reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dzien dobry!!!

Magipka, Aqua, Alma, Majuska - wszystkiego, co najlepsze dla Waszych pociech na 1. roczek!!! :happy:

Gola - kochana, tule najmocniej jak potrafie!!! Co za bydlak!!!!!!!!!! Nie jest Was wart i teraz juz jestes tego pewna! Zycze Ci bardzo duzo sily! Ale zobaczysz, kochana! Dacie sobie wspaniale rade! Jestes silna, masz wspaniala coreczke! Przetrwasz ten najtrudniejszy okres i pozniej wszystko sie ulozy!!! Bardzo mocno tule!

reklama
Gola strasznie mi przykro :-( ale, wiesz skoro on jest taką kanalią to może lepiej, że odszedł teraz niż jak Polcia miałaby 4-5 lat..wtedy ona by to strasznie przeżyła, a Ty musiałabyś go jeszcze tłumaczyć, żeby nie zburzyć jej świata.. a tak zanim mała zacznie pytać, Ty już poskładasz Wasze życie do kupy :tak: Trzymaj się dzielnie ;-)

gola no wlasnie aqua ma racje z tym wiekiem :tak: pozniej byloby duzo trudniej jej to wyszystko natlumaczyc... Bardziej by to przerzyla.... Pamietam jak maciek mial 2 lata i strasznie przezywal moja klutnie z mezem - wczesniej klutnie go nie ruszaly. Ale dzieci malutke maja to do siebie ze szybko zapominaja na cale szczescie i latwo sie dostosowuja do zmian.
Co nie zmienia faktu ze to naprawde przykre jest po tylu latach konczyc zwiazek. Byc moze jak opadna emocje przyjda Wam na mysl inne rozwiazania, ale poki co przytulam mocno! Popatrz na swoja malutka Pole - ona da ci duzo sily :tak:

Dzieki dziewczyny, ciezko mi poskladac mysli. Nic mi nie wychodzi, gdyby nie bylo malej - przysiegam bylo by mi ciezko ale dalabym rade a teraz chodzi mi tylk o onia. nie bede tu juz nic pisac jak cos na zamkn.

Gola orzesz ku...a kurcze nawet nie wiem co Ci napisać, nie wiedziałam, że jest aż tak źle :-(ale cos sie wczoraj wydarzyło?, czy to taka pokazówka z jego strony?. Jejku tak mi Ciebie szkoda, jestes SUPER laską,mądra, inteligentną, ciepłą, kochaną, to on powinien wziaść koło i pier..nac sie w czoło. Jak można w tak głupi sposób postępować? nie wiem co bedzie dalej, Ty sama pewnie nie wiesz. Musisz być silna dla Polci, a on skoro sie wyprowadził to może w końcu sie ogarnie i zrozumie co i kto jest w życiu najważniejszy. Gola jestesmy z Toba całym serduchem. Ale sobie termin wybrał :-:)-:)-:)-( tule bardzo, ale to bardzo mocno.....BEDZIE TO CO MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!

Gola - pisz, kochana, ile potrzebujesz!!! My tu jestesmy dla Ciebie i pomozemy jak tylko bedziemy umialy!

Chcialam sie Wam pochwalic, ze moja mala byla ostatnio modelka do reklamy - zdjecie dla firmy ubezpieczeniowej! :-D Efekt jest widoczny na FB, jesli mnie macie. ;-)

A dla wszystkich standardowo kawusia!

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 17
gola tulę mocno...brak mi słów na tego twego chłopa :wściekła/y::wściekła/y: Trzymaj się kochana ;***

U nas noc KOSMOS 7 razy wstawałam w tym 2 razy jedzone o 7 pobudka na całego..a dziś paniusia nic jeść nie chciała wczoraj też marnota,zjadła trochę cycy i śpi od 10 min.
mary widziałam foto rewelacja :-D
syl tak włoski są zachowanie z pierwszego i drugiego ścinania ;-)

Ankusch - u nas nocka podobna - tez wstawalam do Mii kilka razy, raz sie rozdarla porzadnie, chyba jej sie cos snilo... :sad: M. do niej poszedl, ale u mnie dopiero sie uspokoila. Ogolnie spala niespokojnie, a my z nia... :dry: No i dzieki! To zdjecie tez mi sie strasznie podoba! :-D

mary a moja popłakiwała przez sen chociaż dostała lek przeciwbólowy na noc chyba te zęby nie dają jej spokoju już tylko-tylko i się przebiją..a raz dziś nawet tak fajnie w nocy się śmiała w głos chyba coś jej się śniło:-) Ogólnie to moja młoda w nocy tylko do mnie chce jak mój to płacze i chce do mnie więc mam przywalone w dzień może ją mąż wziąść ale w nocy tylko mama ;-)

reklama
mary a moja popłakiwała przez sen chociaż dostała lek przeciwbólowy na noc chyba te zęby nie dają jej spokoju już tylko-tylko i się przebiją..a raz dziś nawet tak fajnie w nocy się śmiała w głos chyba coś jej się śniło:-) Ogólnie to moja młoda w nocy tylko do mnie chce jak mój to płacze i chce do mnie więc mam przywalone w dzień może ją mąż wziąść ale w nocy tylko mama ;-)

Ankusch - a u nas to roznie. Czasem tak sie ladnie przy M. w nocy uspokaja. Ale wczoraj musiala byc mama i juz! Od razu jej przeszlo, jak sie do mnie przytulila. :tak:

Do góry