reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

HEJ mamuchny ale nie daje rady nadrobic wlasnie wrocilam po 10 godzinach pracy i umieram ze zmeczenia ide zarasz spac, mam nadzieje ze tyle pracy nie zaszkodzi dziecku- jestem opuchnieta i zdechla wczoraj tez 12 godz. na nogach dlugo tak nie pociagne
przepraszam ze nie pisze do Was personalnie ale nie mam sily czytac wpadlam sie przywitac, mam nadzieje ze u Was wszystko oki buziale

reklama
hej kochane:) U nas też duchota:wściekła/y: My byliśmy u gina, ale o tym napiszę w odpowiednim dziale:tak: Kurcze ale co gorsze w godzinę po wizycie u lekarza podczas jazdy autem strasznie zabolał mnie żołądek, potem poszło chyba w jelita i dostalam takich skurczy ze ledwo doszlam do domu. Masakra jakaś, mam nadzieję ze to nie macica tylko rzeczywiście jelita, bo sprawdzałam od razu brzuch i był miękki:-(
Gola super!!! czyli możecie kupować mieszkanko?? macie już jakieś upatrzone? My juz jesteśmy tak calkowicie wlaścicielami nowego mieszkania- sprzedający dostali kasę z naszego kredytu:-) Teraz małż musi zabrać się za remont:tak:
Idę jeszcze poczytać co naprodukowałyście, myć się i spać bo zmęczona dziś jestem:/
słodkich snów kochane;-)

Ostatnia edycja:
Aneczka87 - z grupą krwi rodziców i Twoją - jest to jak najbardziej możliwe, nie masz się czym przejmować :)

Niuniunia20 - mogą to być skurcze przedwczesne, w pierwszej ciąży się z tym borykałam...odpoczywaj i leż, leż i odpoczywaj. Dbaj o siebie. No-spa nie zaszkodzi.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Iwoneczka1970- gratuluję zdrowej córeczki :) Baw się dobrze na urlopie :)

nimfii
- Udanego wyjazdu życzę. Odpoczywaj :)

Gola84- Gratuluję kredytu :)

U mnie nudy, nic się nie dzieje. Syndrom wicia gniazda u mnie rozszalał się na całego, więc robię porządki w miejscach, o których zapomnieliśmy :)

Witam ciężaróweczki:)
julieet fajne te dekoracyjne "pierdółki" do pokoju dziecięcego:) I z kolorem ścian super by się komponowały:-D
onanana, nic na razie nie mamy na oku, w ogóle jeśli udało by nam się znaleźć gdzieś niekoniecznie u nas w mieście tańszą działkę, za tą kasę co mamy odłożoną, to myślimy też nad stawianiem domku takiego powiedzmy z 80-90 m (nie przez firmę, tylko też przez znajomych, żeby taniej), zobaczymy musimy poszukać dobrze i dobrze to przekalkulować;-)

U mnie dziś pogoda lepsza niż wczoraj, nie ma takiego zaduchu (jak na razie) i raczej troszkę zachmurzone, ahaa nagle wczoraj dopadły mnie mdłości (takie jak przy pierwszych miesiącach ciąży) i wymiotowałam kilka razy;/

buziaczki kochane:*

Witam z rana dziewczyny :-)
Mysmy remont pokojow robili w zeszlym roku ale w pokojach mamy tapety a u dzieciaczka w pokoju mamy tapete z takim delikatnym fioletem taki krajobraz kwiatow i chyba tak zostanie,nie bedziemy zmieniac :tak: Wczoraj u mnie pogoda tez byla okropna duszno itd ehh az sie wytrzymac niedalo w domu a w nocy sie nie da spac przy takiej duchocie :tak:
Gola nie pogratulowalam Ci jeszcz wiec teraz dopiero moja droga wielkie gratulacje kredytu,super ze macie taka mozliwosc na wlasne gniazdko :-)
Nimfii udanego wypoczynku ;-)
Iwoneczka gratuluje zdrowej coreczki :-)
I nie wiem komu co mam jeszcze odpisac bo tyle tego bylo wczoraj :tak:
Milego dnia dziewczyny ;-)

ech ja te malowania przerabiałam rok temu,a teraz już bym pozmieniała:sorry:
Julieet mi się taki kolorek bardzo podoba.Narazie u Maciusia w pokoju są 3 ściany mognolia,a czwarta własnie taka zieleń z pasami tapety niebieskiej z myszką miki,ale jakoś tak mi nie gra i chciałabym te pozostałe 3 ściany na tą zieleń machnąć. W łazience też mam sporo tej soczystej zieleni w połączeniu z grafitem,z resztą na fotce co wstawiłam to trochę widać.Uwielbiam ten kolor-jest taki enregetyczny:tak: no i do każdej płci pasuje ;-)

Gola gratuluję kredytu! a co do ruchów to całkiem możliwe,ze dzidizuś daje o sobie znać:tak:

u nas też deszczowo,chociaż teraz już nie pada,ale n ocy lało strasznie.No i dobrze,przynajmniej się lżej zrobiło,a i tak na dwór nie mozemy wyjsć przez tą durną ospę.

My też jeszcze przed remontem. Będziemy malować naszą sypialnię-tam się kolor nie zmieni, nadal będzie zielona oraz pokój dziecięcy i też mam problem z wyborem koloru, kolorów. Myślę nad niebieskim dołem i żółtą górą oddzielone jakimś dziecięcym paskiem.

reklama
masakra ale się u mnie duchota zrobiła, już prawie w negliżu siedzę, wentylator na chodzie a ja nie mam czym oddychać, niech spadnie deszcz przynajmniej na chwile się powietrze oczyści.
nimfii udanego i bezpiecznego odpoczynku, też bym chciała sobie gdzieś na wakacje pojechać, ale nici z opalanka bo nie jest wskazane,a ja tak lubie słońce.
mozna sie opalac:) tylko trzeba zakrywac brzuch zeby sie nie przegrzal, smarowac wysokim filtrem, koniecznie miec cos na glowie, pic duzo wody i nie siedziec za dlugo bo mozna zaslabnac:) Wszystko z umiarem :)

U nas o 6stej zaczelo tak lac ze myslalam ze znow caly dzien taki bedzie, myslalam tez ze jest dosc chlodno, ale jak wychodzilam z domu na badania to po prostu przywitala mnie sciana ciepla:D taki tropikalny klimat:) i jest bardzo cieplo i duszno, ale powietrze jest bardzo przyjemne:) Dla mnie najwazniejsze zeby nie lalo za tydzien jak bedziemy nad morzem:) moze byc 18-20 stopni byleby nie bylo deszczu:)

Do góry