reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

reklama
Niunia nie wiem jak mogłam takie wydarzenie przegapić:zawstydzona/y: też robiłam sama w domu, powodzenia! Ja potem nieźle odchorowałam, bo byłam wyczerpana i dostałam zapalenia oskrzeli. Trzymam kciuki, bo to niezłe wyzwanie, ja robilam na ponad 20 osób.
Onanana super, że Majunia sie dostała, bo ciężko z tym bywa.
Margo najważniejsze, u nas Franek na początku spał z nami, a potem bardzi ciężko było to zmienić, teraz sobie bardzo chwalę, to, że Franek śpi w łóżeczku, nie wyobrażam sobie inaczej. Ty jeszcze o tyle do przodu, że "wyeksmitowałaś" Lenkę do osobnego pokoju, to ponoć najlepszy na to czas, ja bardzo żałuję, że nie dam teraz rady. Ponoć pół roczne dziecko jeszcze tego tak nie przeżywa jak potem starsze, mądrzy ludzie radzą właśnie takie dzieci przeprowadzać.

Laski mam coś dla was na poprawę humoru!!

Mój mąż (ten od wyjadania Małej kaszek mleczno-ryżowych) jak zobaczył, ile nakupowałam ostatnio słoiczków dla Małej (rozpoczynamy rozszerzanie diety, więć zaszalałam na maxa), mówi do mnie, że musi jeden spróbować, żeby wiedzieć, co ona będzie jadła. No i wziął deserek - czarne jagody i jabłka z jogurtem Hippa. Otwiera, je i mówi do mnie - ja pierdzielę, jakie to dobre!! 100x lepsze niż nasze jogurty!! Czemu my tego wcześniej nie kupowaliśmy!! Teraz będziemy tylko to jedli :-)

No to nie dość, że już wyjadamy Małej kaszki, to teraz jeszcze będą deserki, a ona zostanie na mleku :-) hahaha

hej
mikado dzięki za pamięć :tak:
ostatnio nie miałam zbytnio głowy żeby odpisywać wszystkim ale już powinno być lepiej , Kuba dzisiaj miał zabieg i wszystko poszło dobrze więc w końcu mogę odetchnąć :-) ,teraz tylko dojdzie do siebie i mam nadzieje że katar odejdzie w zapomnienie no i nareszcie nie chrapie :-)
uciekam do wyrka bo nerwy puściły i czuje zmęczenie

hej ja tez się zastanawiam jak odpisujecie ja połowy nie pamiętam - więc krótko trzymanie kciuków działa :))
bo baba'' z płyty dvd z ćwiczeniami tak mnie skatowała że ledwo na oczy widzę mega wycisk interwałowy czy jakoś tak ... a pomyśleć że mogłam nadusić "off'' he he ale twardo ćwiczyłam w pt zumba :))
onanana co do butów wstawiam linka
Trampki Reebok REALFLEX OPTIMAL Black / Pure / Silver - Bezpłatna dostawa w Spartoo.pl ! - Buty Mezczyzna 359,00 zł moje mają szarą podeszwę i trochę inną siateczkę są mega lekkie i przewiewne i kosztowały 230 zł pytałam w sklepie czym się róznią te od tych droższych kobieta nie potrafiła wytłumaczyć , są wygodne ja mam nogi wybredne wszystko obiera lub nie wygodne jest -te buty się spisują dziś cały dzień kursowałam w nich a na nodze lepiej wyglądają niż na foto
winki masz może jeszcze jakieś fajne linki do wózków od 'was'' chętnie pooglądam bo te dostepne w polsce znam na pamięć :))) dzięki
spadam bo padam

Hejka z rana ja sobie leze w.lozku i pisze do was z.telefonu bo musze sie pochwalic ze spalysmy do 8.17 . wiec jestem wyspana. zaraz spadam do urzedu i moze do pracy zajde. milego dnia laski.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie. My dziś pospaliśmy do 7 i teraz mały śpi sobie, zjadł mleczko i padł po ćwiczeniach.
Wczoraj byliśmy na kontroli u laryngologa i uszko jest troszkę zaczerwienione ale wystarczą narazie krople. Dostaliśmy skierowanie na oddział laryngologiczny do Torunia albo Bydgoszczy (gdzie bedzie szybszy termin) bo w naszym szpitalu nie ma laryngologa dziecięcego a mały bedzie musiał mieć założone dreny żeby pozbyć się wydzieliny z uszka inaczej będzie wiecznie miał stany zapalne.
Wczoraj też byliśmy u naszego neurologa i powiedział że mały coraz lepiej się rozwija, tylko nie podoba mu się odginanie do tyłu, no i to że tylko przekręca się przez jedną stronę, dołożył nam skierowanie na dodatkową rehabilitację.
Maggipka Mój męzulek też wyjadał małemu kaszki do momentu aż przejadł się jednego dnia i go mdliło, od tej pory nie rusza nic co małego , a jak go karmi to krzywi się na sam widok.

Hej maminki :-)
U nas nocka ok tzn Sami fajnie spal mimo tego ze nasi sasiedzi robili wczoraj impreze urodzinowa,wiedzielismy o niej bo nas w niedziele o niej poinformowali wiec ok przespalismy sie z synkiem popoludniu 2h wiec pozniej szlismy spac :tak: ale glosno mieli,smiechu chichu tam bylo,grania na gitarze i spiewania czulam sie jakbym sama tam byla na tej imprezie :-D cale szczescie jak szlismy spac to normalnie oczy mi sie same zamykaly i cala ta muzyka i inne gadania nie przeszkadzaly mi ani mojemu A. Sami obudzil sie dopiero o 5 na butle i potem poszlismy jeszcze spac no ale juz sie wiercil i krecil dosc czesto wiec to takie bylo tylko juz czuwanie z mojej strony niz spanie ale do 8 zesmy lezeli w lozku :-D
Sami dzisiaj konczy 6 miesiecy !!!! ale ten czas leci az nie moge w to uwierzyc :-D
Cocca pewnie zabki malemu ida albo ma taki gorszy dzien,moj strasznie marudzil wczoraj na wieczor i nigdzie go polozyc nie moglam bo zaraz zaczynal stekac i beczec musial byc u mnie na rekach.No a z tym paszportem to kicha u nas normalnie bo skladalismy jakies 2 miesiace temu o niego a w tym czasie chyba z 5 razy sie domagali jakis papierow i innych dupereli bylo gonienia i zalatwiania ze hej no ale teraz 2,5 tygodnia jest ciszy wiec mysle jakas decyzje juz podejmuja i teraz to juz jest kwestia dni moze tygodnia i zobaczymy czy maly sie zakwalfikuje na paszport czy nie :tak:
onanana ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i super ze Majunia ma juz zlobek zalatwiony :-) a co do hustawy no to moj pierwszy raz na takiej byl na placu zabaw moze dlatego byl taki zachwycony zobaczymy jaka reakcja bedzie nastepnym razem :-)
maggipka Twoj chlop jest niesamowity ale musze przyznac ze deserki faktycznie sa pyszne :tak::-)
helenka duzo zdrowka dla Olka,mam nadzieje ze ten zabieg z drenami cos pomoze i maly juz nie bedzie mial takich problemow z uszkami.

reklama
Witam mamusie :-)

u nas nocka ok.nad ranem Liwia obudziła się o 5.30, wypiła mleczko i zasnęła dopiero o 6.20 spała tylko do 7.00, teraz ucina sobie pierwszą drzemkę u nas pogoda daremna jest zimno Gola podobno do czwartku ma być tak daremnie z pogodą ale co najlepsze w radiu mówili że takie temp. w mają są normalne i takie powinny być brrrrrrrry a tak cieplutko już było :tak:
AniaSm Wszystkiego najlepszego dla Lenki, fajnie że zabieg macie już na sobą zdrówka dla Kubusia,
Margo zazdroszczę wyjazdu nad morze uwielbiam nasz Bałtyk ale w tym roku nie planujemy wakacji, ale w przyszłym roku jak najbardziej, fajnie że Lenka dała tak pospać mamie
onanana fajnie że Maja dostała się do żłobka, oj tak piękne mamy okolice
Ssabrina uroczo Sami wygląda na huśtawce coś nowego dla niego
Maggipka łakomczuszek z twojego męża witaminki mile widziane w diecie
kati fajnie że tak zaparcie walczysz z zbędnymi kg, powodzenia
Helenka zdrówka dla Olusia
Ssabrina Wszystkiego dobrego dla Samiego na te pół roczku, u na też raczej te spanie do 7.00 to było takie wiercenie się niż spanie, cóż to za impreza na początku nowego tyg.

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry