Kati ja również czekam na Twój wybór, dawno dawno temu, pamiętam, że miała w domu kosmetyki bambino bodajże a zaraz potem Johnsona dla dzieci i wszystko było w najlepszym porządku z ich skórą, wiem, że to było lata świetlne temu i teraz to całkiem inaczej wygląda, póki co wiem, że na pewno zaopatrzę się w Sudokrem i Linomag.
mycha fantastyczne dzieło na brzuszku
) zdolnego masz mężusia
) powiem Ci, że ja w przeciwieństwie do Ciebie mam na SR największy brzuch i daleko prześcignęłam rozmiarem dziewczyny, które mają termin na wrzesień
)
ponko, Gola facetami nie można się za bardzo przejmować, dopóki nie przekraczają swoim zachowaniem pewnych granic, należy sie nauczyć mieć ich od czasu do czasu w doopie
)) ja jestem ze swoim starym już 13 lat pod jednym dachem i wiem, że raz jest lepiej, raz gorzej, to nieuniknione, dwie różne osoby, różne samopoczucia, różne humory..nie da się tak, żeby zawsze było idealnie, wiem, że nawet jak mnie stary wkurza to w końcu przyjda dni, że będzie fajnie, wręcz idealnie, więc wtedy jak mnie wkurza mówię sobie: mam cię gdzieś buraku...i zajmuje się tym co sprawia mi przyjemność, a na niego nie zwracam uwagi
))
Agutek ale masz kochanego troskliwego synusia
) U mnie to inaczej wygląda, bo wczoraj córa zakomunikowała, żebym kasę szykowała na podręczniki (idzie do 2 kl. liceum ) a z najstarszym to wciąż nie wiemy czy zdał mature ,pisał tydzień temu poprawkę z matmy i nie był zachwycony, a wyniki dopiero ok. 15 wrzesnia, więc mam wesoło