reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Bardzo dziękuję za miłe powitanie po przerwie! :-):-)

mary-beth witamy po przerwie. Milo ze sie odezwalas i ze wszystko dobrze u Ciebie i u malutkiej :)

Angie - dziękuję ślicznie! :-) Teraz już będę na bieżąco! :tak:

mary-beth witam po przerwie, sama też miałam przerwę. Po prostu nie raz podczytawalam, ale jak sie człowiek wybije z rytmu to poźniej cieżko sie wdrożyć. Gratuluje Dziewczynki, u nas tez Corcia, ale to dopiero jedno USG pokazało, więc czekam na potwierdzenie jeszcze jak będe w Polsce, bo w anglii już mnie żadne USG nie czeka.

Anus - własnie u mnie podobnie. Nie mogłam ogarnąć wszystkich wątków, a potem jakoś wyleciałam z obiegu. :eek: Gratulacje i dla Was w takim razie! Nie było mnie troszkę, ale ostatnio jak zaglądałam, to królowały tu dziewczynki. :-) Powodzenia na kolejnym USG! U nas na 3d potwierdziło się, że córeczka! :-):-):-)

mary-beth - witamy po przerwie. Cieszę się, że masz się lepiej i dzidzia rośnie zdrowo :)

Agutek - dziękuję! Mam nadzieję, ze i u Was wszystko dobrze! Jak wspomniałam, będę teraz na bieżąco, to będę regularnie odpisywać. ;-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Wieki Ciebie nie było Mary-beth, witaj! Podobnie Anus.
Ja wróciłam z weekendowego wyjazdu. Strasznie napaliłam się na kupno pościeli w najbliższym czasie, łącznie z ochraniaczem na łóżeczko, ale wybór mam mocno ograniczony, bo szukam do łóżeczka o wym.140 x 70 cm i nie podobają mi się jakoś wzory.
Może zbyt poważnie do tego podchodzę ;-)

Cześć dziewczyny!
Wieki Ciebie nie było Mary-beth, witaj! Podobnie Anus.
Ja wróciłam z weekendowego wyjazdu. Strasznie napaliłam się na kupno pościeli w najbliższym czasie, łącznie z ochraniaczem na łóżeczko, ale wybór mam mocno ograniczony, bo szukam do łóżeczka o wym.140 x 70 cm i nie podobają mi się jakoś wzory.
Może zbyt poważnie do tego podchodzę ;-)

Angun - hejka! No, faktycznie, strasznie dawno byłam tu ostatnio... :eek: Ale teraz będę na bieżąco! :tak::tak: Ja na razie kupiłam jeden zestaw, potem dokupię więcej. U mnie wymiary to 60x120 cm, ale taki wymiar mają w IKEI, a my tam łóżeczko kupowaliśmy, więc i tekstylia przy okazji. ;-) Wzory mogłyby być fajniejsze, ale w ostateczności mogą być. :-) Powodzenia w zakupie!

Hej kobitki:)
Mary-Beth witamy po dłuższej przerwie i gratuluję córuni. Miesiąc temu dowiedziałam się, że też będzie dziewczynka, jutro mam wizytę u gina, więc podpatrzymy jeszcze;)
Justyanka212 witamy serdecznie, rozgość się u nas :-)
Wróciłam z grillowania, fajnie było, zjadłam szaszłyki, wypiłam sporo coli i jadłam pyszne żelki Haribo :)
PS w zestawie Mutsy mam śpiworek do spacerówki, taki mięciutki podszyty polarkiem - więc na pewno będę z niego korzystać. Jest też ochraniacz na stópki, pod niego to już chyba tylko sam kocyk :)

Hej dziewczyny :-)
Ja to juz dzisiaj na pewno odpadam z nadrobieniem,troche naprodukowalyscie dzisiaj a Ja taka zagoniona od samego rana a to do bibliotek papiery podrukowac potem poszukiwalam notariusza bo potrzebuje na juz wiec zalatwien mase mam :tak: a na koniec dnia robilam golabki i dopiero co skonczylam z tym lepieniem itd ehh roboty z tym no ale chcialo mi sie ich juz jakis czas :-D
Witam nowe mamusie ;-):-)
mary-beth witaj witaj po przerwie,super ze u was wszystko w porzadeczku ;-):-)

hej mamuśki wróciłam z weekendu na działce . jutro wlece po pracy nadrobic zaleglości
Witam nową mamę no i koleżanki po przerwie mery-beth i anus zaglądajcie częsciej do nas
pozdrawiam

Gola, Sabrina, Kati - dziękuję Wam! :-)

Ale się zasiedziałam przed TV! :szok: Czas na spanie, więc życzę Wam dobrej nocki! Wlecę jutro! ;-)

images

Helouuuuu mamunie:)
Źle spalam w nocy, budziłam się chyba z 500 razy... Na 14:00 idę do gina i chyba przeżywałam już wizytę, trzymajcie kciuki za nas, odezwę się jak wrócę.

U nas dziś chłodniej i padało całą noc, teraz też mży.
buziaki i życzę miłego dnia kochane:*

Gola84 trzymam kciuki za wizyte i oczywiscie czekamy na relacje:-) wiesz co ja tez jakos tak kiepsko spalam tej nocy i jeszcze zaczął badzo mocno deszcz padac wiec musielismy okno zamknąc i zaraz duszno jak nie wiem sie zrobiło ehhh dobrze ze nad ranem nadrobilam troche. A wogóle jak jest pelnia to ja jakos zawsze tak niespokojnie spie :/ U nas dzis bardzo pochmurnie i deszczowo :-(nie lubie takiej pogody ale jutro ma byc juz ladnie to jakos wytrzymam.
Miłego dzionka

reklama
Do góry