reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Kati no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja tez jutro mam rocznice slubu tylko ze siodma :tak:, AniaSm tez jutro obchodzi siodma rocznice slubu, wiec zycze Wam wszystkiego najlepszego :-)
angie ja to się do mojego śmieje że to nasze ostatnie takie miłe godziny bo od jutra 7 lat chudych nas czeka :-D:-D:-D
Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?
za pierwszym razem nie robiłam dodakowego płukania i teraz też nie będe , no chyba że zobaczę że małą coś uczula to wtedy będe szukać przyczyny :tak:
Gola84 to zakupy udane...:-)
Ja już mam zrobione co trzeba tylko na wózek czekam i luz..ubranka poprane,poprasowane,pościel do łóżeczka w październiku pościele i czekam na małą...a co do siku zauważyłam że jak chodzę to co 5 min mi się chce i jak coś to tylko troszkę a jak siedzę to aż tak bardzo mi się nie chce...to ja w październiku chyba z kibelka nie wyjdę jak ponąć przed samym porodem tak się lata...:-D
jej zazdroszczę , ja to dopiero zamierzam robić pranie w przyszłym tygodniu , o ile tego nie przełoże na początek października
Ja zamierzam urzywać Dady z biedronki, bo słyszałam dużo dobrych opinii na ich temat i mam nadzieję, ze mojej córci podpasują. A jak nie to bedę próbować czegos innego;-)

A ja umieram z bólu i osłabienia. Nie moge jeść, pić ani szyja ruszać. Nie mam juz siły!
dużo zdrówka dla CIebie :tak: , co do dady to też słyszałam dużo dobrego
a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:
z reguły piorę wszystkie ciuchy mojego Kuby w 40 stopniach :tak:

ale mnie dzisiaj boli głowa , masakra jakaś , mam nadzieje że jutro będzie lepiej

reklama
no ja kupiłam tak duży bo się opłaca, ale wrazie czego mam komu oddać bo akurat moja bratowa teraz w loveli swojemu pierze, ale cichą nadzieję mam że wszystko będzie ok. a ja mam pytanie czy Wy te pierwsze pranie jeszcze płuczecie dodatkowo w płynie bo ja bym tak zrobiła ale nie wiem czy ma sens małej odrazu tyle chemii wciskać

Dzień dobry ciężaróweczki:)
Aneczka dobra cena za Lovelę, wczoraj w tesco nie mięli 5 kg, tylko 1,8 i chyba 3,6 kg. Poszukam jeszcze tego Dzidziusia.
Spałam tak sobie, mój D. przeziębiony, boli go gardło, ucho i ma katar - eksmisja do drugiego pokoju ;)
Wczoraj siostra mojej koleżanki urodziła dziewczynkę przez cc, malutka miała 3,450 i 55 cm :)
miłego dnia kochane:)

Witam
Widzę że rozmowa na temat proszków zeszła
Ja kupiłam lovelę na promocji w Biedzie za 1,8 + płyn do płukania zapłaciłam 16-17 zł potem taka promocja tylko bez płynu była chyba w Real.
Moja ciotka była niedawno w niemczech u rodziny i a że została babcią niedawno to te tematy są jej bliskie tam piorą w normalnych proszkach tyle tylko że płukanie jest podwójne i na koniec płukanie w płynie dla dzieci... może to też jakieś wyjście...

Witam mamusie:-)
ja już dziś od 6 na nogach nie mogłam spać no to wstałam i pojechałam sobie do kościoła, pogoda super się zapowiada więc będzie miło może przejadę się pozwiedzać ogrody są nie daleko nas podobno coś pięknego :-)

Aneczka87 ja kupiłam płyn Silan dla dzieci miałam zamiar płukać jak będę robić pierwsze pranie ale teraz to nie wiem czy się płucze może mamy bardziej doświadczone podpowiedzą czy płukać :tak:

Życzę miłej niedzieli:-)

angie ja to się do mojego śmieje że to nasze ostatnie takie miłe godziny bo od jutra 7 lat chudych nas czeka :-D:-D:-D

ale mnie dzisiaj boli głowa , masakra jakaś , mam nadzieje że jutro będzie lepiej

Ania dla nas to juz wlasciwie 3-cia siodemka sie zaczyna :-) 7 lat razem przed slubem, teraz kolejne 7 po slubie no i chyba te 7 chudych nas gdzies ominelo :-) wiec i Tobie tego zycze :tak:

No mam nadzieje ze ten bol glowy szybko Cie opusci, ja tak mialam wczoraj ale wieczorem juz mi przeszlo

angie80, Kati, AniaSm - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :) Dużo miłości i cierpliwości wam kochane życzę :)

Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?

Przy pierwszym synu nie robiłam i nic mu nie było.

a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:

Zawsze prałam rzeczy małego w 40 stopniach.

U mnie kolejny dzień bólu głowy....ech....

reklama
dziękuje za życzonka ja od 7 na nogach sesje z brzuchem mam już z głowy jestem ciekawa efektu , teraz musze odpocząć bo wyginanie się przed aparatem trochę mnie zmęczyło ;) milej niedzieli dla WAs

Do góry