Margana Właśnie od tego jesteśmy...Żebyś miała komu się wygadać i pomarudzić Bo akurat w tym temacie nikt Cię nie zrozumie lepiej niż inne dziewczyny na tym etapie ciąży...Życzę żeby Dzidzia ruszyła pupkę i zatęskniła za światem zewnętrznym jak najszybciej;-)
reklama
Margana No niestety faceci nawet gdyby bardzo bardzo chcieli to nie są w stanie wyobrazić sobie co w tym momencie czujemy...Mój mąż się dziwi, że nie mam siły chodzić na spacery czy po sklepach a zawsze to lubiłam. I jak mu wytłumaczyć że dzidzia naciska na pęcherz, szyjkę, ze brzuch twardnieje i ciężko oddychać... Oczywiście widzę, że stara się zrozumieć ale czasami to patrzy na mnie tak jakbym coś ściemniała;-)
Gola84
Fanka BB :)
Margana moje kondolencje Trzymaj się dzielnie i ściskam mocno kciuki żebyś jak najszybciej sms-a z porodówki do nas pisała, że TO już!
Jutro z rańca mam sesję brzuchową z moim kuzynem - normalnie ostatni dzwonek! Może do jutra nie urodzę Bo chcę mieć fajną pamiątką, a coś mnie męczą te skurcze od wczoraj , ale nieregularne i kłuje mnie na dole, ciągnie - nie fajnie się tam robi:/ Zgaga mnie pali, łeb mnie boli, przynajmniej nie chodzę wkurzona jak wczoraj
Jutro z rańca mam sesję brzuchową z moim kuzynem - normalnie ostatni dzwonek! Może do jutra nie urodzę Bo chcę mieć fajną pamiątką, a coś mnie męczą te skurcze od wczoraj , ale nieregularne i kłuje mnie na dole, ciągnie - nie fajnie się tam robi:/ Zgaga mnie pali, łeb mnie boli, przynajmniej nie chodzę wkurzona jak wczoraj
Margana współczucia z powodu śmierci wuja, i żal się ile chcesz, ja lubię czytać co u nas listopadówek słychać i przeżywać z Wami, zarówno porody jak i te bolączki. ja przed moim mężem staram się być silna i nie daje po sobie poznać że coś nie tak, ale to już moja taka natura
Gola to pochwal się jutro swoimi zdjęciami
Gola to pochwal się jutro swoimi zdjęciami
kasiente
Fanka BB :)
Laseczki, napisalam co prawda w innym watku szpitalno smsowym, ale pisze bo znikam dzis z neta do szpitala jak moiwlam najpierw na patologie a potem mnie pewnie rozpakuja Trzymajcie kciuki zeby poszlo sprawnie i odezwe sie jak bede mogla
A my dzisiaj byliśmy na 2 godzinnym spacerku ) Piękna pogoda, ciepło, przecudna jest ta jesień w tym roku, jakby Filip się urodził w listopadzie nie byłoby już tak fajnie, pewnie byłoby o wiele zimniej, a tak jeszcze sobie korzystamy z odpowiedniej pogody
Filip dzisiaj spokojny jak nie on, czasem mnie zastanawia czy on nie ma jakiegoś rozdwojenia jaźni, raz aniołek raz diabełek
Filip dzisiaj spokojny jak nie on, czasem mnie zastanawia czy on nie ma jakiegoś rozdwojenia jaźni, raz aniołek raz diabełek
Ostatnia edycja:
reklama
Laseczki, napisalam co prawda w innym watku szpitalno smsowym, ale pisze bo znikam dzis z neta do szpitala jak moiwlam najpierw na patologie a potem mnie pewnie rozpakuja Trzymajcie kciuki zeby poszlo sprawnie i odezwe sie jak bede mogla
Kasiente, powodzenia. Ciekawe jak długo Cię będą trzymać. Ja mam się położyć 10.11 to już Cię pewnie wypuszczą.