reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola mój mąż kupował Dzidziusia chyba w Carrefour.

Cocca ależ ten Twój dzidziuś daje ci popalić nocami. Moze za to będzie grzeczny po drugiej stronie brzuszka;-)Ale widać, ze próbuje się jednak obrócić tylko coś nie daje rady:eek:

reklama
Całkowicie się zgadzam, z tym miejscem to totalne zaskoczenie :eek: jak mam teraz kupę wypranych ubranek to nie wiem gdzie to powkładać, od poniedziałku robię rewolucję w szafach i szufladach!
A wanienka gdzie? chyba wyląduje w wannie, ja jej używam tylko(coraz rzadziej) do mycia głowy, 99,9% prysznic

jej mamuśki ja padam dzis niby wolne ale ciągle na nogach jutro mam pierwszą rocznicę ślubu wiec musia,lam przygotować jedzonko bo rodzice brat i tesciowa wleca poszłam na łatwiznę zrobiłam piersi z pieczarkami i serem odmrożę bigos i jeszcze mam trochę mięsa , dorobie tylko sosik i gotowe :) a z ranka będe miala sesje foto z brzuszkiem w roli głównej :)cieszę sie ale dziś czułam się fatalnie nocka średnio przespana (za dużo myślałam o cc) i dziś tak boli mnie krocze, strsznie po za starymi dolegliwościami chyba mój organizm powoli przygotowuje sie do rodzenia i się rozciągam :)
margana jutro będzie nowy dzionek może lepiej się poczujesz kurde tak niewiele nam zostalo ale to chyba najcięższe 2 mc trzymaj się i odpoczywaj
dzięki za rady w spr pieluch kuoie ze 2 opakowania pampers i będe myślała co dalej oby małej służyły

a co do mojego cc zdam się oczywiście na lekarza on się zna niech decyduje byle by mała zdrowa przyszla na świat

Kati no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja tez jutro mam rocznice slubu tylko ze siodma :tak:, AniaSm tez jutro obchodzi siodma rocznice slubu, wiec zycze Wam wszystkiego najlepszego :-)

Suuper cena, przebija dzidziusie i inne bobasy!!! Tylko czy ryzykować i kupować na zapas? A nuż dzidzia będzie na lovelę uczulona?
Ktoś zna taki przypadek?

Robicie w pralce drugi dodatkowo cykl płukania ubranek?

oj szalejecie dziewczyny ja też już bym chciała mieć wszystko zapięte na ostatni guziczek ale pomalutku i się uporam ja też dziś pochodziłam po sklepach kupiłam w końcu proszek do prania Lovele do białego za 22żł w Rossamnie w Tesco był droższy też chciałam dzidziusia ale nie było w Tesco i w Rossamnie myślę że uda mi się w przyszłym tyg. poprać ubranka,
kupiłam jeszcze płyn do płukania Silan, smoczek z Nuk, 2czapeczki, krem Alantan Plus, gaziki niejałowe, sól fizjologiczną w ampułkach do przemywania oczu, chciałam jeszcze kupić Pampersy 1 ale o dziwo nie było:wściekła/y:
w poniedziałek jadę po łóżeczko i wanienkę do siostry i znowu krok do przodu z wyprawką
Kati,AniaSm,angie80 wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,:-)

a właśnie jak to z tym praniem czy w temper 30stopni wystarczy ja mam opcje prania ubranek dziecięcych to wyświetla się że można nawet w 60stopniach prać ale dla mnie to stanowczo za dużo bałabym się prać w takiej tempera:szok:

reklama
coś mnie naszło i zeszłam do pralni i co a tu na pralce pranie ubranek dziecięcych temp 90stopni
to może takie pieluch, śliniaki zaplamione innych ubranek bym się nie dowarzyła prać w takiej temp:szok:dobra już nie zaśmiecam wątku o praniu zmykam do spania ;-)

Do góry