Katerinka a musisz płacić za znieczulenie?? Ja muszę ( 800 zł ) i ostatnio na SR było spotkanie z położnikiem więc mnóstwo pytań było właśnie na temat ZZO i generalnie bardzo polecał i chwalił. Może to chodzi o to, że jak pacjent ma zapłacić to jest fajne , jak szpital to jest be;-)...już sama nie wiem.
No i z tymi fotami naturalistycznymi z porodu to chyba przegięcie, ja mam jutro SR, właśnie tematem jest poród, ale prowadząca już zapowiadała, że nie będzie filmów ani fot "spomiędzy nóg" gdyż doszli do wniosku, że to kompletnie nie ma najmniejszego sensu
Madziu spóźnione ale najserdeczniejsze życzonka, spełnienia wszystkich marzeń!!
Mało siedzę przy kompie teraz, z dnia na dzień coraz niewygodniej mi i trudno się oddycha, ale wszystkie mamusie pozdrawiam serdecznie!!
No i z tymi fotami naturalistycznymi z porodu to chyba przegięcie, ja mam jutro SR, właśnie tematem jest poród, ale prowadząca już zapowiadała, że nie będzie filmów ani fot "spomiędzy nóg" gdyż doszli do wniosku, że to kompletnie nie ma najmniejszego sensu
Madziu spóźnione ale najserdeczniejsze życzonka, spełnienia wszystkich marzeń!!
Mało siedzę przy kompie teraz, z dnia na dzień coraz niewygodniej mi i trudno się oddycha, ale wszystkie mamusie pozdrawiam serdecznie!!