anus0207
Fanka BB :)
Rockova super te pasy, nawet nie wiedziałam, że można takie cuda kupić. Ja używałam czarnego, ale chyba poszperam w necie i poszukam cos weselszego.
Pepsi77 no to gratuluje udanych warsztatów chustowych
na pewno Mąż będzie chętniej nosił Maluszka skoro został pochwalony 
Ponko ja też zdecydowanie wolę kąpiel w jeziorku
ale jeżeli chodzi o samo plażowanie to wolę morze, dla mnie nie ma nic piękniejszego niż bierny wypoczynek nad morzem, ale Ty to masz na codzień :-)
Winki80 znam ten ból z pakowaniem ja mam zawsze 15kg + 10 bagażu podręcznego. a weź sie później zapakuj z Maluszkiem to jest dopiero sztuka i Ci nie podarują nawet jednego kilograma na lotnisku.... fakt, że zawsze jak lece z Polski to w koszyku wózka mam z 4 kilo przypraw, kaszek itd. i jak to wykładam na taśme to panowie sie pytają czy ja to na pewno wszystko potrzebuje??
Pepsi77 no to gratuluje udanych warsztatów chustowych
Ponko ja też zdecydowanie wolę kąpiel w jeziorku
Winki80 znam ten ból z pakowaniem ja mam zawsze 15kg + 10 bagażu podręcznego. a weź sie później zapakuj z Maluszkiem to jest dopiero sztuka i Ci nie podarują nawet jednego kilograma na lotnisku.... fakt, że zawsze jak lece z Polski to w koszyku wózka mam z 4 kilo przypraw, kaszek itd. i jak to wykładam na taśme to panowie sie pytają czy ja to na pewno wszystko potrzebuje??
Ostatnia edycja: