Iwonka1985
Fanka BB :)
AniaWroc trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku. Konsultacja u innego lekarza nie zaszkodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostałam duphaston co 8 godzin i nospe narazie mam tylko usg szpitalne i tam mi tak powiedzieli. w srode ide do swojego ginekologa zeby to skonsultowac i zalozyc karte ciazy moze on cos innego powie albo da mi cos wiecej niz szpitalAnia wroc ja tez lezalam 5 dni w szpitalu na rozkurczowych. A dali ci podtrzymujace leki? Jesli za male cialko zolte to ci powinni przepisac duzo progesteronu na wspomaganie. Ja jeszce dostalam clexane w zastrzykach na ukrwienie macicy. Badz dobrej mysli i cisnij lekarza o duze dawki progesteronu chociazby do momentu az lozysko przejmie wszystkie funkcje.