reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Kati no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja tez jutro mam rocznice slubu tylko ze siodma :tak:, AniaSm tez jutro obchodzi siodma rocznice slubu, wiec zycze Wam wszystkiego najlepszego :-)
angie ja to się do mojego śmieje że to nasze ostatnie takie miłe godziny bo od jutra 7 lat chudych nas czeka :-D:-D:-D
Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?
za pierwszym razem nie robiłam dodakowego płukania i teraz też nie będe , no chyba że zobaczę że małą coś uczula to wtedy będe szukać przyczyny :tak:
Gola84 to zakupy udane...:-)
Ja już mam zrobione co trzeba tylko na wózek czekam i luz..ubranka poprane,poprasowane,pościel do łóżeczka w październiku pościele i czekam na małą...a co do siku zauważyłam że jak chodzę to co 5 min mi się chce i jak coś to tylko troszkę a jak siedzę to aż tak bardzo mi się nie chce...to ja w październiku chyba z kibelka nie wyjdę jak ponąć przed samym porodem tak się lata...:-D
jej zazdroszczę , ja to dopiero zamierzam robić pranie w przyszłym tygodniu , o ile tego nie przełoże na początek października
Ja zamierzam urzywać Dady z biedronki, bo słyszałam dużo dobrych opinii na ich temat i mam nadzieję, ze mojej córci podpasują. A jak nie to bedę próbować czegos innego;-)

A ja umieram z bólu i osłabienia. Nie moge jeść, pić ani szyja ruszać. Nie mam juz siły!
dużo zdrówka dla CIebie :tak: , co do dady to też słyszałam dużo dobrego
a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:
z reguły piorę wszystkie ciuchy mojego Kuby w 40 stopniach :tak:

ale mnie dzisiaj boli głowa , masakra jakaś , mam nadzieje że jutro będzie lepiej

reklama
no ja kupiłam tak duży bo się opłaca, ale wrazie czego mam komu oddać bo akurat moja bratowa teraz w loveli swojemu pierze, ale cichą nadzieję mam że wszystko będzie ok. a ja mam pytanie czy Wy te pierwsze pranie jeszcze płuczecie dodatkowo w płynie bo ja bym tak zrobiła ale nie wiem czy ma sens małej odrazu tyle chemii wciskać

Dzień dobry ciężaróweczki:)
Aneczka dobra cena za Lovelę, wczoraj w tesco nie mięli 5 kg, tylko 1,8 i chyba 3,6 kg. Poszukam jeszcze tego Dzidziusia.
Spałam tak sobie, mój D. przeziębiony, boli go gardło, ucho i ma katar - eksmisja do drugiego pokoju ;)
Wczoraj siostra mojej koleżanki urodziła dziewczynkę przez cc, malutka miała 3,450 i 55 cm :)
miłego dnia kochane:)

Witam
Widzę że rozmowa na temat proszków zeszła
Ja kupiłam lovelę na promocji w Biedzie za 1,8 + płyn do płukania zapłaciłam 16-17 zł potem taka promocja tylko bez płynu była chyba w Real.
Moja ciotka była niedawno w niemczech u rodziny i a że została babcią niedawno to te tematy są jej bliskie tam piorą w normalnych proszkach tyle tylko że płukanie jest podwójne i na koniec płukanie w płynie dla dzieci... może to też jakieś wyjście...

Witam mamusie:-)
ja już dziś od 6 na nogach nie mogłam spać no to wstałam i pojechałam sobie do kościoła, pogoda super się zapowiada więc będzie miło może przejadę się pozwiedzać ogrody są nie daleko nas podobno coś pięknego :-)

Aneczka87 ja kupiłam płyn Silan dla dzieci miałam zamiar płukać jak będę robić pierwsze pranie ale teraz to nie wiem czy się płucze może mamy bardziej doświadczone podpowiedzą czy płukać :tak:

Życzę miłej niedzieli:-)

angie ja to się do mojego śmieje że to nasze ostatnie takie miłe godziny bo od jutra 7 lat chudych nas czeka :-D:-D:-D

ale mnie dzisiaj boli głowa , masakra jakaś , mam nadzieje że jutro będzie lepiej

Ania dla nas to juz wlasciwie 3-cia siodemka sie zaczyna :-) 7 lat razem przed slubem, teraz kolejne 7 po slubie no i chyba te 7 chudych nas gdzies ominelo :-) wiec i Tobie tego zycze :tak:

No mam nadzieje ze ten bol glowy szybko Cie opusci, ja tak mialam wczoraj ale wieczorem juz mi przeszlo

angie80, Kati, AniaSm - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :) Dużo miłości i cierpliwości wam kochane życzę :)

Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?

Przy pierwszym synu nie robiłam i nic mu nie było.

a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:

Zawsze prałam rzeczy małego w 40 stopniach.

U mnie kolejny dzień bólu głowy....ech....

reklama
dziękuje za życzonka ja od 7 na nogach sesje z brzuchem mam już z głowy jestem ciekawa efektu , teraz musze odpocząć bo wyginanie się przed aparatem trochę mnie zmęczyło ;) milej niedzieli dla WAs

Do góry