Hej maminki :-)
U nas nocka ok tzn Sami fajnie spal mimo tego ze nasi sasiedzi robili wczoraj impreze urodzinowa,wiedzielismy o niej bo nas w niedziele o niej poinformowali wiec ok przespalismy sie z synkiem popoludniu 2h wiec pozniej szlismy spac
ale glosno mieli,smiechu chichu tam bylo,grania na gitarze i spiewania czulam sie jakbym sama tam byla na tej imprezie
cale szczescie jak szlismy spac to normalnie oczy mi sie same zamykaly i cala ta muzyka i inne gadania nie przeszkadzaly mi ani mojemu A. Sami obudzil sie dopiero o 5 na butle i potem poszlismy jeszcze spac no ale juz sie wiercil i krecil dosc czesto wiec to takie bylo tylko juz czuwanie z mojej strony niz spanie ale do 8 zesmy lezeli w lozku
Sami dzisiaj konczy 6 miesiecy !!!! ale ten czas leci az nie moge w to uwierzyc
Cocca pewnie zabki malemu ida albo ma taki gorszy dzien,moj strasznie marudzil wczoraj na wieczor i nigdzie go polozyc nie moglam bo zaraz zaczynal stekac i beczec musial byc u mnie na rekach.No a z tym paszportem to kicha u nas normalnie bo skladalismy jakies 2 miesiace temu o niego a w tym czasie chyba z 5 razy sie domagali jakis papierow i innych dupereli bylo gonienia i zalatwiania ze hej no ale teraz 2,5 tygodnia jest ciszy wiec mysle jakas decyzje juz podejmuja i teraz to juz jest kwestia dni moze tygodnia i zobaczymy czy maly sie zakwalfikuje na paszport czy nie
onanana ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i super ze Majunia ma juz zlobek zalatwiony :-) a co do hustawy no to moj pierwszy raz na takiej byl na placu zabaw moze dlatego byl taki zachwycony zobaczymy jaka reakcja bedzie nastepnym razem :-)
maggipka Twoj chlop jest niesamowity ale musze przyznac ze deserki faktycznie sa pyszne
:-)
helenka duzo zdrowka dla Olka,mam nadzieje ze ten zabieg z drenami cos pomoze i maly juz nie bedzie mial takich problemow z uszkami.