Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Polunia tyle teraz wazy co moj Sami jak wychodzilismy Gola to jakis znak musi byc hehehe juz maja jakies cechy wspolneMarttika - kochana trzymam kciuki za rozwój akcji!
Ssabrinaa dziękuję, POla dziś o niebo lepiej suszarka + masaże zdziałała cuda, też piję tą herbatkę z Hipaa, ale ja tylko raz dziennie - będę teraz walić z grubej rury , po 3-4, mam nadzieję, że u Was też OK, fanie, że Sami ma taki apetyt - to zawsze cieszy jak dzieciątko ładnie je, buziory:*
Pola dziś ma 2 tygodnie i waży se ciężarówka mała już 3510! Czyli ponad pół kilo więcej niż gdy się urodziła
Mikado - 3mam kciuki za szybkie i bezkomplikacyjne rozpokowanie się
Mikado kochana nie zalamuj sie przeciez wiesz jak to czasem bywa z tymi objawami albo ich brakiem,i juz dziewczyny tutaj na forum roznie bylo,jedne ich nie mialy a na drugi dzien juz w szpitalach byly wiec glowa do gory i badz cierpliwa,wiem ze latwo sie pisza no ale musisz byc wytrwala ;-) trzymam mocno kciuki zebys jak najszybciej urodzila &&&&&&&&