Gola super prezent - niespodzianka od męża, kochana mój to nawet nie pomyśli by mi coś wymyśleć dobrego albo niespodziankę. Najlepiej żebym sama mu powiedziała co chce i to po urodzinach a najlepiej z pół roku po...
Goluś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szczęścia, radości i miłości i pociechy z Twojej kochanej rodzinki (mężusia i córuni) życzy Niuniunia i Wiki
onanana gratulacje dla Majuni pierwsze ząbki macie za sobą. Ojj oby to choróbsko już Ci minęło... Masz męża prawdziwego skarba! Mi urosły stopy z 39 na 40 ale nie w każdym bucie więc teraz jest mi bardzo ciężko dobrać buty;(
helenka trzymam kciuki zeby Oluś nie złapał jednak wirusa, zdrówka dla niego;*
Angun nie boję się zapraszania bo nie ma czego ale raczej ogarnia mnie mały strach czy wszystko wyjdzie zgodnie z planem...
Maggipka współczuję Ci tego przytrucia oby Ci szybko minęło i było tylko jednodniowym wybrykiem... zdrówka!
Nimfii trzymam kciuki i baw się dobrze kochana! Ja już nie pamiętam chyba jak się imprezuje... Teraz to chyba nie prędko pójdę gdzieś na imprezę...
Ankusch i u nas zaczyna się to brrrr przy jedzonku i wszystko w koło pochlapane... My szczepienie mamy 21 maja - o zgrozo wzw b aż się boję;((( Trzymam kciuki za Was;* Przypomniałaś mi, że mamy się zapisać do ortopedy niedługo jakoś na sierpień chyba...
Cocca gratulacje dla Franusia! Widzisz jaki silny z niego chłopczyk
Anus0207 u nas zrowu jest tak, że jak ktoś do nas przychodzi to Wiki się cieszy i śmieje w głos i chce koniecznie do tej osoby na ręce. A dodatkowo jest taka że nie chce za cholere iść spać mimo, że pada już mi ze zmęczenia, dopiero zaśnie jak ktoś pójdzie taka gościnna. Trzymam kciuki za Was
Winki Twój Olinek bardzo dzielny i grzeczny chłopaczek jest, a Ty kochana jesteś dzielna i silna mamusia! Naprawdę podziwiam Cię za to, że jesteś taka odważna, zorganizowana i nie boisz się latać z maluszkiem.
Julianna uśmiałam się z tego "sadystycznego dziecka", współczuję Ci tych pobudek nocnych i wstawania co chwila. U nas wczoraj Wiki wstała o 22:30 i bawiła się do 1:30 ja padłam a ona bawiła się z tatusiem.. biedny nie dość, że malutka go wymęczyła do późna to jeszcze o 6 rano pobudka... mój teść widział mała tylko raz, a teściowa dwa... naprawdę są bardzo zaaaaaciekawieni wnusią, drugiego wnuczka widzą co tydzień-co dwa... Ja też wiedziałam od początku ciąży, że będzie Wiktoria i że dziewczynka blondynka i tak jest
Alma może rośnie Ci mały ogrodnik
Anek ładnie Zosia Ci pobuszowała, udanego grilla kochana
U nas zimno i leje...
Mycha moje gratulacje! Super, że sprzedała Ci się ta suknia. Ja byłam uradowana z mojego tysiaka ale lepsze to niż miałaby mi dalej wisieć w szafie.
Nom to chyba wszystkim odpisałam (od wczorja miałam do nadrobienia 5 stron..) Wczoraj poprasowałam wszystkie ciuchy małej, teraz zostało mi poukładać porządnie w szafie i posprzątać cały dom - o zgrozo... Jutro jedziemy zapraszać ale bez małej bo nie chce jej tachać tyle km a poza tym chcemy szybko obleciec gości zamiast u każdego posiedzieć trochę czasu bo a to mała nie będzie spała, a to jeść, a to coś tam więc pobawi się w domku z babcią... Wiki dziś drugą noc z kolei nie jadła;D;D;D Niestety dziś też wstała o 6 ale w nocy nie wstawałam. Uciekam sprzątać bo mała zaraz wstanie bo śpi już godzinkę...
Miłego weekendu kochane!