reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola nieźle zaszalałaś na zakupach:-) i dobrze trzeba się przestawiać na wiosnę, a cygaretki tez zamierzam sobie kupić bo mi się bardzo podobają.
syl ja jestem w szoku co za chamstwo!!!
Cocca wow juz 1 ząbek:-)gratuluję!
My dziś cały dzień poza domem powiem Wam że padam ze zmęczenia ale fajnie bylo odwiedzić rodzinkę i się pośmiać bo pogoda nie sprzyjała spacerowaniu a tak to ruszyliśmy się bynajmniej z domu. Z mniej fajnych wieści to Zuzia 4 dzień nie robi kupki:-( jak to jest u Waszych Bobików i jak sobie z tym radzicie.

reklama
ja tez mam karte multisportu. Wejdz sobie na benefitsystem.pl i poszukaj w swoim miescie basenow:))) tam jest caly wykaz partnerow:)))

kasiente - wiem jak wyszukać baseny, problem w tym, że znalazłam już zajęcia basenowe dla maluszków w 2 miejscach, ale w obu miejscach, mimo, że to na basenie, gdzie obowiązuje karta Multisport - tych zajęć ne obejmuje i trzeba płacić dodatkowo

My już na nogach. Noc super, bo pierwszy raz od dwóch tygodni Igor budził się w nocy tylko dwa razy, kilka tygodni temu to była norma, gdy nagle się popsuło i budził się jak noworodek co 2 godziny z jedną dłuższą drzemką po kapieli. Więc wrócił dziś na dobrą drogę co mnie cieszy bo niedosypiałam. Wczoraj zamówiliśmy wózek: zdecydowaliśmy się na peg perego pliko switch - może jutro będzie już u nas to powiem coś więcej, na razie nie mogę się doczekać. W zasadzie to jestem zadowolona, bo będzie 4-kołowy (wczesniejszy wózek, który nam ukradziono to mutsy 3 rider, o ile mutsy polecam, to stelaż 3 kołowy dziadostwo - podjazdy spędzały mi sen z powiek) no i z gondoli nasz słonik już i tak wyrastał, a spaceówka z mutsy jednak i tak jest cięższa od peg perego. Zobaczymy jak małe kółka się spiszą, pewnie nie będą tak amortyzowały jak pompowane, to jasne, ale najważniejsza dla mnie w tej chwili jest niska waga.

U nas dziś deszczowo i ponuro, ale na szczęście i tak czuć wiosnę. Siłą rzeczy z braku pojazdu siedzimy dziś w domu, to może zaplanuję sobie jakieś większe sprzątanie.

miłego dnia.

Witajcie dziewczyny!

Mój Młody spał od 19.00 do 7.30 :szok::szok:, oczywiście z przerwami na jedzonko, ale jadł na śpioszka, podobnie jak Twój Kasiente :-)
Pogoda rzeczywiście nie rozpieszcza, dobrze że jeszcze u nas nie pada.

Syl, ale chamstwo, ciekawe co zrobia teraz z samym stelarzem??? Fajnie, że znalazłaś już nowy wózeczek!
Gola ale zaszalałaś, zazdroszczę cygaretek, ja bym się w ten fason niestety nie wbiła..
Andrzelika trzymaj się dzielnie, myślę, że wszystkie tu trzymamy za ciebie kciuki!!!
Cocca gratulujemy pierwszego zabka Franusia!!!
Ssabrina jak wyszedł spacerek? My też korzystaliśmy z pięknej pogody, nawet 2 razy dziennie chodziliśmy na spacerek.
Martttika ale pogoda u was, u nas tylko w sobote trochę pokropiło, a wczoraj przepięknie. A tatuś widać miał jakieś ważniejsze zajęcia niz spotkać się z synkiem.... smutne.
Margana zazdroszczę wyjazdu w takie piękne okolice!

Miłego dzionka mamuśki!

Witam!!!

A u nas pogoda nas rozpieszcza!!!Jest super aż miło będzie na spacer wyjść...

Jeśli chodzi o to co złodzieje zrobią z samym stelarzem to odp. jest prosta-można dokupić samą gondolę lub spacerówkę!
Syl fajnie że masz już nowy wózior, ja mam mutsy4rider-nie decydowałam się na 3 kołowy bo wiedziam że mi nie będzie odpowiadał.

Hej maminki :-)
Ale tutaj pustki :szok:
U nas nocka ok jedna pobudka po 3 :tak: a wczorajszy dzien byl super spacerki zaliczone praktycznie siedzielismy od 11 do 14 na swiezym powietrzu z mala przerwa na bitle a potem jeszcze w ogrodzie bylismy :tak: a dzisiaj juz jest szaro i ponuro ale i tak pojdziemy bo dzisiaj idziemy robic zdjecia na paszport dla Samiego :tak:
syl szkoda slow co za chamstwo,zeby ukrasc dziecku stelaz do wozka:wściekła/y: super ze juz masz cos nowego oby wam sluzyl dlugo ;-)
andrzelika powodzenia kochana,badz dzielna,zobaczysz wszystko sie jakos ulozy ;-)
Angun super nocke mieliscie :tak:

Dzień dobry kochane :)
Syl - najważniejsze ze już coś znaleźliście, a stelaż można zawsze nieźle w komisie lub na allegro opylić, ech brak słów na takich ludzi...:-(
Angun kochana - ZAZDROSZCZĘ! ale pospaliście, choć i u nas źle nie było jedzonko o 23:00, po 1 i potem po 3 i już rano o 5:tak:
Ssabrinaa , Ann u nas dziś szaro i brzydko i w dodatku mży cały czas. Ssabrinaa pochwal się zdjęciem :-)
Dziewczyny, mój kuzyn się zaręczył (ten od sesji ciążowej) i ślub na przyszły rok, a wczoraj się dowiedzieliśmy, że zaręczył się mój brat w piątek i ślub też prawdopodobnie na przyszły rok :-) Fajnie, tylko z kasą będzie krucho.
Mój brat ma 32 lata, miał się hajtać 3 lata temu, ale laska Go zostawiła po 9 latach razem , na miesiąc przed ślubem! Mam nadzieję, że tym razem wszystko już będzie dobrze i będzie wreszcie szczęśliwy :)
Kobity u mnie niewesoło , masa problemów jestem przeorana psychicznie strasznie:-( Trzymajcie kciuki żebyśmy dali radę :-(
Mój dziadzius juz lepiej ,ale nadal Go boli i teraz w dodatku swędzi, a tak już by chciał widzieć Polunię....

andrzelika trzymam kciukasy za pracę, będzie dobrze
Gola to juz chyba zacznijcie kasę odkładać, będzie lżej,trzymam kciuki, żeby Twoje problemy też sie rozwiązały

a my dzis pospałyśmy do 10.20:-D oczywiście wcześniej były pobudki, ale ta przed 6 była najlepsza jak się obudziła zaczęła śpiewać i dalej poszła spać:-D

reklama
Coca - GRATULACJE DLA FRANUSIA! Niech pozostałe zębole okażą się łaskawsze i ich wyrzynanie niech nie będzie tak bolesne!:tak:
PS Aneczka też fajnie pospałyście :-D

Do góry