reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej kochane u nas fajnie mała zasypia ok 21 o tak bez budzenia do 7-8 rano wiec nocki spoko ale 2 dni więcej mnie absorbuje więc baterie mam na wyczerpaniu
czekam na męża obiad gotowy pranie zrobione a ja padam
MARtIKA
co za głupie i bezczelne babsztyle !!!!!!!!!!!!!! olej te pipy zazdrosne - nie pamięta wół jak cielęciem był!!!!!
ja w ciąży też miałam przykrą sytuację w urzędzie w Polsce to norma - chamstwo ludzkie nie zna granic !!!!
no ale sobie powyzywałam no tak ale nie cierpię tego typu akcji :baffled:

reklama
spacerowałam 3h dzisiaj..bolą mnie nogi...:sorry2:

Gola wózek sobie chwalę, gondola jest duża, stelarz też ok...wagowo może być ciężki, nie wiem ile waży ale ja nie muszę go nigdzie wnosić.Ja zapłaciłam za wszystko(łącznie z foliami p/deszczowymi,śpiworkiem,koszem na zakupy) około 1000 zł mniej niż w PL to kosztuje!

dziewczyny, czy któraś z Was ma jakieś wieści od mim o Grzesiu?
Ma blog i tam sie udziela,jesli masz ochote to mozesz poczytac ma tam sporo zdjec Grzesia :tak:
http://www.mimowanie.blog.interia.pl

No a mysmy zalatwili co mielismy zalatwic,Sami ma zdjecia na paszport teraz tylko trzeba wypelnic formularz(juz wypelnilam 2 i zrobilam bledy oczywiscie oraz byly przez to dzisiaj klotnie :wściekła/y: ) szkoda gadac jednym slowem......

Majuska usmialam sie :-)))
Dziewczyny,takie pytanie na szybko,jaka wit.D w dobrej cenie mozna zamowic w aptekach DOZ?? wydaje mi sie,ze Nimfii cos kiedys pisala.

Hey dziewczyny nie mam nawet czasu napisać do każdej z was osobna... Byłam dziś ten pierwszy dzień w pracy i w sumie podobało mi się ;-) tłum ludzi :tak: dawno nie pracowałam i stęskniłam się trochę jednak jak jest się w towarzystwie człowiek inny nawet jeśli w pracy, bo tu na wiosce ciągle sama w domu i z nikim nie mam o czym gadać. Ogólnie mam pistolet kleje boczki do wersalek i na ten klej popsikany daje piankę i watę , smród jest od kleju darmowe ćpanie :-D haha.... no i pistolet w ręce , ale w sumie nauczona jestem, jako fryzjerka zawsze trzymałam suszarkę i była ona dość ciężka i masywna, no i wąchałam farby to też smród... Mąż też koło mnie nie daleko robi w przerwy jemy razem śniadanie ;-) podoba mi się już wchodzę do wprawy w tym klejeniu.Alanek był w miarę grzeczny teraz już śpi :tak: tęskniłam, ale nie miałam kiedy też myśleć o tym, a jak mały się cieszył jak wróciłam uśmiech bezcenny...Na godz mam 11zł myślę,że to nie jest źle jak na początek i plus premia uznaniowa na koniec + 80zł za wąchanie kleju , że trujące :-) liczę,że w końcu wyjdziemy z problemów finansowych... U mnie w domku bałaganik ehhh, jak wróciłam z pracy, Alan pospał razem z nami 2 godzinki ... buziaki dziewczynki miłego wieczorku

reklama
andrzelika no widzisz nie było tak źle...musisz być dumna ze swojego małego mężczyzny, że dał radę bez mamusi a ty bez niego.no ikaska sie przyda

lecę do wanny,bo właśnie wróciłam ze zumby i jestem spocona jak....

Do góry