reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Tak Sylha, myślę, że Nordic Walking jest mniej obciążający dla kręgosłupa niż zwykły spacer. Lekarz powiedział, że można spacerować, więc ja to sobie kijki pod spacery podciągam, tylko bez szaleństw. Wiadomo, że teraz to kondycja już nie ta sama ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to zmieniam temat:)
A ja zawsze chciałam rodzic ok kwietnia , a teraz zmieniłam zdanie i uważam , ze listopad jest super:) Do wakacji zdążymy schudnąć, dzieciaczki bedą miec juz ok 6 mies jak zacznie sie ciepło robić . Nie trzeba bedzie tak uwazac na nie jak w pierwszych miesiącach i wakacje bedą super;)
Myśle tez , ze tak naprawdę w każdym miesiącu można znalezc cos dobrego i najlepszego dla nas:)
Ps. Usunelam moja poprzednia wypowiedz bo faktycznie była bez sensu...

Ostatnia edycja:
Nikita- ja kiedyś chodziłam po 8-10km i to wstawałam o 5,30 szybki marsz potem prysznic i na 8 do pracy :-), teraz miałam już przed zabronione, ale mam nadzieję, że gin się dzisiaj zgodzi choć właśnie na taki spokojny marsz chociaż 4km......bo rower mam dalej zabroniony:baffled:, ale i tak podejrzewam, że nie wytrzymam całej ciąży bez niego:-p.
No a mi się zawsze z kolei marzyło dziecko w lecie- że zawsze będzie ciepło to się będzie robiło kinderparty na dworze to i dzieckom się nie będzie tak nudziło, ale teraz też się bardzo cieszę, bo na święta będziemy mieć najpiękniejszy prezent:-D

no z letnim dzieckiem o tyle fajniej, że właśnie można urodziny na świeżym powietrzu robić. a listopad taki trochę ponury miesiąc, bo śnieg jest nie zawsze jeszcze itd. ale z drugiej strony my będziemy miały czas, żeby wrócić do formy. ja to już się nie mogę doczekać, aż będę paradować w lecie w sukieneczkach z ładnym brzuszkiem, ale jeszcze nie taka słonica :)

No fakt to też plus, że latem nie będzie nam tak ciężko jeszcze, bo jak takie upału przyjdą i jeszcze brzuchol wielki wlec to już nie jest przyjemne

Ja jak większość z was chciała bym wiosenne dzieciątko ale wolę z końca roku niż wcale :) też nie moge sie doczekać brzusia takiego fajniusiego i chyba jeszcze bardziej to czekam na kopniaczki kruszynki:) a czy latem nie będzie nam ciężko to mam ieszane uczucia przy upale 30 stopniowym będziemy juz na końcówce to może byc ciężko

Ostatnia edycja:
Wiem co czujesz sunovia. Ja za każdym razem jak idę do toalety to się przyglądam, czy nie mam bordowej wydzieliny. Tak mam od pierwszego dnia jak się dowiedziałam o ciąży i nie wiem czy kiedyś minie :baffled:

A co do terminu, to też myślę, że będziemy miały cudowny prezent na Święta. I to już taki miesięczny :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, ale sobie narobiłam ochotki na grilla :-) jutro jedziemy do rodziców na wieś. Jak będzie takie słonko jak dzisiaj, to choćbym nie miała z kim grillować, to sobie sama poradzę :-D

Do góry