anus u nas przenajmniej 3 popołudnia w tyg jest ich kuzynka, wiec Tomek też bawi się w dom, gotowanie..Zuzia wczoraj dostała na roczek taką małą spaceróweczkę, to teraz ona drepta z nią jak z "pchaczem" a Tomek odzyskał wielka ciężarówę, której Zuzia używała do nauki chodzenia i na razie się o nic nie biją ale ulubione zabawki to auta, batmany, roboty.. do łóżeczka dla lalek(też wczorajszy prezent) kładli spać spidermany..
onanana ja byłam pół roku na diecie Dukana(dieta smaczna, ale wszystko trzeba gotować samemu, bo rzeczy gotowe zawierają niedozwolone produkty), byłam na tyle zawzięta, że nawet jadąc w gości jechałam z własnym prowiantem. Opłacało się, schudłam 22 kg i teraz, Ci którzy mi cisnęli, że wymyślam-są pełni podziwu
onanana ja byłam pół roku na diecie Dukana(dieta smaczna, ale wszystko trzeba gotować samemu, bo rzeczy gotowe zawierają niedozwolone produkty), byłam na tyle zawzięta, że nawet jadąc w gości jechałam z własnym prowiantem. Opłacało się, schudłam 22 kg i teraz, Ci którzy mi cisnęli, że wymyślam-są pełni podziwu