reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Odebrałam dzisiaj betę, bo test rano wyszedł z ledwo ledwo widoczną kreską. No i mam com chciała ;) beta 116,7 mIU/ml i 4-5 tydzień. Uf...... dzisiaj w sumie wg moich obliczeń to dopiero 13 dzień po owu więc beta chyba ok. Myślałam, że wyściskam tą kobietę w tym laboratorium ze szczęścia.

reklama
Hehe gratulacje:) ja tez jednak bete dzisiaj zrobilam,mam nadzieje ze bedzie taka ze mnie uspokoi :) w sumie nie wiem czy te 4000 to bedzie wystarczajace.... pomerdalo mi sie juz wszystko! Lola czekamy na wiesci......!!!

Pozdrowionka z A4,pedzimy do rodzicow.....

Witam sie i dołańczam:)

Wszystkim mamom gratuluję i życze spokojnych i szczęśliwych miesięcy:)
od 2 dni wiem że w moim brzuszku mieszka maleńka istota 2 testy potwierdziły czekam na wizytę u lekarza która będzie za 2 tygodnie.

Dreddka faktycznie z tym lekarzem coś nie halo ! Czasem niestety i tacy są :(
Eldcia gratulacje i witamy w listopadowych mamuśkach :-)
Czarna gratulacje betki !!
Nanulika miłej podróży ! :-)

Lola powodzenia i czekamy na opis wizyty !!

Oczywiście o kimś zapomniałam ale już nie wiem ! :p Śliczne dziś słoneczko więc byłam na spacerku później mnie zmuliło i chwilę się przespałam :) A jutro niestety na uczelnie !

eldcia Witaj:-)

Dreddka ale lekarz masakra:no:
Nanulika udanego wyjazdu:-)
U mnie samopoczucie takie sobie mdli mnie dalej. Na wizyte do gin chyba pójde po niedzieli bo coś mnie zaczyna tam szczypać więc mam jakieś zapalenie:-(

Dziewczyny jestem PO! Jestem zadowolona, polska ginekolog, sprzęt niesamowity, nowoczesny 2D,3D,4D:) Jest pęcherzyk 3,92 mm a dzidzia 2mm. Jakos tak ...:) Byłam tak roztargniona, ze troche jej nie zrozumiałam bo ona powiedziała , ze albo ciąża albo od zapłodnienia 4 tyg. Bo jesli ciąża to przecież 5t6d. Ja jestem po in vitro wiec moze cieżko obliczyc jej. Bo chyba pęcherzyk większy powinien byc juz ? Nie wiem sama sie zakrecilam albo sobie znowu cos wkrecam . Ogolnie Pani Dr powiedziała , ze wszystko jest ok i nawet widzieliśmy bicie serca a za tydz powinnismy juz słyszeć . Pózniej wkleje zdjęcie :)

Cześć Kochane !!!

doczytam co pisałyście bo chciałam najpierw napisać wrażenia z 1 wizyty. Jest pęcherzyk, zarodek, żółtkowy i serduszko pika!! :) Lekarz mówi, że wszystko ok., gratulował mi chyba ze 3 razy. Ale On woli dmuchać na zimne i przepisał mi duphaston, jakieś ampułki i wiecej kwasu foliowego jako że to druga ciąża i mam tez kupic sobie Femibion 800, zlecił mi badania i za 2 tyg. mam przyjść z wynikami.

reklama
Dziewczyny jestem PO! Jestem zadowolona, polska ginekolog, sprzęt niesamowity, nowoczesny 2D,3D,4D:) Jest pęcherzyk 3,92 mm a dzidzia 2mm. Jakos tak ...:) Byłam tak roztargniona, ze troche jej nie zrozumiałam bo ona powiedziała , ze albo ciąża albo od zapłodnienia 4 tyg. Bo jesli ciąża to przecież 5t6d. Ja jestem po in vitro wiec moze cieżko obliczyc jej. Bo chyba pęcherzyk większy powinien byc juz ? Nie wiem sama sie zakrecilam albo sobie znowu cos wkrecam . Ogolnie Pani Dr powiedziała , ze wszystko jest ok i nawet widzieliśmy bicie serca a za tydz powinnismy juz słyszeć . Pózniej wkleje zdjęcie :)

Lola super gratuluję:))) ja też się zakręciłam bo miałam dużo pytań i w koncu zapomniałam dokładniej zapytać o zdjęcie, jak to interpretować.

Do góry