reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gratuluje mamusiom:) A jeżeli chodzi o kolejki u lekarzy czy gdziekolwiek to się zawsze zastanawiam jak to jest. Ponoć ciężarne i kobiety z dziećmi mają pierwszeństwo ale zauważyłam, że to ładnie wygląda na kartce na której jest to napisane, a w rzeczywistości to odbiega od normy. Mnie jeszcze nikt nie przepuścił w kolejce nie mówiąc już o ustąpieniu miejsca w pociągu lub autobusie. A u ginekologa ostatnio czekałam prawie 2 godziny bo pani w rejestracji zapisała 4 kobiety od godziny 15(każda ma niby 15 minut na wizytę) a lekarz przyjmuje od 16. Ja miałąm na 16 ale i tak musiałąm ustąpić miejsca bo te Panie były zapisane na wcześniejsze godziny:/ Szał może ogarnąć człowieka jak widzi takie coś.

reklama
Margana kochana witamy po przerwie, takie uroki szpitala idzie się zdrowym wychodzi chorym, ale najważniejsze że nadal w dwupaku i że z córciom wszystko dobrze

Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj tylko na moment, bo jestem padnięta, po całym dniu jeżdżenia po lekarzach i szpitalu (w odpowiednim wątku napiszę co i jak). Jutro się odezwę na dłużej:-) Mam już wyznaczoną cesarkę na 2 listopada!
Katerinka ja też biorę euthyrox 100-pn-pt i w sb-nd 125. Ja jestem "zosia samosia" i moja endokr. w PL już wiedziała że może mi ufać. Muszę sobie teraz zrobić jeszcze badania. Mam pytanie do Ciebie na temat Euth. po porodzie-wiesz kiedy zmniejszyć dawkę??? Muszę się wybrać tutaj do lek i chcę się upewnic czy dobrze mi powie. Hormony napewno się rozhuśtają i nie na początku nie będzie łatwo znowu wrócić do normy...
AnnaJ ja biorę 125 euthyroxu, mam zejść na połowę dawki zaraz po porodzie.
Margana cieszę, że jesteś w końcu z nami i to jeszcze w dwupaku!
ptencer ostatnio sie zastanawiałam, co u Ciebie!
Agutek ​trzymam mocno kciuki!!!!

Gratuluje rozpakowanym mamusią :)) Na mnie chyba też niedługo czas bo byłam dziś u lekarza i mówił ,że mam centymetr rozwarcia ,a więc niedługo powinno się zacząć :) boję się bardziej niż przy pierwszym :) Pozdrawiam i ściskam mamuśki :)))

Margana super że wróciłaś..:-)czekaj tu grzecznie razem ze mną ...nie wyłamuj się jeszcze 3 tyg mamy;-)

​Ponko sprytnie się owineła a dziś miała do domku wracać..:-D to wróci już z Filipkiem...:-)

reklama
Margana jak dobrze Cię widzieć na BB z powrotem. :tak: Trzymam za was kciuki, tyle się już nacierpiaałś w tej ciąży... ale najważniejsze, że jesteście dalej w dwupaku.
Ciarki mnie przechodzą, jak czytam co też się dzieje po odstawieniu Fenoterolu:szok: bo jak już pisałam, od dziś zaczęłam odstawianie i pojutrze łyknę ostanie pół tableteczki...

Ponko - GRATULEJSZYN
:-) z jednej strony fajnie, że już tulicie swoje kruszynki, no ale...

Listopadówki - trzymajmy się do terminów... listopad też fajny miesiąc.. hihih

Do góry