Gola84
Fanka BB :)
Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was kupowała pościel dla maleństwa na allegro i czy może coś polecić?
Też planuję kupić na Allegro, ciężko mi się zdecydować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was kupowała pościel dla maleństwa na allegro i czy może coś polecić?
To zakupy tescowe żarełko i chemia, a dziecięce sklepy przy okazji Też sikam co 5 minut, nic nie mam wyprane , wyprasowane, pościel ido łóżeczka nadal brak. Jak w przyszły weekend zakupimy szafę i komodę to już popiorę bo będę miała gdzie włożyć. Dziewczyny chciałam dziś kupić proszek dla małej, była w tesco tylko LOvela 1,8 kg za 22 zł, ile kosztują inne proszki, może jest coś tańszego??Gola84 to zakupy udane...:-)
To zakupy tescowe żarełko i chemia, a dziecięce sklepy przy okazji Też sikam co 5 minut, nic nie mam wyprane , wyprasowane, pościel ido łóżeczka nadal brak. Jak w przyszły weekend zakupimy szafę i komodę to już popiorę bo będę miała gdzie włożyć. Dziewczyny chciałam dziś kupić proszek dla małej, była w tesco tylko LOvela 1,8 kg za 22 zł, ile kosztują inne proszki, może jest coś tańszego??
To zakupy tescowe żarełko i chemia, a dziecięce sklepy przy okazji Też sikam co 5 minut, nic nie mam wyprane , wyprasowane, pościel ido łóżeczka nadal brak. Jak w przyszły weekend zakupimy szafę i komodę to już popiorę bo będę miała gdzie włożyć. Dziewczyny chciałam dziś kupić proszek dla małej, była w tesco tylko LOvela 1,8 kg za 22 zł, ile kosztują inne proszki, może jest coś tańszego??
Nie widziałam nigdzie Dzidziusia, w rossmanie widziałam wcześniej Jelp i cena podobna do Loveli, albo droższy jeszcze był. Poszukam DzidziusiaDzidziuś jest tańszy od Lovelii. Zresztą jak na razie to najtańszy proszek jaki znaleźliśmy.
Nie widziałam nigdzie Dzidziusia, w rossmanie widziałam wcześniej Jelp i cena podobna do Loveli, albo droższy jeszcze był. Poszukam Dzidziusia
Ja na początek planuję kupić pampersy, a później będę eksperymentować, bo wiadomo każdemu dziecku co innego przypadnie do gustu. O tej dadzie z biedronki też słyszałam nie najgorsze opinie, więc pewnie i na nie się skuszę, na huggisy moja bratowa kiedyś narzekała, że się przekręcają i przeciekają, ale moim zdaniem odpowiednia ilość zmian pieluszki i ten problem zniweluje.