie o wszystkim zapomina. A wyliczył Ci ktory to tydz? Masz jakies zdjęcie i wymiary?
Jak spytałam sie Pani doktor czy brać witaminy dla kobiet w ciazy czy sam kwas foliowy to powiedziała , ze lepiej sam kwas foliowy bo witaminy mogą szkodzić i dopuero po 12 tyg. A tez mam Femibion 800 i chyba skończę go brać

Sylha co u Ciebie ?

No właśnie już sama nie wiem z tym tygodniem hehe bo lekarz pytał o ostatni okres, ja mówię, że dziś 6 tyg od ostatniej a on że no to taka rzeczywiście ciąża 4 tyg. (czyli od zapłodnienia), na zdjęciu usg pisze 6w 1d, czyli wychodziłoby 6 tydz. 1 dzień. A zarodek...hmm Dx=3,7 mm to może być to ? Nie mam u siebie skanera, musiałabym u rodziców zeskanować, może jutro mi się uda bo dziś muszę leżeć pod kocem przez to przeziębienie :-/

beta-HCG23 516mIU/ml

Poza okresem ciąży: 0 - 2,7W okresie ciąży:ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000ciąża 6-7 tydzień: 27300 - 233000

reklama
Do góry