reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dreddka- ja tez mam dzis wizytę o 16.30. To jesteśmy juz w trójkę z Sylha. Czy któraś jeszcze dzis ma?
Miłego dnia

A co tu taka cisza dzisiaj? Ja siedze w excelu,dlubie raport dla viceprezesa... piekne slonce za oknem,az zal w biurze siedziec:/

Ale jeszcze tylko 5,5h i w droge....

Korci mnie zeby hcg dzis zrobic..... jaka teraz powinnam miec minimalnie? Ok 4000?

Ostatnia edycja:
O 15 :-), czyli już niedługo :-)

Powodzenia trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Lola tobie również :)

A wszystkim miłego słonecznego dzionka jak u mnie :) a ja od wczoraj tylko spie apetytu od początku nie mam i nadal to sie utrzymuje . We wtorek jadę po zwolnienie i uzupełnić kartę ciązy

A co tu taka cisza dzisiaj? Ja siedze w excelu,dlubie raport dla viceprezesa... piekne slonce za oknem,az zal w biurze siedziec:/

Ale jeszcze tylko 5,5h i w droge....

Korci mnie zeby hcg dzis zrobic..... jaka teraz powinnam miec minimalnie? Ok 4000?

Jak ci nic nie dolega to nie rób umnie ciagle te plamienia były serduszka nie widział to kazał ciagle robić a jesli nie masz złych objawów to szkoda nerwów i kasy

Niby to wiem,ale jak widze,ze rosnie to jestem spokojniejsza... a musze jakos do srody dotrwac.... wtedy jak poronilam tez nie plamilam,nie bylo zadnych zwiastunow a jednak beta okazala sie slabiutka,zbyt slabiutka.... szlismy wtedy zobaczyc serduszko,tak jak teraz w srode idziemy.... stad tak mnie ta wizyta stresuje....

hej

u mnie mdłości ciąg dalszy, chociaż na szczęście już bez wymiotów, ale nawet do tej glukozy nie podchodziłam, bo wiedziałam, że i tak nie przejdzie.

także rano jeszcze jedno badanie z krwi, a potem wizyta u endo i 2 godz czekania w kolejce. wiem, że starość nie radość i człowiek wtedy schorowany, ale mam wrażenie, że niektóre te babki chodzą po tych lekarzach dla frajdy i zabicia czasu, zresztą sama lekarka to przyznała. niestety wyniki znów kiepskie, więc od jutra zwiększam dawkę euthyroxu, w przyszłym tyg na usg tarczycy, a za 5 tyg ponowne badanie tsh i reszty.

wczoraj nie zdążyłam nawet obejrzeć kuchennych rewolucji, padliśmy z mężem jak muchy. ale później się przebudziliśmy, on rozwiesił pranie, a ja miałam się iść tylko umyć. i wyobrażacie sobie, że nie byłam w stanie? nie mogłam ustać na nogach tak mi było słabo. dopiero zagrzał mi zupy, opierdzieliłam cały talerz i wstałam. dziś rano też mi było słabo, a musiałam być na czczo. mam nadzieję, że nie będę przechodzić ciąży jak moja mama ze mną - bardzo często słabła i mdlała.

boli mnie żołądek. na razie piję gorzką herbatkę, ale nie wiem od czego to, czy to ma jakiś związek z tymi mdłościami? i czy to niebezpieczne?

reklama
moje poprzednie poronienie zaczęło się krwawieniem, dlatego teraz bardzo się boję, żeby nie zobaczyć krwi. ale piszcie mi tak więcej, że nie musi jej być :-p to już całkiem zeświruję

Do góry