reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ankusch, mary-beth - znam ten ból... U mnie ostatnio dokładnie na odwrót - Mała śpi jak suseł, bez wybudzeń do ok.7, potem zasypia ok.10 na 2.5-3h i popołudniu na ok.1h. Szok :szok: nigdy mi tyle nie spała... chyba w końcu odkryła w sobie rodzinny gen śpiocha :-)
Albo... chce nam taki prezencik na urodzinki dać :-)

aqua - tartę sama robię :-)

nimfii - przeraża mnie taka kąpiel w oleju (np. we frytownicy) i dlatego pytałam o pieczenie w piekarniku. Może wypróbuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:-)

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych Roczniaków Amelki, Kornelka, Zuzi,Patrycji rośnijcie zdrowo,

images

ja po zakupach ach ale zmokłam leje od rana masakra kolejny dzień siedzenia w domu ma już dość:wściekła/y:

gola tulę nie płacz kochana, myśl pozytywne jeszcze zaświecie dla Was słoneczko. trzymaj się dzielnie
Ankusch, Mary współczuje nocek,
Aqua, Angun gratulację z zrzucenie zbędnych kg
Syl powodzenia w nauce zasypiania

Mała odwala drzemkę znając życie zaraz się zbudzi, :tak:

Miłego dnia:tak:

Nie ma co... Mia nie chce zasnac, wiec idziemy na zakupy spozywcze i krotki spacer - dzis ziiiiiimno! :zawstydzona/y:

Magipka - no to korzystaj! Super, ze tak ladnie spi! :tak:

czesc dziewczyny,
ja ciagle cierpie na brak czasu na bb. W pracy juz nie mam na nic czasu, wieczorem w domu to samo.

maggipka, alma, aqua, majuska Wszystkiego najlepszego dla waszych maluchow na te pierwsze urodzinki, przede wszystkim duzo zdrowka

onanana Kinga w koncu nie byla u lekarza bo nie bardzo mamy z czym do niego isc, kaszlu nie ma, katar w sumie tez sobie juz poszedl, jeszcze tylko ma troche zatkany nos ale to przez ta skrzywiona przegrode nosowa, mam nadzieje ze sie w koncu wyprostuje. Jedynie nadal mecza ja luzne kupki ale robi je tylko rano, potem caly dzien nic i jedna wieczorem, czyli jej standardowa ilosc, sama nie wiem z czego to, wszystko sobie tlumacze ze to moze w koncu zeby - Kinga nadal nie ma zadnego.
Fajnie ze Maja juz z powrotem w zlobku, na pewno jest zadowolona. Oby juz zadne wirusy sie jej nie lapaly.
Ja bylam z Kinga wczoraj na basenie, bylo fajnie ale byla jakas taka spokojna, nie bala sie ale entuzjazmu nie bylo widac. Nasza rehabilitantka powiedziala ze basen jest bardzo dobry na oczyszczenie jak cos zalega w klatce piersiowej. Poza tym na basenie woda ma 31 stopni a powietrze 30, bylysmy tylko 20 min i szybko do domu autem.

Gola a to kawal bydlaka, az mnie przytkalo jak przeczytalam Twojego posta, trzymaj sie dzielnie, na pewno dasz rade ze wszystkim.

Przepraszam ze nikomu wiecej nie odpisuje ale musze wracac do pracy.

Dziewczyny, ja tylko o siebie dzisiaj... Mama jest już po operacji, wszystko się udało, wycięli więcej niż planowali, ale i tak zostawili jej część piersi:-) dzisiaj czuje sie już w miarę dobrze, jest jeszcze tylko trochę senna no i obolała. A Franuś jakby rozumiejąc sytuację, zaczął nam przesypiać całe noce, budzi sie dopiero ok 6-7 na mleczko a potem jeszcze śpi do 8-9:-) ale ja dopiero dzisiaj skorzystałam z tego dobrodziejstwa, bo przed operacją nie mogłam spać...

cocca super ze operacja przebiegla pomyslnie i ze mama nabiera sil :tak: Zdrowka dla niej.

Dziewczyny chcialam Wam tylko taki donos zrobic bo w gazetce Carefour od jutra na promocji maja byc kombinezony dzieciece jednoczesciowe za 29,90 a dwuczesciowe za 39,90. Podjade sobie jutro zobaczyc co to za cuda ;-)

My po godz. spacerku, jednak udało nam się wyjść, deszcz przestał padać ale zimno jest brryyy

Cocca
fajnie że operacja przebiegła pomyślnie, dużo siły i wytrwałości mamie życzę;-)zdrówka
Nimffi dzięki za info:tak: my mamy na razie jeden kombinezon jednoczęściowy, poczekam na wysprzedaże to może coś jeszcze dokupię:tak::tak: Będąc na spacerku gadałam z sąsiadkom powiedziała że zimy w tym roku nie będzie bo jest jeszcze dużo liści zielonych na drzewach:tak:
Więc na razie poczekam.

Wpadam się pochwalić że Martynka zaczyna przygodę z chodzeniem...ale cie sieszy jak idzie hahah ale jeszcze nie uważnie :)))

Amelka moc całusów nasz roczniaczku :))
cocca super że mama ma się lepiej :) dużo zdrówka dla niej ;-)

reklama
Wpadam na moment, może póxniej będę miała troche więcej czasu. Tymczasem:

Amelko,Patrycjo,Zuziu oraz Kornelku - wszystkiego najlepszego nasze kochane roczniaki, rośnijcie zdrowo i bądźcie największą pociechą rodziców!!!

Gola
tulę mocno, więcej napisałam na zamknętym..
Cocca uściskaj mamę od nas, jest bardzo dzielna!

Do góry