mary-beth
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję za miłe powitanie po przerwie! :-):-)
Angie - dziękuję ślicznie! :-) Teraz już będę na bieżąco!
Anus - własnie u mnie podobnie. Nie mogłam ogarnąć wszystkich wątków, a potem jakoś wyleciałam z obiegu. Gratulacje i dla Was w takim razie! Nie było mnie troszkę, ale ostatnio jak zaglądałam, to królowały tu dziewczynki. :-) Powodzenia na kolejnym USG! U nas na 3d potwierdziło się, że córeczka! :-):-):-)
Agutek - dziękuję! Mam nadzieję, ze i u Was wszystko dobrze! Jak wspomniałam, będę teraz na bieżąco, to będę regularnie odpisywać. ;-)
mary-beth witamy po przerwie. Milo ze sie odezwalas i ze wszystko dobrze u Ciebie i u malutkiej
Angie - dziękuję ślicznie! :-) Teraz już będę na bieżąco!
mary-beth witam po przerwie, sama też miałam przerwę. Po prostu nie raz podczytawalam, ale jak sie człowiek wybije z rytmu to poźniej cieżko sie wdrożyć. Gratuluje Dziewczynki, u nas tez Corcia, ale to dopiero jedno USG pokazało, więc czekam na potwierdzenie jeszcze jak będe w Polsce, bo w anglii już mnie żadne USG nie czeka.
Anus - własnie u mnie podobnie. Nie mogłam ogarnąć wszystkich wątków, a potem jakoś wyleciałam z obiegu. Gratulacje i dla Was w takim razie! Nie było mnie troszkę, ale ostatnio jak zaglądałam, to królowały tu dziewczynki. :-) Powodzenia na kolejnym USG! U nas na 3d potwierdziło się, że córeczka! :-):-):-)
mary-beth - witamy po przerwie. Cieszę się, że masz się lepiej i dzidzia rośnie zdrowo
Agutek - dziękuję! Mam nadzieję, ze i u Was wszystko dobrze! Jak wspomniałam, będę teraz na bieżąco, to będę regularnie odpisywać. ;-)