reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dreddka - nienawidzę takich wizyt... u Nas też 100e to minimum... :angry: a lekarz niekompetetny i widać,że zależało mu tylko na kasie...porażka :-( najważniejsze,że pęcherzyk jest...a jak myślisz, w którym jesteś tygodniu?

reklama
Dreddka to faktycznie mało co sie dowiedzialas ale dobrze , ze pęcherzyk jest. W którym tyg Ty jestes ? Ja jade do polskiego ginekologa , u ktorego juz kiedyś byłam i sprzęt ma super nowoczesny. Niestety wizyta tez 100£:(
Mam na 16.30 mojego czasu czyli waszego 17.30. Dam od razu znac z telefonu bo jade aż 1,5 godz na ta wizytę .

Dreddka dokładnie tak samo wyglądała moja pierwsza wizyta w pierwszej ciąży, tylko to było na nasz nfz, nawet sprzętu do usg nie bylo w gabinecie, musiałam iść osobno na to badanie. Współczuję Ci tej wizyty i jeszcze to 100 e :( brak słów...

To nawet nie chodzi o pieniądze - 80% zwróci pracodawca, ale o cały styl. To jest ordynator jednego ze szpitali tutaj. Wcześniej dzwonilam do 3 polecanych mi lekarzy i nikt nie miał miejsca przed Wielkanocą - a pózniej zadzwoniłam do jednej z klinik i on miał od razu rozumiem teraz dlaczego . On nawet nie określił który to dzień ciazy i nawet nie spytal o datę ostatniego okresu. Ja myśle ze jestem w 5t0, ale nie wiem dokładnie bo po poronienie miałam tylko jeden b długi cykl i nie wiem kiedy owulka była. Ach jak sie wkurzylam. - musiałam do niego wrócić , bo hormony dał mi do ustne i nawet nie podał dawkowania. Żal myśleć nawet.

no to faktycznie lekarz porażka, gorszy nawet od tej, u której ja byłam na pierwszej wizycie, masakra ...

a ja się dziś poryczałam, bo już nie wiedziałam co mi jest
bolał mnie ten brzuch, ale bardziej jak żołądek, albo jelita
potem miałam wrażenie, że jednak na dole i już mnie coś trafiało
poza tym nie mogłam wykupić luteiny, bo się na pieczątce jeden numer trochę rozmazał, ale wreszcie się udało
teraz już mi trochę przeszło, ale dalej mnie ten brzuch pobolewa i niepokoję się ...

moja koleżanka zaczyna chyba rodzić, skurcze co 15 min :)

Sunovia- ja właśnie czekam na wizytę do gin. I tez tak sie dziwnie czuje, brzuch mnie zaczął boleć , niedobrze mi sie zrobiło i nie wiem czy ze stresu czy co? Do tego cały czas latam siusiu

reklama
Do góry