reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

syl i ja takze wole robic zakupy juz w internecie :tak: Na sama mysl o wyjsciu do sklepu mi slabo :blink: zwlaszcza jak mialabym tam isc z dziecmi :shocked2:

maggipka
ja nie robilam w piekarniku jeszcze niegdy ;-) mysle ze mozna sprobowac i w ten sposob mozna tez panierowac nozki czy skrzydelka z kurczaka - sa potem takie fajne chrupiace jak w KFC. Jednak najmniej zabawy jest jak sie to smazy na glebokim oleju tj we frytkownicy bo sie opiecze rownomiernie z kazdej strony. ja niestety jej nie mam wiec smaze na patelni i jest zabawy z obracaniem ich.
Samo miesko zobie mocze w marynacie przez noc wczesniej nim chce je usmazyc - tym razem je marynowalam w jajki zlaczonym z przyprawom gyros - ale mozna tez w zilach albo innych przyprawach - jesli ktos lubi nawet chili ;-)jak sie pomocza w jajki przez noc to nastepnego dnia odrazu do platkow mozna je wrzucac i szybko sie opanieruja :tak:

reklama
Hej mamuśki!!

No i stało się!!
Moja dziecinka kończy dzisiaj ROCZEK!!
Dokładnie o 23.50 ze swej niecierpliwości i chęci poznania swoich rodziców, dosłownie wyskoczyła na ten świat :-)

dziewczyny wyprowadził się. Zostawil nas spakowal sie przy malej prosialm zeby tego nie robil przy niej zeby nie widziala i nie pamietala jestem nic nie warta nienawidze swojego zycia

maggipka heh sie pospieszyla przed północa :-D 100latek dla mlautkej:-D

gola :-( wiesz... To on nie jest Was wart - pokazał to juz nieraz.... A tym bardziej teraz odgrywajac cala ta scene przed dzieckiem. Nie martw sie o nia ona tego nie bedzie pamietac, jest na to za malutka na cale szczescie.... Ciebie mi bardzo szkoda... Nie zasluzylas na takie traktowanie, ani odrobine. Ale pamietaj, ze to facet ktory zostawia matke z dzieckiem nie jest wart ich względów, nie odwrotnie. On nawalil po calosci - sama wiesz... Przytulam ;-)

Gola- tak bardzo mi przykro, przytulam mocno kochana. Nawet nie myśl, że jesteś nic nie warta!!!Jesteś super laską, tylko on palantem, który nie umie tego docenić i nie zasługuje na Ciebie!!!Kurcze a dopiero co pisałaś, że jest ciut lepiej...A ciekawe, że tak od razu miał się gdzie wyprowadzić....Musisz być teraz silna dla Poli, żeby nie widziała, że płaczesz.Dasz radę kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amelko wszystkiego najlepszego w dniu Twego święta!!!!

Gola kochana tak bardzo Ci wspolczuje on nie zasluguje zeby was miec a Ty jestes niesamowita kobieta oraz mama musisz byc teraz silna dla Poluni a ona na pewno nie bedzie tego pamietac jest za mala. Przytulam Cie mocno.

Dla wszystkich roczniakow Wszystkiego Najlepszego Amelko,Patrycjo,Zuziu oraz Kornelku rosnijcie zdrowo bobaski !!!

Gola no więc to też pokazuje jakim jest człowiekiem i ojcem. Wiesz może przemyśli sprawę i zechce wrócić jeszcze- bo dziwne, że tak potrafił przekreślić 12 lat bycia razem w jeden dzień...tylko czy ty byś tego jeszcze chciała

reklama
gola sama o tym wlasnie pomyslalam ze to tuz przed urodzinkami taka scena :-( Tym bardziej zle to o nim swiadczy, zwlaszcza jako ojcu.

Do góry