Gola84
Fanka BB :)
ponko ja też miewam na maxa porąbane sny, głównie , że z ciążą, dzidzią coś nie tak, ale też śniło mi się np raz , że mój chłop przez to, że się nie kochaliśmy (a odkąd jesteśmy w ciąży, to tylko raz )i , że sobie jakąś laskę znalazł i kurde mnie jakimś choróbskiem zaraził! Czujecie?! Heh jak mu to opowiadałam to oboje uśmialiśmy się ,choć ja zaraz po przebudzeniu czułam się fatalnie:-/ Zgadzam się Wasze sprawy to Wasze sprawy i Twój facet a b s o l u t n i e nie powinien mówić swojej mamie o Waszych prywatnych sprawach (kurde tak se teraz myślę, że my i nasze mamy to co innego ;-D heh, no mniejsza z tym, nie powinien bo wie jaka jest i, że wtrąci swoje 3 grosze).
Co do opalania to mój gin mi powiedział to co pisze Kasiente można, ale brzuch zasłonięty no i nie przesiadywać na mocnym słońcu, wiadomo z umiarem;-)
Julieet zazdroszczę tego urządzania, wyszukiwania, komponowania i już z niecierpliwością czekam na taką chwilę
Dziewczynki u mnie załamanie pogody, zachmurzyło się, wiatr się zerwał, będzie burza bo jamnik - cukrzyk już siedzi schowany za wersalką
andrzelika przykro mi i współczuję, no gnoje takie bezkarne zostają, gdzie ta sprawiedliwość?? Nie możecie się odwoływać? Ja też jestem ciekawa czy nasze pieniądze odzyskamy.... :-/
Co do opalania to mój gin mi powiedział to co pisze Kasiente można, ale brzuch zasłonięty no i nie przesiadywać na mocnym słońcu, wiadomo z umiarem;-)
Julieet zazdroszczę tego urządzania, wyszukiwania, komponowania i już z niecierpliwością czekam na taką chwilę
Dziewczynki u mnie załamanie pogody, zachmurzyło się, wiatr się zerwał, będzie burza bo jamnik - cukrzyk już siedzi schowany za wersalką
andrzelika przykro mi i współczuję, no gnoje takie bezkarne zostają, gdzie ta sprawiedliwość?? Nie możecie się odwoływać? Ja też jestem ciekawa czy nasze pieniądze odzyskamy.... :-/
Ostatnia edycja: