Dziewczyny, tu jest rozsądnie napisany artykuł o karmieniu piersią. Zerknijcie w wolnej chwili
Dieta.pl | Dla mamy | Co może jeść mama karmiąca
Dieta.pl | Dla mamy | Co może jeść mama karmiąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu gdzie nimfii i ja i Anek się wybieramy w standardzie są 2 i 3 osobowe, ale też można wykupić dobę dla męża i wtedy ma się dwójkę dla siebie dziecka i małżona za jedyne 300 zł w tym ma jedzonko taka krakowska cena za hotel... tylko nie ten standard (chyba gwiazdek mało) i lokalizacja no ale przymusu przecież nie ma ;-) Oczywiście to też jest w ramach wolnych miejscNimfii ja bym się psychicznie wykończyła na sali 6-cio osobowej Juz postanowiłam,ze chce jednoosobową tam gdzie tatuś będzie mógł nawet na noc zostać,chociaż pewnie nie zostanie,no bo Maciek jeszcze jest,ale bynajmniej będzie siedział ile będzie chciał,nikogo to krępowac nie będzie i ja się nie będe stresować innymi mamami,dziećmi i odwiedzającymi.U nas taka salka to 30 zł/dobę czyli żaden pieniądz.O ile wolna będzie oczywiście.
Nadmiar celibatu?Podziwiam Was dziewczyny z tym goleniem , ja już od dawna tam nie sięgam, chłopiny mojego nie nękam, bo raz próbował i mu sie strasznie ręce trzęsły..... )