Hej Dziewczyny! U mnie też dzisiaj błogie lenistwo, mąż posprzątał, teściowa ugotowała obiadek i nam przywiozła więc mogę leżeć i nicnierobić Wczoraj byłam u znajomych i o godzinie 22.00 zaczęłam tak ziewać, że musiałam się zebrać do domu...A noramlnie to pół nocy potrafimy przegadać...Jutro wizyta u gina...Już się nie mogę doczekać. Miłej i słonecznej niedzieli Wam życzę:-)
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Witam dziewczyny Na Śląsku dziś od rana było bardzo słonecznie, choć chłodno (rano jak wychodziłam z domu po7 było -3
agutek79 u mnie też kiepsko dziś z samopoczuciem, najpierw zrobiło mi się słabo na uczelni, a potem wymiotowałam.
Ale jak tylko wróciłam do domu, od razu się położyłam, ogromna ulga.
Oby do jutrzejszej wizyty.
Lecę pod prysznic, miłego wieczoru
pozdrawiamy-y
agutek79 u mnie też kiepsko dziś z samopoczuciem, najpierw zrobiło mi się słabo na uczelni, a potem wymiotowałam.
pozdrawiamy-y
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam sie popoludniu :-)
My juz po obiadku i po spacerku ale po dzisiejszym obiadku cos mnie zmulilo ale na szczescie nie mialam bliskiego spotkania z WC
duszek ja jak na razie to tylko przegladam i porownuje ceny ale z tego wzgledu iz mamy termin na listopad to jak dla mnie 3w1 bedzie najlepszym wyborem i zakupem gondola w zimie bedzie przydatna a samochodem tez sie jezdzi wiec nie bedzie trzeba wszystkiego zabierac tylko stelaz sie zapakuje ale wybor zawsze nalezy do kazdego z nas :-)
agutku79 wspolczuje mdlosci i oby spacerek Ci pomogl :-)
My juz po obiadku i po spacerku ale po dzisiejszym obiadku cos mnie zmulilo ale na szczescie nie mialam bliskiego spotkania z WC
duszek ja jak na razie to tylko przegladam i porownuje ceny ale z tego wzgledu iz mamy termin na listopad to jak dla mnie 3w1 bedzie najlepszym wyborem i zakupem gondola w zimie bedzie przydatna a samochodem tez sie jezdzi wiec nie bedzie trzeba wszystkiego zabierac tylko stelaz sie zapakuje ale wybor zawsze nalezy do kazdego z nas :-)
Hej kobietki, ale mam dziś dzień do du... sory za wyrażenie ale jakoś dziś ze mnie życie uciekło .jak wstałam to brak tej jedniej godziny jakoś mnie rozstroił potem nie mogłam wstać z łóżka jak już wybrałam się do fryzjera i wróciłam znowwu zaległam w wyrku brzuch trochę boli i spałam resztę dnia teraz się dobudziłam ogólnie lipa jestem bez sił kompletnie mam nadzieje że jutro mi przejdzie bo muszę iść do pracy -a i trzymajcie kciuki bo mam pierwszą wizytę u gin. liczę na usg że zobaczę moją kropkę. Was też bolą brzuszki tz. okolice jajników i też żołądek ?
AniaSm
Fanka BB :)
witam wieczornie
Kati mnie czasem ciągnie w okolicach jajników ,raz z prawej a raz z lewej ,a żołądek też mi dokucza od kilku dni
duszek ja mam upatrzony wózek ,ale kupię go dopiero w okolicy lipca /sierpnia , wiesz oglądać i zastanawiać się nad zakupem zawsze możesz ,a kupisz jak już będziesz potrzebować ,zresztą na innym wątku był już poruszany ten temat
u mnie ciągle sypie śnieg , normalnie masakra jakaś , a jutro mam szczepienie i nie wiem jak się tam dostanę ,chyba muszę mojemu powiedzieć żeby po nas przyjechał i zawiózł
Kati mnie czasem ciągnie w okolicach jajników ,raz z prawej a raz z lewej ,a żołądek też mi dokucza od kilku dni
duszek ja mam upatrzony wózek ,ale kupię go dopiero w okolicy lipca /sierpnia , wiesz oglądać i zastanawiać się nad zakupem zawsze możesz ,a kupisz jak już będziesz potrzebować ,zresztą na innym wątku był już poruszany ten temat
u mnie ciągle sypie śnieg , normalnie masakra jakaś , a jutro mam szczepienie i nie wiem jak się tam dostanę ,chyba muszę mojemu powiedzieć żeby po nas przyjechał i zawiózł
Witam dziewczyny Na Śląsku dziś od rana było bardzo słonecznie, choć chłodno (rano jak wychodziłam z domu po7 było -3
pozdrawiamy-y
Gola - łączę się z Tobą w "bólu". Ja też jestem ze Śląska, w jakim mieście mieszkasz?
reklama
Witam sie popoludniu :-)
Dziękuję Ci bardzo. Spacer troszkę pomógł. Przynajmniej w głowie przestało mi się kręcić.
Jeśli chodzi o wózek, wybór oczywiście należy od każdego z nas, ale z jeśli mogę się podzielić moim doświadczeniem, co do kombajnu typu 3 w 1, nie polecam. Ja popełniłam ten błąd przy moim starszym synu i jak na początku, kiedy był niemowlaczkiem nie miałam większych zastrzeżeń, tak kiedy zaczął siadać i przeszliśmy z gondoli na spacerówkę, wyzywałam okropnie, bo wózek był wielki, ciężki i nieporęczny. W konsekwencji i tak kupowaliśmy zgrabną spaceróweczkę.
Ale zaznaczam, że to moje subiektywne wrażenie.