mim gratulacje w odpowiednim watku
Ostatnimi dniami myślalam własnie o Was. 3mam kciuki!
A ja od trzech dni piorę. I chyba nie wyszło mi to na dobre, bo coś gorzej sie czuję. Brzuch mam twardy, w krzyżu mnie boli i w podbrzuszu. I te kłucia w szyjce znowu zróciły
A jutro miałam dzwonić do lekarza i mielismy odstawiać Fenoterol. Masakra, przeciez to tylko pranie! Cały czas próbuje sie zabrać za prasowanie i nie daje rady, bo nawet chwile ustać nie mogę. Nie wiem kiedy jak to wszystkoporobię jak to tak będzie wygladać
Dobrze ciebie rozumiem bo u mnie choć ciąża przebiega dobrze, to i tak czuje duzy spadek formy. Nie jestem w stanie zrobic wszystkiego co zaplanuje na dany dzien, bo brakuje mi sil. Od tygodnia doszly bóle w dole brzucha spowodowane tymi infekcjami. W niedziele pol dnia musialam lezec bo na stojaco mnie bolalo. Jak tylko czuje sie brzuszek odrobine lepiej to od razu robie cos, cokolwiek z rzeczy ktore musze.
Oj juz niedluga droga przed nami - trzeba jakos wytrzymac.
Pros o pomoc kogo tylko sie da ;-) Ogranicz zajecia do minimum. Po powrocie ze szpitala z maluszkiem tez znajdzie sie czas aby porobic cos z urzadzenia mieszkania a na pewno bedziesz sie czuła lżej ;-)
dziewczyny kupujecie kombinezony na zimę jak tak jakie rozmiary? ja bym kupiła wiekszy taki od 3-6mc lub na np 68 roz bo boje się ze z tych mniejszych moja CÓRKA SZYBKO WYROŚNIE A WY CO SADZICIE ?? pozdrawiam serdecznie
Ja mam kombinezony na kazdy rozmiar 56,62,68 - ciensze z polaru oraz grubsze zimowe. Ale przy pierwszym dziecku mialam tylko jeden na 62 i byl wystarczajacy. Problem tylko taki ze troszke za dlugi byl kombinezon na noworodka i ciezko bylo zapiac w fotelik samochodowy. Po 2 msc dopiero dorósł do tego rozmiaru.
katerinka pamietam ze na Szkole Rodzenia ujastek mielismy za kazdym razem duzo darmowych probek
Wiec moze cos jeszcze rzuca- choc przyznam ze zestaw Chlopiec czy dziewczynka jest super glownie ze wzgledu na butelki Aventu
Jak za tydzien tez beda te zestawy to bierz dalej
Ja żałuje ze nie wzielam wiecej niz jeden
A z tych praktycznych porad z ćwiczen to powiem ci ze ja nic nie wykorzystalam z tego co mnie uczyli na SR, bo w trakcie porodu o wszystkim zapomnialam jakos
A nie mowili Wam czasem o aparatach TENS? Bo Ujastek ma to w standardzie i mysle ze oni to promuja bardziej niz ZZO.
agutek u mnie bylo identycznie jak pisze
majuska ze po kapieli odeszly mi wody, pojechalam do szpitala i juz mialam 4 cm rozwarcia. Co nie zmienia faktu ze kapiel przewaznie łagodzi skurcze. Po to min jest opcja porodu w wodzie czy cieplych prysznicy na porodowce.
3maj sie i daj znac co i jak u ciebie!
kati z tego co ja pamietam do szpitala trzeba jechac jesli sie ma regularne skurcze co 5-6 min trwajace minute.