Witajcie kochaniutkie
winki faktycznie wzrok przeszywający
zwłaszcza o 3 nad ranem
ponko dobrze,że to nie jelitówka, wypoczywajcie!
onanana po chmurach zawsze wychodzi słonko! wirus minie i znów będziesz radosna, tego Ci życzę
Hemoroida współczuję, bardzo się tego bałam podczas ciąży ale na szczęście się nie porobiły. Wyobrażam sobie jak dziś wytrzymujesz w pracy, dzielna jesteś!! Próbowałaś może Duphalac? Fajny na zaparcia
Ssabrinaa właśnie takie chrupki planuję kopić do samolotu,żeby miał zajęcie
andrzelika teściowie mają sławny dom ale na filmie obdrapany był mocno
, z filmu najbardziej mi się podobało "ogonek... taki malutki"
Jak ja kocham takie klimaty, w Polsce w bloku się duszę i ogólnie za głośno jest, aż zazdroszczę ciszy i powietrza. Dlatego zakupiliśmy (częściowo to spadek) dom nad Wisłą w bardzo znanej miejscowości, gdzie wypoczywa Daniel O.
Już chcę wracać!! W moim mieście był kręcony częściowo "Lektor" piękny film, bardzo polecam
http://www.polskanafilmowo.pl/filmowe-miejsce,16,lublin,PL
Angun e tam zgrabniacha ze mnie, paczek w maśle jestem
My tez w trakcie wyrabiania paszportu dla dziecka, irlandzki bedzie miał od początku bo Polski tylko na rok niestety
Ogromny ten synek Twojej przyjaciółki, Filip miał 3.81 kg a ja ledwo go wypchnęłam, podziwiam i gratuluję.
helenka super,że już w domku!
Mirelka ze strony gości nie ładnie. Plusem jest to,że Wam ciacho zostało
Cocca a czy soczki pije? Możesz mu śliwkowy podawać w małych ilościach.
angie super,że Kinga tatusia wysłuchała, to bardzo bystra dziewczynka i fajnie,że się udało spokojnie zjeść. Nam też się wieczór udał, zwłaszcza ta część tylko dla dorosłych
Na oglądanie sukienki i kawkę zapraszam kiedy tylko zechcesz
(znów pośpię
)
beciaczek witaj. Mój Filip nas na straży trzyma, wstaję co 2-3 godziny, karmię jeszcze tylko piersią.
Gola jazz club? super! Jeszcze jak mi powiesz,że jazz grają na żywo to wpadnę do Was! Udanego spotkania! Mnie też dziś łeb daje we znaki, brrrr
nimfii to się pobalowało
z tego co wiem na kaca najlepsza jest maleńka dawka alkoholu. Kawa nie wskazana
brrrr nie cierpiałam kaca na szczęście już nie pijam żadnych % trunków i nie zamierzam już tknąć
Niuniunia super,że Wiktorii deserek smakował, ja już się doczekać nie mogę rozszerzenia diety. Może to oczko zatarła ? Oby lek podziałał skutecznie!
I u większości z Was się ochłodziło, u nas masakra świeci słońce 10 minut a za chwilę leje jak z cebra do tego wieje.
Mój bobik dziś wampir energetyczny już mi siły odebrał a jeszcze 4 godziny do spania. Coś wyje i spać nie może, właśnie zapełnia pampersa to może się uspokoi.
Wczoraj mi mąż zakomunikował,że za rok we wrześniu wyruszymy na wakacje do słonecznej Portugalii, w to samo miejsce gdzie tworzyliśmy Filipa (ale tam nie wyszedł). W tym roku urlopy wykorzystane i przez to wesele się spłuczemy finansowo. Rok oszczędzania i wreszcie gdzieś odpoczniemy i kości wygrzejemy. Tu masakra zimno, mokro i często szaro. Przez tą wiadomość miałam słoneczne sny
Odliczam już dni, miesiące, lata.
Jeszcze takie małe pytanko bo ja taka niekumata... Jaki kolor dodatków pasuje do szarego? Myślałam o perłowym białym lub pudrowym. Oczywiście na szyję zwykły łańcuszek i skromna biżuteria ,żeby jak choinka nie wyglądać, sukienka błyszczy więc sama w sobie strojna. A garnitur dla męża w kolorze?