zdrówka dla chorowitków,
badka spóżnione bardzo, ale nadal szczere wszystkiego najlepszego dla córci!!! :-)
Aneta dla Twojej córuni również najlepszego :-)
Dziewczyny u mnie jajko jest bleeee. Na początku akceptował jeszcze jajka przepiórcze, ale teraz nawet tymi gardzi. W żadnej postaci nie przyjmuje. Tylko jak mu do czegoś dodam i wymieszam tak, że nie czuć smaku.
A powiedzcie czy myjecie ząbki swoich maluszków już pastą do zębów czy jeszcze samą wodą?
Ja właśnie ostatnio kupiłam pastę z obniżoną zawartością fluoru, jest na niej napisane od 0 do 6 lat i stosuję ją raz dziennie.
Błażejkowi bardzo się to spodobało, no, ale wiadomo, że o płukaniu ząbków z pasty mowy być nie może...
A poza tym nauczył się pluć skubaniec. Nabiera wody w usta a potem chlust z buzi i wszystko zalane... Jak siedzi to koszulka, jak łazi akurat z kubkiem niekapkiem to na podłogę..
Wkurza mnie to strasznie bo tylko z mopem latam i wycieram za nim, a z drugiej strony wiem, że on teraz wszystko testuje i nie mam sumienia się na niego złościć i mu zabraniać.. ;-)
olii, mnie też ostatnio coraz częściej dopadają myśli o drugim... ;-) ale na razie odkładamy, może w drugiej połowie przyszłego roku coś pomyślimy na poważnie :-)
A, i muszę się pochwalić też :-)
od tygodnia Błażej nie pije już mleka w nocy, a dwie ostatnie noce przespał bez żadnej pobudki!! :-) ja wiem, że dla niektórych to normalka, ale ja to normalnie jestem zachwycona!!!
żebym tylko nie zapeszyła
miłego wieczoru dla Was wszystkich!!