I
inna_a
Gość
sorki gola pomyliło mi się z sara r to ona ma labradorka, mój mąż poszedł go dziś zakopać ja nawet nie chcę patrzeć jak on wygląda...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................wczoraj chyba przez to płakanie małemu coś poszkodziłam, bo był jakiś przestraszony i zrywał się ze snu niewiem, czy przez mleko jakieś hormony złe przechodzą ?? ? A dziś mój maluch marudził płakał troszkę i chciał co trochę żeby to go na ręce wziąśc to do wózka męczyłam tak go od 6 do 12 i usnął kolki nie ma czy coś, bo kupki robi i nie spina zresztą się, ani nie kopie, a płacz ustaje po wzięciu go na ręce... już myślałam, że może się nie najadł a pokarmu mam nadmiar, ale na wszelki wypadek zrobiłam mu Nan w proszku i troszkę zjadł lecz nic nie pomogło, a w sumie później słysze, że z przejedzenia też może marudził, a nie głodu...