reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

hey dziewczyny nie wiem jak wy ale ja mam straszną bezsenność może i przez maluszka też, bo bardzo kopie, no ale kładę się spać o 1 w nocy budzę się ciągle do wc, a do tego wstaje o 5 rano dziś już posprzątałam całe mieszkanie po odkurzałam, wytarłam kurz, umyłam podłogi, wyprałam ciuchy ... teraz pójdę sobie po leżeć na pewno później sobie wymyśle coś do roboty no i obiad ugotuje, chciałabym już urodzić, bo w ciąży wcale się nie wyspałam ani troszkę...

reklama
Dzień dobry laseczki:)
andrzelika miałam to samo ze spaniem, ale teraz się bardzeij wysypiam - taki skutek uboczy moich tabletek ... Wyprawiłam mojego D. w trasę i idę leżakować:)
miłego dnia, zajrzę po śniadanku:)

Witam sobotnio porannie :)

andrzelika uwież, że baaardzo dobrze Cię rozumiem! Potrafie pójść spać o 22, a o 24 już łazić po domu:( Potem z trudem udaje mi się zasnąć na dwie - trzy godzinki i o 6 juz jestem na nogach. Jak dla mnie to jakaś masakra! Na szczęście to nie jest każda noc, ale naprawdę chyba większość... O dziwo dzisiaj obudziłam się dopiero o 4.30, no ale już później praktycznie nie spałam. Dodatkowo mały zaczął mnie uciskać na ten nerw kulszowy i ledwo chodzę, a tak naprawdę to ciągnęł za sobą jedną nogę, bo już w ogóle nie chce sie poruszać. Tak jak na początku ciąży narzekałam na omdlenia, tak teraz wiem, że to był psikus przy tym co teraz mnie nawiedziło :(

Obyście wstały w wysmienitym humorze i miały bardzo dobry dzień :-)

Margana trzymam mocno kciuki, żebyś w końcu odnalazła spokój przy maleństwu i wszystkie przykre dolegliwości poszły w niepamięć :-) Wierzę, że to kwestia czasu :-) Trzymaj sie dzielnie :-)

Nie śpię od jakiegoś już czasu...cosik się chyba u mnie zaczyna dziać, ale jeszcze niegdzie sie nie zbieram, obserwuję...skurcze mam co 9 minut i są zdecydowanie silniejsze niz te wszystkie do tej pory, no ale nauczona wcześniejszymi doświadczeniami nie panikuję, czekam czy sie to czasem nie wyciszy...:)

Cześć dziewczyny!
Majuska daj znac czy się wybierasz, wreszcie przyszedł weekend, także tradycja musi się spełnić i jakiś BB, weekendowy bobas się nam urodzi :-)

Ja spałam wyjątkowo dobrze, pobudek na siii chyba tylko 3. Od wczoraj parę razy pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiączkę, dla mnie to nowa dolegliwość oprócz twardnienia brzucha, ale do konkretów jeszcze pewnie daleko. Dziś moja Mamuśka ma imieniny- Elżbietka- i pewnie będziemy świętować. Zjadłam zdrowe śniadanko, co by mojego Artiego dożywić, boję się, że przez te zwapnienia w łożysku nie wszystko do niego przechodzi.
Miłego dnia maminki!!!

Hej!

Mnie znowu w nocy biodra bolały, już nie wiem jak mam spać:wściekła/y:

Margana Najważniejsze, że jesteście już z córeczką w domu, teraz z każdym dniem będzie łatwiej i fajniej, zobaczysz! Zazdroszczę, że już jesteś "po":tak: A baby-blues zdarza się wielu dziewczynom i przechodzi tak szybko jak się pojawił. Także główka do góry!

Majuska No Kochana, myślę że wizyta na IP w weekend Cię nie ominie, jesteś już w takiej wysokiej ciąży, że Dzidzia pewnie postanowiła wyjść na świat. Powodzenia i daj znać jak będziesz jechała;-)

Hej kochane:-)
Majuśka nono czekamy!!! Mam nadzieję że to jest już TO!!!! Trzymamy za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&

Maja cosik marudna dziś... a chciałam żeby sie kimła a potem spacerek z tatusiem... no ale póki co marudzi:rofl2:
Wieczorem muszę jechac na urodzinki do chrześniaka:-) Strasznie mi się nie chce ale cóż...
Idę sie opluskać i ogarnąć:blink:
Milego dnia dziewczynki...
Weekend przyszedł- ciekawe ile sie rozpakuje:blink::blink::blink::blink::blink:

ANGIE :-:)-:)-( Trzymajcie się dzielnie!! Widać Twoja córcia jest bardzo silna- ma to po Mamusi!! Będę się za Was modlić....

Ostatnia edycja:
Majuska trzymam kciuki, zeby to było już to. Czekamy.....

Ja nadal w dwupaku:-)
Objawów brak.
Andzelika widzę, że my na tym samym etapie ciąży. Ciekawe, która się pierwsza rozpakuje?

Hej dziewczyny :-)
angie kochana trzymaj sie dzielnie,codziennie sie modle za Kingusie i zdrowie dla niej....
U mnie nocka takowa,wczoraj wieczorem kiepsko sie nawet czulam,chyba skutki sprzatania:eek: mialam skurcze ale nieregularne i do tego brzuchol mi twardnial,bolalo troche no ale co z tego jak przez godzine sie meczylam potem cisza i w nocy tez mnie troche meczylo ale sie wyciszaly te skurcze :oo2:
Margana super ze juz w domciu jestes kochana,zycze Ci obys jak najszybciej zaczela sie cieszyc z macierzynstwa kochana,dzielna jestes a i obys jak najszybciej pozbyla sie tego baby-blusa.
Madzia super ze juz jestescie w domciu i ze swietnie sie czujesz no i wielkie gratki z porodu,bez naciecia,super ;-):-) Czekamy na jakies zdjecia Majeczki ;-):-D
Majuska no to czekamy na jakies wiesci od Ciebie kochana,moze to juz jest to ;-)

reklama
Do góry