kasiek2511
Fanka BB :)
Dziewczynki a jakie czopki kupiłyście?
Ja butelke mam w zestawie z laktatorem Medela Swing.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki a jakie czopki kupiłyście?
fajnie ze sie odwezwalas bo myslalam o tobie))hey dziewczyny dawno mnie nie było na forum, niestety mam wirusa w kompie przez co są straszne problemy żebym co kolwiek mogła na nim zrobić, a do tego ten zamulony net.A u mnie po wizycie wszystko w porządku mały oczywiście nadal starszy o 2 tyg w tym nic się nie zmienia waży 3 kg, no i wizyta teraz za 2 tyg, męczę się, bo stawia mi się brzuch i muszę zaraz się kłaśc jak wstane na ok 10 min maks, straszne uczucie boli jak nie wiem jak twardnieje i wtedy zaczynają się bóle w krzyżu, a do tego też mam nacisk na kośc ogonową bardzo nie miłe uczucie, a nawet bolące.Gin mówił, żebym jeszcze te dwa tyg wytrwała nic mi nie zapisywał więc co ma być to będzie ja jestem praktycznie pewna, że do terminu nie wytrwam za bardzo stawia mi się, mam chęć wcale nie wstawać z łóżka problemem jest nawet zrobienie obiadu więc ziemniaki i inne rzeczy obieram w łóżku żeby nie stać. A na bałagan w domu patrzeć nie mogę, ale póki co daruje sobie i sprzątam co jakiś czas.Czuje się też bardzo ospałamogłabym spać i spać, ale za to w nocy mały mi nie daję to mnie kopie, albo w żebro wchodzi to do wc co 1,5godziny latam fatalnie rano budzę się z podkrążonymi oczami, ale to tylko jeszcze 4 tyg jakoś da się radę W ciuchy nawet ciążowe już mam problem wejść depresji można dostać 17 kg na plusie :/Ssabrina- pisałam do ciebie sms, ale nie dostałam raportu więc chyba nie doszedł, albo mam zły numer
Katerinka ja też biorę euthyrox 100-pn-pt i w sb-nd 125. Ja jestem "zosia samosia" i moja endokr. w PL już wiedziała że może mi ufać. Muszę sobie teraz zrobić jeszcze badania. Mam pytanie do Ciebie na temat Euth. po porodzie-wiesz kiedy zmniejszyć dawkę??? Muszę się wybrać tutaj do lek i chcę się upewnic czy dobrze mi powie. Hormony napewno się rozhuśtają i nie na początku nie będzie łatwo znowu wrócić do normy...