reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Wesoła Kobietka, ja zrobilam test (jedyny) przedwczoraj w srodku dnia i tez mialam od razu dwie grube krechy.

Ja za gazetkami nie przepadam, bo w kazdej pisza inaczej i pozniej juz sama nie wiem o co chodzi. Wole jednak ksiazki (poradniki) albo poczytac wypowiedzi mam w necie :)

sunovia, ladny wozek, tylko ja zastanowilabym sie nad kolkami - jesli masz krzywe chodniki, wysokie krawezniki, albo chcesz spacerowac w terenie (las np.) to takie piankowe nie dadzą rady - lepiej wziac pompowane duze.

Lola216, ja gdyby nie brak okresu to bym nie pomyslala ze moge byc w ciazy.. nic sie nie dzieje - objawowo.

Moj synek nie jest bardzo ciezki na swoj wiek bo nie cale 10kg, mieszkamy na pierwszym piętrze i czesto schodze z nim na dol do rodzicow. Jak wracamy to idzie sam po schodach (tylko trzymam go za raczki), ale na dol nie umie sam, czy moge go nosic na rekach?

Ulala, gratulacje! Bardzo sie ciesze!

reklama
witaj nikita:)
Elzu myślę że lepiej jakbyś go nie nosiła (10 kg to nie mało)

Ostatnia edycja:
ulala super że widziałaś serduszko !!
Ja mam wizytę 21 marca może też będzie widać ( mam taką nadzieję) !!

Ja czuję się już lepiej chociaż czasem brzuszek zaboli no i te piersi !!

Witam nowe koleżanki !! Coraz nas więcej !!

witaj nikita :)

pola, ja czuję się w ciąży, bo objawy faktycznie są. ale niestety ciągle pobolewa mnie brzuch i już sama nie wiem o co chodzi. w poniedziałek idę z wynikami do lekarza, to się może czegoś dowiem, bo trochę mnie to martwi.

Gochaa ja tez 21go.... boje sie ale tez nie moge sie doczekac!
Kilka nas bedzie w ten dzien swoje okruszki podgladac:) juz wiosennie:)
Jeju! Jeszcze 2,5h... straaaaasznie mi sie dluzy!

Elzu pytałam o to mojego gina, czy mogę nosić mojego synka i powiedział, że oczywiście nie cały czas, ale jak go wezmę raz na jakiś czas to napewno się nic nie stanie :-) a mój Tomi z tego cio widzę jest rok starszy od Julianka :)

Nikita witaj :-)

Co do wózków to głęboki i na spacery po lesie mam po pierwszym dziecku w idealnym stanie (x-lander xa) i dokupię sobie tylko nową spacerówkę.

a ja 21 mam iść na usg tarczycy ...

ciągle kicham i strasznie mnie to wkurza, bo wiem, że to też powoduje jakieś tam skurcze.
chyba się jednak zdrzemnę. miałam tego nie robić, bo potem w nocy spać nie mogę, ale jestem strasznie śpiąca. w ogóle to zmieniły się moje nawyki jeśli o sen chodzi. wcześniej spałam na brzuchu i na bardzo cienkiej, płaskiej poduszce. teraz sobie wkładam pod tą moją jeszcze taką grubą twardą poduchę i śpię na boku, a czasem nawet na plecach. jakoś tak mi się lepiej zrobiło.

Sunovia ale ten ból brzucha to podobno normalne! Nie martw sie na zapas. Wiem ze łatwo mówić... Sama jestem klebkiem nerwów przez ta niepewność. Mam nadzieje ze po kolejnym usg juz wszystkie będziemy spokojne!

Dziękuje dziewczyny dzi s faktycznie odetchnęłam z ulgą jak to dużą różnice robi dobry sprzęt :)

mnie zawsze podobały się te wózki może tym razem uda sie taki mieć :) RGB_cot_4R_ss_Team_grey_cord_pers.jpgMutsy z tym że nam gondole to szczerze mówiąć troche będą nie potrzebne bo w zimie to spacerować dużo nie będziemy raczej :) a na wiosnę dzieciaczki będą spokojnie w spacerówkach siedzieć na pochyłych oparciach :)

reklama
Do góry