reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Gola Kochana Wszystkiego Najlepszego duzo zdrowia oraz spelnienia wszystkich marzen ;):**

Anek oby pogoda wam dopisala i milego grilowania ;-)
mycha super ze udalo Ci sie sprzedac suknie no i za fajna kase ;-)
Angun wspolczuje Ci nocki,oj biedny Arturek musialo go cos meczyc mam nadzieje ze dzisiejsza nocka juz bedzie o wiele lepsza ;-)

reklama
Dziękuję kochane za życzenia!
Ma wpaść ok 14 tej mój brat z Marzeną, D. pojechał po kapustę pekińską , to na szybko zrobię sałatkę gyrosową - nie wiedziałam , że wpadną, kazalam jeszcze jakieś ciacho i chipsy kupić
mycha - super cena, też moją kieckę ślubną sprzedałam i miałam na opony do auta:-D
mirelk o- u nas już pada :/
maggipka - zdrówka!
Lecę Poliszonek wzywa....

Gola kochana to już osiemnastka!!!! Ale ten czas leci!! wszystkiego najlepszego kochana!!!! Zdrówka i pociechy z Poliszonka!!!

Magggipka współczuję... Mam nadzieję że dla Ciebie będzie nieco łaskawszy ten wirus niż był dla mnie:-(
Mycha wow zajebiaszcza cena!!! Ja nawet za nową suknię swoją tyle nie zapłaciłam:-p

Kochane wybaczcie że na szybko Was nadrabiam ale zbieram się bo jadę z bratem jego auto odebrać od mechanika a potem do auchana chyba. Mój D niestety kibelkuje od rana- wirus złapał i jego:-( także za fotelikiem nie jedziemy dziś:-(

Gola, sto lat i spełnienia marzeń! Piękny prezent dostałaś, Twój mąż się postarał strasznie, miły gest :tak:
Anus powodzenia w podróży z maluchami!
Cocca, a Franek ma lepsze samopoczucie teraz? Bo może to rzeczywiście ząbki są i jak mniej go boli to lepiej zajada. Fajnie, że jest poprawa :tak:
Maggippka, zdróweczka, obyś się lepiej czuła i powodzenia na basenie
Onanana, Tobie też zdrówka, a z gryzieniem się nie martw, Filip mnie ugryzł tylko parę razy i naprawdę dawno temu tego nie zrobił a ma już widoczne 4 zęby. Myślę, że maluchy też się muszą nauczyć ssać z ząbkami :tak:
Mycha, super, że suknia sprzedana!! Chociaż zszokowało mnie za ile, to ja nawet nie wiedziałam że za tyle używane suknie można sprzedać :szok:
Helenka, Wy to zdecydowanie za często latacie po szpitalach, oby to był już ostatni raz... Trzymam kciuki za szybki powrót do domu!

Nie pamiętam czy wszystkim odpisałam, komu chciałam, ale dzisiaj zawrót głowy! Mój kochany Fifi słodko śpi, wczoraj byliśmy u znajomych, mają 10 miesięcznego Karolka, wielki chłop z niego i strasznie śmieszny (np meczy jak koza, po prostu padłam), Zabierali sobie nawzajem zabawki z Fifim i myślałam, że pęknę :-D Szczególnie upodobali sobie różowe kółko:-D Pogoda się zepsuła, jest duuużo zimniej niż wczoraj ale dla mnie było zdecydowanie za ciepło więc się cieszę. Teraz zbijam bąki na kanapie zanim się mały obudzi. Miłego dnia mamusie!

Gola super prezent - niespodzianka od męża, kochana mój to nawet nie pomyśli by mi coś wymyśleć dobrego albo niespodziankę. Najlepiej żebym sama mu powiedziała co chce i to po urodzinach a najlepiej z pół roku po... Goluś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szczęścia, radości i miłości i pociechy z Twojej kochanej rodzinki (mężusia i córuni) życzy Niuniunia i Wiki;)

onanana gratulacje dla Majuni pierwsze ząbki macie za sobą. Ojj oby to choróbsko już Ci minęło... Masz męża prawdziwego skarba! Mi urosły stopy z 39 na 40 ale nie w każdym bucie więc teraz jest mi bardzo ciężko dobrać buty;(

helenka trzymam kciuki zeby Oluś nie złapał jednak wirusa, zdrówka dla niego;*

Angun nie boję się zapraszania bo nie ma czego ale raczej ogarnia mnie mały strach czy wszystko wyjdzie zgodnie z planem...

Maggipka współczuję Ci tego przytrucia oby Ci szybko minęło i było tylko jednodniowym wybrykiem... zdrówka!

Nimfii trzymam kciuki i baw się dobrze kochana! Ja już nie pamiętam chyba jak się imprezuje... Teraz to chyba nie prędko pójdę gdzieś na imprezę...

Ankusch i u nas zaczyna się to brrrr przy jedzonku i wszystko w koło pochlapane... My szczepienie mamy 21 maja - o zgrozo wzw b aż się boję;((( Trzymam kciuki za Was;* Przypomniałaś mi, że mamy się zapisać do ortopedy niedługo jakoś na sierpień chyba...

Cocca gratulacje dla Franusia! Widzisz jaki silny z niego chłopczyk;)

Anus0207 u nas zrowu jest tak, że jak ktoś do nas przychodzi to Wiki się cieszy i śmieje w głos i chce koniecznie do tej osoby na ręce. A dodatkowo jest taka że nie chce za cholere iść spać mimo, że pada już mi ze zmęczenia, dopiero zaśnie jak ktoś pójdzie taka gościnna. Trzymam kciuki za Was;)

Winki Twój Olinek bardzo dzielny i grzeczny chłopaczek jest, a Ty kochana jesteś dzielna i silna mamusia! Naprawdę podziwiam Cię za to, że jesteś taka odważna, zorganizowana i nie boisz się latać z maluszkiem. ;)

Julianna uśmiałam się z tego "sadystycznego dziecka", współczuję Ci tych pobudek nocnych i wstawania co chwila. U nas wczoraj Wiki wstała o 22:30 i bawiła się do 1:30 ja padłam a ona bawiła się z tatusiem.. biedny nie dość, że malutka go wymęczyła do późna to jeszcze o 6 rano pobudka... mój teść widział mała tylko raz, a teściowa dwa... naprawdę są bardzo zaaaaaciekawieni wnusią, drugiego wnuczka widzą co tydzień-co dwa... Ja też wiedziałam od początku ciąży, że będzie Wiktoria i że dziewczynka blondynka i tak jest;)

Alma może rośnie Ci mały ogrodnik;)

Anek ładnie Zosia Ci pobuszowała, udanego grilla kochana;) U nas zimno i leje...

Mycha moje gratulacje! Super, że sprzedała Ci się ta suknia. Ja byłam uradowana z mojego tysiaka ale lepsze to niż miałaby mi dalej wisieć w szafie.

Nom to chyba wszystkim odpisałam (od wczorja miałam do nadrobienia 5 stron..) Wczoraj poprasowałam wszystkie ciuchy małej, teraz zostało mi poukładać porządnie w szafie i posprzątać cały dom - o zgrozo... Jutro jedziemy zapraszać ale bez małej bo nie chce jej tachać tyle km a poza tym chcemy szybko obleciec gości zamiast u każdego posiedzieć trochę czasu bo a to mała nie będzie spała, a to jeść, a to coś tam więc pobawi się w domku z babcią... Wiki dziś drugą noc z kolei nie jadła;D;D;D Niestety dziś też wstała o 6 ale w nocy nie wstawałam. Uciekam sprzątać bo mała zaraz wstanie bo śpi już godzinkę...
Miłego weekendu kochane!

Golunia wszystkiego najlepszego! Szczęścia, zdrówka, pomyślności i spełnienia marzeń!!!
103964_1246777679357_o.jpg

Uwaga, Uwaga ciocia angie ma zbawienny wpływ na dzieci !! Moje po wczorajszej wizycie zasnęło o 19 (jak zwykle) i były tylko 3 pobudki - 1.30, 3.30, 5.30 ! Dziecko spało do 7.30 !!:szok: (zwykle pobudek mam 4-5 i wstaje 6.30) Dziś Mikado wyspana i w pełni sił:)

Jeszcze raz pięknie dziękuje za wspaniałe życzenia i kwiatuszki :*
onanana - to masz, teraz biedny tata się męczy :-( Zdrówka dla Niego!
Angun - może uda Ci się w dzień położyć choć na chwilkę? Ja dziś po nocce nawet dosyć - 2x cycuś, ale pobudka o 6, myślałam, że chociaż tą godzinkę dłużej Pola pośpi..
Niuniunia - ale fajne masz teraz nocki! :-D My też jeździliśmy bez Poli , tylko u mojej Hani ze mną była, a tak to ja z młodą zostałam, a D. obskoczył wszystkich . (zaproszenia przyszły późno, więc wsio na łeb na szyję ).
Mikado, a weź kochana podeślij nam tu ciocię angie, wiać to będzie nasza bejbibumofa ciocia zaklinaczka ;) Może i Poli wyperswaduje wstawanie przed 6:-D
ponko - próbowaąlm sobie wyobrazić dziecko meczące jak koza i uśmiałam się jak głupi do sera, aż mama z kuchni woła, czy się dobrze czuję :-D
Sałatkę zrobiłam ( tym razem starczyło konserwowych więc, dałam:) idę prasować bo drugie pranie wyschło, a pierwsze jeszcze nie uprasowane. U nas zimno i leje, spać mi się chce...

hej mamuśki - wczoraj odpisałam Wam i co oczywiście wszystko się skasowało przez brak połączenia z netem :(
gola 100 lat sto lat kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek samych wspaniałych dni i uśmiechu na co dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiki jak
tak kursujesz i masz lekki wózeczek możesz przypomnieć jaki ?? muszę coś do bloku do rodziców kupić :)))
no i super że jesteś taka zorganizowana i tak się wspaniale przemieszczasz z małym- ja też kursuje ale po moim mieście bo wszystkich mam pod ręką :))
mycha gratulować gratulować przeprowadzki , nich Ci się dobrze mieszka na nowych włościach !!!
mam prośbę bo ja też próbuję sprzedać sukienkę ślubną możesz mi podpowiedzieć czy jakość szczególnie ją wystawiłaś na allegro tzn jakieś pozycjonowanie czy coś a może masz linka do tego ogłoszenia może coś ściągnę od Ciebie :))) bo mi jako,ś nie idzie sprzedaż sukienki i nie wiem czy dobrze ją opisałam itp z góry dziękuje , możesz na priv jak wolisz pisać
angie fajnie że Kingusia dała Ci pospać moja też dziś wstała o 7 butla godzinkę ryk i spałyśmy do 10 30 :))
jeszcze trochę i wstawanie w nocy i nad ranem będzie tylko wspomnieniem :))))

co do jedzenia i picai z butli moja mm pije chętnie z butli reszte napoi średnio wypić wypije ale tak skromnie
wczoraj zakupiłam kubek LOVI 360'c i muszę przyznać że się spodobał małej i ładnie piję z niego zobaczymy jak dalej to będzie więc może to Wam pomoże
co u mnie .... wczoraj pierwszy raz byłam na zumbie z zerową kondycją przeżyłam !!!! postanowiłam 4 razy w tyg coś robić zumba basen .. bo to moje odchudzenia stoi w miejscu a jak miałam kompleksy tak mam wiec BASTA !!!! zaczynam się ruszać
Klaudusia super raczkuje, tak śmiga że szok sama trzyma butle do picia z mleczkiem siedzi pięknie czasem się tylko obali i ciągle gada da da da da ma 2 zębiska !!!! . Tesknie za Wami okropnie ale tak mi czas ucieka że nie daje rady czytam prawie stale i myślami jestem z Wami :))) buziaki pozdrawiam

Hej maminki, naszczęście Olus nic nie załapał i nie wymiotował już wiecej wczoraj, co prawda budził się często bo była straszna duchota a później burza ale dawał sie szybko uśpić, jedzonko tylko jedno o 2 i spał do 6.30. Teraz już druga drzemka po 2 godzinki. Oby do jutra nic się nie przywlekło.

Juliana pisałaś kiedyś o mleku Gerber ja też podaję Olkowi gerber2 i kupy są super, natomiast po bebilonie straszne zaparcia były.

reklama
Do góry