reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
hej!

Ale macie powera :-)
Z tego co widze jest juz nas cztery,ktore maja wizyte 21 marca. Oby dla kazdej z Nas pierwszy Dzien Wiosny okazal sie szczesliwy!!!!

Ulala - gratulacje...super,ze serducho ladnie bije,ale prawie zgubilam twoj wpis w tych wielu komentarzach,wiec prosze Was Babeczki jesli mialyscie wizyte to piszcie w watku wizyt,bo latwiej tam doczytac i pogratulowac :tak:

Elzu - moj klocek wazy 10 kg i powiem Ci szczerze... mozna - nie mozna..ja nosze,bo czasami musze.. i zauwazylam,ze juz nie przejmuje sie ta ciaza tak bardzo,bo to juz druga i nie mam tyle czasu ile mialam nie posiadajac dziecka ;-)
Sunovia - my uzywalismy gondolki do 4 miesiaca,bo Synek tak szybko mi urosl,ze sie nie miescil :-D:-D

Zazdroszcze tym Paniom co koncza prace...ja dopiero zaczelam..:wściekła/y:

Pozdrowienia!

nareszcie w domku..... pieczarki obrane.... Mój S przyjdzie to obiadek zrobi:) Obiecał schabowe koperty zapiekane z żółtym serkiem;) do tego lodowa z papryczką,pomidorkiem,ogórkiem itp:) mniami będzie!:)
Mnie naszło na pieczary więc obrałam, poddusi się je na masełku do obiadku:)

musimy jeszcze potem chałupkę przed wyjazdem ogarnąć,spakować torbę... jutro S. przyjeżdza po mnie do pracy i w drogę do rodziców:) W weekend zapowiadają nawet 20 stopni - może uda się nawet grilla zrobic:)

aż zerknęłam na prognozę i faktycznie, u mnie ma byc 18st. i mąż ma mieć w końcu wolną sobotę, to może też się gdzieś wybierzemy :)

Hej dziewczyny, ja nieśmiało dopisuję się do waszej listy. Póki co testy z bardzo bladymi kreskami (robione we wtorek) i pytanie czy to oznacza ciąże czy nie ;) choć czuję się ciążowo. Piersi bolą od dwóch tygodni brzuch pobolewa no i te blade krechy. Jutro mam zamiar powtórzyć test, bo to będzie ostatni dzień przed teminem @ więc powinien już wyjść. Jeśli się udało (a taką mam nadzieję) to wg moich obliczeń termin będzie w okolicach 24 listopada.

Witaj Czarna Anutko

Sunovia
zazdroszcze tych rolek - okazalo sie , ze ja jestem rolkowo-zdolna-inaczej - i po kilku spotkaniach blliskich z asfaltem i drzewami zrezygnowalam.

Dziewczyny poszlam za wasza rada i zapisalam sie do innego lekarza, zamiast czekac 4 tygodnie. Na jutro tylko oczywiscie teraz sie martwie, ze to za wczesnie i nic nie bedzie widac, bo to 5t0d zaledwie. Ale pobolewa mnie mocno prawy jajnik, wiec wole sprawdzic co sie dzieje.

Dreddka - ja byłam 4t5d i coś tworzacego się w macicy było, do tego dowiedziałam się że owu była z prawego jajnika.... Moim zdaniem warto iść:) nawet jak nic nie będzie jeszcze widać to i tak wydaje mi się że się uspokoisz:)

reklama
Cześć Dziewczyny, szczególnie witam Anutkę i Nikitę :)

Ulala cieszę się, że jest serduszko :))

trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą wizytę, trochę się martwię przeziębieniem, ogólnie czuję się ok., ale dziś cały dzień kichałam i mam trochę nos zapchany, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Co do tematu o L-4, jedne kobiety czują się super i idą na chorobowe tuż przed rozwiązaniem, inne około 6 m-ca, jeszcze inne czują się gorzej i muszą iść wcześnie, przy zagrożeniu tym bardziej. Dotychczas myślałam, że jak będę się czuć dobrze to poszłabym 2-3 m-ce przed (mimo wszystko cały dzień siedzieć przed komputerem nie jest takie super nawet nie będąc w ciąży ;p), ale wiedząc jaki jest mój szef to nie wahałabym się pójść szybciej, podobnie jak sunovia.

Do góry