AniaSm
Fanka BB :)
angie ja to się do mojego śmieje że to nasze ostatnie takie miłe godziny bo od jutra 7 lat chudych nas czekaKati no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja tez jutro mam rocznice slubu tylko ze siodma , AniaSm tez jutro obchodzi siodma rocznice slubu, wiec zycze Wam wszystkiego najlepszego :-)
za pierwszym razem nie robiłam dodakowego płukania i teraz też nie będe , no chyba że zobaczę że małą coś uczula to wtedy będe szukać przyczynyRobicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?
jej zazdroszczę , ja to dopiero zamierzam robić pranie w przyszłym tygodniu , o ile tego nie przełoże na początek październikaGola84 to zakupy udane...:-)
Ja już mam zrobione co trzeba tylko na wózek czekam i luz..ubranka poprane,poprasowane,pościel do łóżeczka w październiku pościele i czekam na małą...a co do siku zauważyłam że jak chodzę to co 5 min mi się chce i jak coś to tylko troszkę a jak siedzę to aż tak bardzo mi się nie chce...to ja w październiku chyba z kibelka nie wyjdę jak ponąć przed samym porodem tak się lata...
dużo zdrówka dla CIebie , co do dady to też słyszałam dużo dobregoJa zamierzam urzywać Dady z biedronki, bo słyszałam dużo dobrych opinii na ich temat i mam nadzieję, ze mojej córci podpasują. A jak nie to bedę próbować czegos innego;-)
A ja umieram z bólu i osłabienia. Nie moge jeść, pić ani szyja ruszać. Nie mam juz siły!
z reguły piorę wszystkie ciuchy mojego Kuby w 40 stopniacha właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera
ale mnie dzisiaj boli głowa , masakra jakaś , mam nadzieje że jutro będzie lepiej