syl trzymam kciuki za Twoje postanowienia, a u Was smok jest cały dzien czy tylko na noc? dzieci wkroczyły w najfajniejszy okres!
angun tez zaszalałas z kilogramami :-) fajnie, ze Arti juz lepiej.
winki co Ty nie podoba Ci sie ryanair tam za wszystko trzeba placic :-( dla mnie to jedyna linia ,która mi pasuje, wiec jestesmy na niego skazani. Babci pewnie smutno? no ale wszedzie dobrze, ale w domu chyba najlepiej?
mirelka czytalam w watku o urodzinach, ze masz problem z tortem, ale moze jakas osoba prywatna moze Ci taki zrobić, u nas jest pełno takich starszych pan, co sobie w ten sposob zarabiaja. Popytaj:-)
maggipka u was tez przygotowania pełną parą. Menu wprawia mnie w kompleksy, ale ze mnie ...wszystkiego najlepszego dla Amelki, niech rośnie duża, śliczna, zdrowa. Buziaki!!
aqua miliardy buziaków urodzinowych dla Zuzi!!!
mary beth wow rośnie Wam Mała Modelka, fotki na pewno super. Chyba dumna jesteś z Córci? :-)
ankusch współczuje kiepskiej nocki, a pokazały sie już te ząbki? dzisiaj na pewno bedzie lepiej!! Mama to najlepszy lek na wszystkie bolączki!!! doczytałam o pierwszych kroczkach - GRATKI!!!!
angie zazdroszcze basenu, na pewno nie zaszkodzi, najważniejsze ze sie nie boi. Dzielna ta Wasza Córunia.
cocca myslałam o Tobie i Mamie w dzień, fajnie ze napisałas i ze juz po!!!! super, ze wszystko ok i Wam chyba stres odszedł?
Katerinka pieknie napisałas Goli ,krótko, mądrze i na temat. co u Ciebie?
margana wieczorem poczytam, fajnie, ze impreza udana.
Gola jesteśmy z Toba!! Ja tak sobie mysle, ze "olałabym" roczek i spakowała siebie i Polcie i pojechała gdzies, gdzie nabierzesz dystansu do sytuacji, a urodziny można wszedzie celebrowac!!!
nimfii a Wy juz zdrowi? kiedy urodziny robicie?
alma buziaki dla Twojego Przystojniaka!! dużo słonka i słodyczy!
Laski napisałam sie, u nas wszystko ok. Dzieciaki sie wygłupiają, Marika olana przez Brata, staneła przed nim, wyjeła smoka i ni z gruchy ni z pietruchy dała mu buziaki. Rozczulają mnie takie akcje!!! wczoraj mnie pogodziła z Mezem, bo jak sie zaczeło "na wpsolnej" to poszla po Tate do sypialni, zaczeła piszczec, Tata wstal, ona dała mu reke i przyprowadzila go do salonu. Oboje parksnelismy smiechem. Dzieci sa madrzejsze niz nam sie wydaje!!!! ide robic liste na zakupy!!