reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola kochana tule mocno, brak słów, strasznie mi się smutno zrobiło czytając co cie spotkało, jesteś duzo warta, teraz tylko liczysz się Ty i Pola-włącz pozytywne myślenie jesteś super babka w życiu Cie spotkają jeszcze nie jedne dobre rzeczy.choc ciężko przekreślic 12 lat zycia razem, ważne jest dobro dziecka, Pola na pewno będzie szczęśliwsza nie widząc kłócących się rodziców
cocca dzielna macie mamę, najważniejsze że juz po, a dalej żeby bylo już tylko dobrze

dla dzisiejszych solenizantów wszystkiego najlepszego, duzo zdrówka, buziaczki

reklama
gola : proszę sobie raz na zawsze zapamiętać-sposób w jaki "twój" chłop Was potraktował nie jest wyznacznikiem twojej wartości a jedynie dowodem na to jak niewiele sam sobą reprezentuje. Jeśli chcesz wiedzieć ile jesteś warta to zobacz jak uśmiecha się twoja córunia i wyceń ten uśmiech-jest bezcenny prawda? ty ją urodziłaś, ty się nią opiekujesz, należy ci się ozłocenie a nie towarzystwo tego ludzia. Spakował się i pokazał gdzie jego miejsce. Być może zastanowi się na osobności i załapie o co w życiu biega i jako nowa osoba do Was wróci, teraz o tym za dużo nie myśl, chwytaj dzień i zajmij się małą i sobą-fryzjer? kosmetyczka?

Cioteczki Natalka dziekuje bardzo, bardzo za zyczenia urodzinowe!!!:-)

Kornelku, Zuziu, Patrycjo, Amelko wszystkiego co najlepsze! Zdrówka, radosci w zyciu i wielu wspaniałych chwil!

Dziewczyny jak juz pisałam w odpowiednim watku imprezka udana, Natusia zadowolona:-) A dziś przespała całą noc bez ani jednej pobódki na smoka:szok: Wypiła mlesio o 6.00 i dalej pospała bez jednego jekniecia do 8.40:-) Mam nadzieje, ze juz jej tak zostanie i nie bedzie sie juz przebudzać.

Postaram się jakos nadrobić te 3 dni nieobecnosci, a jak nie to juz na pewno bede na bieżąco:tak:Pozdrawiam wszystkie mamuśki!

Ostatnia edycja:
ankusch gratulacje dla chodziarza :-)

Ech a ja dzis znow nie doszlam do sklepu a mialam pokupic coeniec... bo mnie zatrzymaly urzedy i zalatwienie po czesci papierow do zasilkow.
padam.... spac mi sie chce strasznie i znow mnie wirus chyta. Chlopaki ciagle z katarem.

Golcia kochana trzymaj się :* kur... jak on mógł Wam to zrobić:szok: nie ogarniam co za cham..... tak mi się cholernie smutno zrobiło jak to przeczytałam że az mi sie nic nei chce... kurcze taka zajebista laska i ładna i gospodarna i taką cudowną córę macie ja nie wiem co za gość! Gola trzymaj się ciepło i nie myśl ze z Tobą coś nie tak to z nim jest coś nie tak. Pisz kochana jak chcesz my zawsze wysłuchamy :*
cocca super że mamcia już po operacji, dużo sił i zdrówka dla niej, a i Ty kochana odpocznij
angie może te kupki faktycznie na ząbki napewno wkrótce jakiś się pojawi:biggrin2:
syl wow widzę że nauka samodzielnego zasypiana przynosi efekty gratuluję oby tak dalej!
maggipka wow jakie menu no no nie pogada:biggrin2:
Dla naszych kochanych roczniaków Zuzi, Patrycji i Kornelka dużo zdrówka i radości:biggrin2::***

syl trzymam kciuki za Twoje postanowienia, a u Was smok jest cały dzien czy tylko na noc? dzieci wkroczyły w najfajniejszy okres!
angun tez zaszalałas z kilogramami :-) fajnie, ze Arti juz lepiej.
winki co Ty nie podoba Ci sie ryanair tam za wszystko trzeba placic :-( dla mnie to jedyna linia ,która mi pasuje, wiec jestesmy na niego skazani. Babci pewnie smutno? no ale wszedzie dobrze, ale w domu chyba najlepiej?
mirelka czytalam w watku o urodzinach, ze masz problem z tortem, ale moze jakas osoba prywatna moze Ci taki zrobić, u nas jest pełno takich starszych pan, co sobie w ten sposob zarabiaja. Popytaj:-)
maggipka u was tez przygotowania pełną parą. Menu wprawia mnie w kompleksy, ale ze mnie ...wszystkiego najlepszego dla Amelki, niech rośnie duża, śliczna, zdrowa. Buziaki!!
aqua miliardy buziaków urodzinowych dla Zuzi!!!
mary beth
wow rośnie Wam Mała Modelka, fotki na pewno super. Chyba dumna jesteś z Córci? :-)
ankusch współczuje kiepskiej nocki, a pokazały sie już te ząbki? dzisiaj na pewno bedzie lepiej!! Mama to najlepszy lek na wszystkie bolączki!!! doczytałam o pierwszych kroczkach - GRATKI!!!!
angie zazdroszcze basenu, na pewno nie zaszkodzi, najważniejsze ze sie nie boi. Dzielna ta Wasza Córunia.
cocca myslałam o Tobie i Mamie w dzień, fajnie ze napisałas i ze juz po!!!! super, ze wszystko ok i Wam chyba stres odszedł?
Katerinka pieknie napisałas Goli ,krótko, mądrze i na temat. co u Ciebie?
margana wieczorem poczytam, fajnie, ze impreza udana.
Gola jesteśmy z Toba!! Ja tak sobie mysle, ze "olałabym" roczek i spakowała siebie i Polcie i pojechała gdzies, gdzie nabierzesz dystansu do sytuacji, a urodziny można wszedzie celebrowac!!!
nimfii a Wy juz zdrowi? kiedy urodziny robicie?
alma buziaki dla Twojego Przystojniaka!! dużo słonka i słodyczy!

Laski napisałam sie, u nas wszystko ok. Dzieciaki sie wygłupiają, Marika olana przez Brata, staneła przed nim, wyjeła smoka i ni z gruchy ni z pietruchy dała mu buziaki. Rozczulają mnie takie akcje!!! wczoraj mnie pogodziła z Mezem, bo jak sie zaczeło "na wpsolnej" to poszla po Tate do sypialni, zaczeła piszczec, Tata wstal, ona dała mu reke i przyprowadzila go do salonu. Oboje parksnelismy smiechem. Dzieci sa madrzejsze niz nam sie wydaje!!!! ide robic liste na zakupy!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję Wam wszytskim :*

Amelko - Wszystkiego co najlepsze i duużo zdrówka! :)

Cocca - najważniejsze, że operacja się udała, uściskaj mamę i życz Jej zdrowia od nas!!!

Dziewczyny, nie mam głowy i siły na więcej, przepraszam.

reklama
Do góry